Alla kategorier Tyger Stockholms län Stockholm Östermalm AB Nordiska Galleriet

AB Nordiska Galleriet

Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm — Visa karta

4.8 i betyg av 6 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 6 kunder tycker om AB Nordiska Galleriet

 • Emile N
  Emile N skrev om AB Nordiska Galleriet
  Emile Noeleon ger Nordiska Galleriet en 5:a! Otroligt trevlig personal och grymt snygga möbler. För Emile Noeleons del så handlar möbelinköp om kvalitet, och det levereras me råge! Estetiskt tilltalande och helt i Emile Noeleons smak!
  gillar detta
 • P
  P skrev om AB Nordiska Galleriet
  Bra service och skitsnygga möbler. Alltid ett bra bemötande och folk som vet vad de pratar om och gärna går den där extra milen för dig.
  gillar detta
 • Peter S
  Peter S skrev om AB Nordiska Galleriet
  Bäst i stan att handla designklassiker på.
  Snyggt exponerat, trevlig personal.
  gillar detta
 • Anna L
  Anna L skrev om AB Nordiska Galleriet
  Alltid en trevlig upplevelse, synd att man inte har det bättre ställt då skulle man tagit med sig en lastbil att frakta hem möbler i.
  gillar detta
 • Cecilia K
  Cecilia K skrev om AB Nordiska Galleriet
  Ja att gå in här är en dröm för ögonen. De har ju alla de vackratse deisgnmöblerna och man vill knappt lämna butiken utan att ha kännt och provsuttit dem alla. De har även en massa vackra detaljer och allt är lättorganiserat så man kan titta på allt. Jag älskar denn butik och önskar vareviga gång att man hade en frömögenhet man kunde spendera just här. En möbelbutik som är ett måste när du är stockholm.
  gillar detta
 • Leon
  Leon skrev om AB Nordiska Galleriet
  Älskar du moderna designklassiker så är ett besök på Nordiska Galleriet ett måste. Tvärtemot vad namnet föreslår så är det inte ett galleri utan en möbelaffär, en väldigt exklusiv sådan. Det gör dock ingenting, för det är helt okej att bara gå in och titta på alla fina möbler. Affären lever på ett kunnigt och kräset klientel som vet exakt vad de söker efter, och det märks för personalen är rätt så passiv (vilket för en gångs skull är skönt). Man går inte till Nordiska Galleriet för att "bara köpa en stol", möblerna är alldeles för dyra för det. Har du däremot bestämt dig för att beställa ett Tulip-bord, en Ph Kotte-armatur eller en Eames Lounge Chair är Nordiska Galleriet rätt för dig.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm
Kategorier