Otto Alm
Jag är en social och naturälskande trähussäljare med ett stort intresse för skidåkning och friluftsliv.
Det bästa jag vet i mitt arbete är att hjälpa familjer att planera och skapa sina drömhem.
Med god kunskap om husbyggnation och ett lugnt, tryggt arbetssätt strävar jag efter att skapa tillit genom hela processen – från första mötet tills huset står klart.
Jag bor i ett egenritat A‑hus och spenderar gärna min fritid med familj, vänner, sport och friluftsliv.
Som person är jag lugn, eftertänksam och pålitlig, och jag älskar att få vara med och förverkliga människors husdrömmar.
0 omdömen om Otto Alm
Sedan starten hos Reco 2026