Ulf Stenberg
Jag är en handlingskraftig och social trähussäljare som älskar att lära känna mina kunder och hjälpa dem att bygga sitt drömhus.
Med 20 års erfarenhet från eget byggbolag har jag en djup förståelse för hela byggprocessen, och jag vet hur viktigt det är att se saker ur kundens perspektiv och ge snabb återkoppling för att skapa långsiktigt förtroende.
Jag bor i ett A‑hus i Ekängen och fyller min fritid med resor, träning, golf och tid med min dotter.
Som person är jag rolig, driven och alltid redo för en utmaning och jag älskar att få vara med och skapa kunders drömboenden.
0 omdömen om Ulf Stenberg
Sedan starten hos Reco 2026