AC Städ Sweden AB

AC Städ Sweden AB

acstad.se
  • Badge2022

Välkommen till AC Städ Sweden AB! Vi på AC Städ Sweden AB bryr oss om de små detaljerna. Vi har nöjd-kund-garanti vilket innebär att vi inte är nöjda förens du är nöjd. Skulle du inte vara nöjd med städningen så kommer vi och städar igen kostnadsfritt. Tjänster: Hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputs, kontorsstädning...

16 omdömen om AC Städ Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2022

Astrid O
Skrev om AC Städ Sweden AB

Jättetrevliga vid möte och gjorde ett bra jobb!

John Ö
Skrev om AC Städ Sweden AB

Flera saker som hade missats vid första städningen. Blev erbjudna att de skulle åtgärdas så prövade en städning till. Denna gång var resultatet bättre. Men vid betalningen försökte de ta ut en extra ”utkörningsavgift” på 25%. Vi har nu bytt firma och ångrar inte beslutet. Kan inte rekommendera.

Christian B
Skrev om AC Städ Sweden AB

AC-Städ utför veckostädning i min lägenhet. Detta gör ni otroligt bra och jag har bara lovord att säga om er. Vänligen Christian

Kristina L
Skrev om AC Städ Sweden AB

Så trevligt och smidigt bemötande. Bästa pris Hög service nivå. Mina varmaste rekommendationer.

Sven S
Skrev om AC Städ Sweden AB

Riktigt bra städning de gör även lilla extra ☺️ Rekommenderar varmt

Anton R
Skrev om AC Städ Sweden AB

Har använt massor av städfirmor för hemstäd/flyttstäd/kontorsstäd osv. AC Städ är absolut den bästa jag använt. Professionell, svarar alltid, rent och snyggt! Om ni går i tankarna att prova hemstäd anser jag att detta är företaget ni skall kontakta. Med vänlig hälsning, Anton Kund till AC Städ

AC Städ Sweden AB gillar detta
Joachim L
Skrev om AC Städ Sweden AB

Professionellt och bra kommunikation. Resultatet av städningen var strålande.

Svar från AC Städ Sweden AB

Tack för omdömet Joachim. Vi är glada att du blev nöjd med oss, hoppas på återseende!

Eric A
Skrev om AC Städ Sweden AB

Köpte flyttstäd och det löste sig riktigt bra. Både väl utfört arbete och tillmötesgående i kommunikation vilket uppskattas minst lika mycket

Svar från AC Städ Sweden AB

Hej Eric! Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss. Kul att du är nöjd och hoppas vi ses igen.😄🧼

JOAKIM Ö
Skrev om AC Städ Sweden AB

Snabb återkoppling, prisvärt och mycket bra städat. Kommer anlita fler gånger

AC Städ Sweden AB gillar detta

Hej Joakim! Kul att du är nöjd, på återseende 🧼😃

Anna-Karin I
Skrev om AC Städ Sweden AB

Mycket bra kontakt med snabb återkoppling-väl utfört arbete som motsvarade mina förväntningar (flyttstädning)

Hej Anna-Karin! Tack för ditt omdöme, hoppas på återseende🍁🙂

Partner F

Mycket nöjd! Inget att klaga på. Allt var över förväntan! Fem av fem

Svar från AC Städ Sweden AB

Tack för erat omdöme! Vi ser fram emot att hjälpa till när det är dags igen 😃🧼🪣

Victor M
Skrev om AC Städ Sweden AB

Super skönt att komma hem efter en arbetsdag till ett städat och fint hem. Väldigt proffesionellt och trevligt bemötande. Rekommenderar starkt!!

Svar från AC Städ Sweden AB

Hej Viktor. Va kul att du blev nöjd, vi ser fram emot att underlätta din vardag igen😁

Monika P
Skrev om AC Städ Sweden AB

Det är en konst att tvätta fönster alla kan inte det, blev bemött mycket bra och företaget löste smidigt och professionell allt. Är jätte nöjd Monika

Svar från AC Städ Sweden AB

Tack Monika för omdömet! Vi ser fram emot att hjälpa dig när det är dags igen :)

Niki M
Skrev om AC Städ Sweden AB

Supernöjda med acstäd! Så skönt att komma hem till nystädat hem och supergullig städerska och bra service. Flexibla och tillmötesgående när vi har behövt ändra tid för städ osv. Rekommenderas starkt!

Svar från AC Städ Sweden AB

Tack för omdömet Niki! Vi är glada av att kunna hjälpa till med era behov. På återseende ☀️😃 Mvh AC Städ

Flyttbolaget ETT AB
Skrev om AC Städ Sweden AB

Vi är supernöjda med städningen av vår lägenhet. Det var snabbt och effektivt, samt att städerskan hade stenkoll på vila rengöringsmedel som är mest skonsamma för diverse ytor/material. Vi kommer med säkerhet använda oss av AC städ igen!

Svar från AC Städ Sweden AB

Hej Flyttbolaget! Tack för erat omdöme och förtroendet. Vi ser fram emot framtida jobb hos er! Ha en fortsatt fin dag☀️

Manne L
Skrev om AC Städ Sweden AB

Super trevlig personal! Alla förväntningar överträffades. Billigare än jag hade förväntat mig att en inflyttningstäd kostade. Resultatet var skinande perfektion.

Ann-Sofie R och 2 andra gillar detta
Svar från AC Städ Sweden AB

Hej Manne, Tack snälla för ditt omdöme, det var ett nöje att få städa hos er inför inflyttningen 🌟 Vi på AC Städ önskar dig en fortsatt härlig dag!