Alla kategorier Flyttfirma Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan AAAA Mextision AB
Större karta Vägbeskrivning

AAAA Mextision AB

Vegagatan 3, 113 29 Stockholm

3.6 i betyg av 12 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 51 rekommendationer
Bergsbrunna Tegelbruk 23, 75756, UPPSALA
FlyttHarry
Maria T:
Vi har köpt flytt vid många tillfällen. Tunga flyttar eftersom det är arkiv. Jag blir alltid nöjd när jag får hjälp av FlyttHarry, trevlig...

Flyttfirmor nära AAAA Mextision AB:

Vanadis Care

Vanadis Care

537 recos
Starrängsringen 63, STOCKHOLM
VanadisCare AB är ett professionellt serviceföretag i Stockholm som profilerat s... Läs mer ›
Vanadis Care
Kajsa J:
Vi är jättenöjda med servicen på VanadisCare. I flytten var man serviceinriktad och frågade hela tiden hur vi ville ha det. Man var också vä...
JP Godstransport & Flyttservice

JP Godstransport & Flyttservice

87 recos
Blekingegatan 15G, STOCKHOLM
Kontakta oss för en offert eller mer info! Läs mer ›
JP Godstransport & Flyttservice
Björn L:
Trevliga, smidiga och snabba. Allting fungerade alldeles utmärkt! Väldigt bra pris för tjänsten också.
Blå Expressen

Blå Expressen

130 recos
Östervägen 6, SOLNA
Blå Expressen
Leif H:
Uppdraget gällde en flyttnig som innefattande tömning av mitt radhus, placering av flyttgodset på förvaring över sommaren och slutligen än e...
Stadsbudsbolaget Rondahl AB

Stadsbudsbolaget Rondahl AB

19 recos
Palermogatan 15, STOCKHOLM
Stadsbudsbolaget Rondahl AB
Morgan S:
Pålitliga, effektiva och serviceinriktade!
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 12 kunder tycker om AAAA Mextision AB

 • Lisa N
  Lisa N skrev om AAAA Mextision AB
  Vill tacka för all er hjälp vid vår flytt.

  Vi är jätte nöjda med er service och kommer både rekommendera er, samt återkomma till er nästa gång vi behöver flytta.

  Tack snälla,
  Lisa
  gillar detta
 • Alegria G
  Alegria G skrev om AAAA Mextision AB
  Jag hade bara en mycket dålig erfarenhet med Mex flytt i Stockholm . Jag kommer inte att rekommendera detta företag . De är inte utbildad arbetskraft och de inte tar ansvar vad så någonsin för skadat gods . Ovanpå att de kommer att ringa och försöka skrämma ...
  2015-10-22 Mex Flyttfirma svarar Alegria G
  Först vill vi beklaga att du upplevde vår service till dig som dålig och då vi tar allvarligt på detta vill vi gärna förklara vad som hänt i detta specifika fall.

  Alegria bodde i andrahand på Östermalm och skulle förutom sitt bohag flytta tre stora industriella textiltryckmaskiner. Dessa tryckmaskiner skulle bäras upp genom en trapp. Självklart tog vi oss an detta och löste det trots att kunden inte informerat oss om att det i hennes bohag ingick tre styck stora industriella maskiner. Det som var problemet var att när vi skulle ta den sista maskinen, ville vi ta det sakta genom det trånga trapphuset och vi får då även hjälp av Alegrias man. Just vid den trängsta passagen sker ett missförstånd och oturligt nog trycker mannen på och en ca 10 cm lång färgavskavning på den vita putsväggen blev ett faktum.

  När vi ringer upp kunden efter att hon kontaktat oss med en skadeanmälan försöker vi berätta vad vi kommit överens om med hyresvärden samt hennes mans engagemang i detta men utan resultat då hon tyvärr vägrade att lyssna på den information som vi hade. Vi hade vid detta tillfälle redan löst skadan direkt med Alegrias hyresvärd, dvs. ägaren av bostadsrätten som Alegria hyrt, genom att ta en del utav färgkostnaden i detta trapphus då de redan sedan tidigare planerat att renovera delar av lägenheten.

  Om vidare information önskas i detta ärende är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

  Hälsningar,
  Mex Flyttfirma
  gillar detta
 • Tony J
  Tony J skrev om AAAA Mextision AB
  Hej Sebastian,

  Blev precis klara med flytten här.

  Det gick kanonbra, och ge killarna beröm, de skötte sig exemplariskt. Trevlig, snabba och försiktiga att inte gå på ömtåliga ytor mm. De uppträdde mycket proffsigt.

  Mvh
  Tony Yoh Jansson
  Tony J gillar detta
 • Susanna
  Susanna skrev om AAAA Mextision AB
  Rekommenderas ej då de bara tar kontant betalning utan att informera om det i förväg. Otrevligt bemötande när jag tog upp frågan i efterhand. De hävdar att det inte "går" att ta emot betalning på annat sätt än med kontanter. Pinsamt omodernt och icke kundorienterat. Varför inte använda iZettle? Själva flytten gick dock bra!
  gillar detta
 • Robin E
  Robin E skrev om AAAA Mextision AB
  Inte så jättenöjd tyvärr.....blev alldeles för dyrt också.
  gillar detta
 • Blomman
  Blomman skrev om AAAA Mextision AB
  Jag har anlitat Mex två ggr, och killarna som flyttade nu sista gången skötte sig felfritt; trevligt bemötande, punktliga, nogranna med packning av ömtåliga saker, jobbade snabbt och väldigt prisvärt, en solklar femma till dem. De som jobbade första gången (för tre år sen) segade lite väl mycket vilket drar ner helhetsbetyget en aning. Förutom det, en riktigt prisvärd och proffsig firma.
  gillar detta
 • Frida A
  Frida A skrev om AAAA Mextision AB
  Anlitade Mex på tim-basis.

  De kom på utsatt tid.
  Mail- och telefonkontakten var mycket informativ, proffsig och trevlig.
  De två expressarbetarna som flyttade mitt bohag var även de mycket trevliga.

  Men de var o e r h ö r t långsamma. Jag förstår om yrkesverksamma inom denna sektor inte kör på stenhårt då det är ett tungt arbete och säkerligen sliter mycket på kroppen, men att sävligt ta upp en fjäderlätt flyttkartong med kuddar i och sakta lunka iväg till hissen, ställa ned kartongen, sakta lunka tillbaka, ta en lampa i ena handen och lunka tillbaka till hissen... Och så vidare.

  Det anser jag vara inte okej. Hur trevlig man än är.

  Det var även väldigt lite trafik på vägen ut till slutadressen, men ändå tog det dem 45 minuter att köra en sträcka som vanligtvis tar ca 25 minuter. De kan ju ha råkat ut för något oturligt på vägen, men att det nästan tog dubbelt så lång tid som det brukar i trafiken som var då har jag svårt att tolka som enbart otur.

  Jag rekommenderar av dessa anledningar inte Mex flyttfirma.
  gillar detta
 • Patrik
  Patrik skrev om AAAA Mextision AB
  Helt sjukt bra! Anlitade MEX för flytten. Kom exakt på utsatt tid, var mycket försiktiga men ändå snabba. Klara på utsatt tid. Mycket för pengarna och trevligt bemötande!
  gillar detta
 • Ulrika G
  Ulrika G skrev om AAAA Mextision AB
  Mex fungerade bra när vi skulle flytta. Tog lite längre tid än beräknat och två extrajobbande studenter som bar och slet. Vi hjälpte till själva också. Det kändes pålitligt och tryggt, blev en bra flytt till ett bra pris (i jämförelse med många andra flyttfirmor). Jag kan rekommendera mex!
  gillar detta
 • Mats U
  Mats U skrev om AAAA Mextision AB
  Jag använde Mex när jag flyttade, det kostade runt 1000 kronor för 3 man med bil. Killarna kom nästan precis kl 8 som avtalat, och de var väldigt trevliga och proffsiga. Jag rekommenderar dem: billigt och bra!

  En sak som man ska tänka på med ALLA flyttfirmor, är att om man packar sina saker själv så är man själv ansvarig för att de inte går sönder. Jag hade en sak som gick sönder och det var lite diskussion om vems fel det var egentligen, men i mitt fall så är jag nöjd med hur flyttfirman hanterade det.
  gillar detta
 • Joakim J
  Joakim J skrev om AAAA Mextision AB
  Bland det billigaste priset för flytt gör att man blir lite orolig, men killarna slet så man tyckte synd om dom. Helt klart värt priset!! Snabbt, Proffisgt och trevligt. Rekommenderas!!
  gillar detta
 • a
  a skrev om AAAA Mextision AB
  gillar detta
Kategorier