Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Är du tillsvidareanställd, egenföretagare eller har du facklig inkomstförsäkring? Accept försäkringar är ett privatägt försäkringsbolag där du kan förlänga din fackliga försäkring, teckna inkomst- eller reseförsäkring och komplettera din hemförsäkring.
Vi på Accept försäkringar har många års erfarenhet i branschen och vi försöker hålla administrationskostnader och därmed priser så låga som möjligt för dig genom att jobba med internetbaserade försäkringslösningar.
Vid starten 1998 var vi först i Sverige med att erbjuda inkomstförsäkring. Numera är inkomstförsäkring ett vanligt inslag i kollektivavtalen och vi har nischat in oss på specifika plus-försäkringar.
Utmärkelser
211 omdömen om Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Sedan starten hos Reco 2016
Bra bemötande.
Vi hoppades få hjälp, och de fick vi.
Vi köpte resan och tog försäkringen i fall något skulle hända med någon av oss.
Hälsningar/ Rune o Anita Utterström -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Mycket bra bemötande, toppklass!
skrev om Reseförsäkringar en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bra bemötande. Rimlig handläggningstid.
Enda märkliga var att Accept Reseförsäkringar inte accepterar att man skickar in läkarintyg digitalt utan kräver att man skickar in det i original. -
skrev om Reseförsäkringar en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Ingen personlig kontakt bara mail. Men det verkar som det funkar också.
Jag köpte en avbokningsförsäkring. Glad att jag fick tillbaka mer än häften. -
Hei,
Jeg har gode opplevelser med dere.
Ryddig og rask oppfølging.
Jeg hadde bestilt tur som jeg dessverre måtte avlyse.
Mvh
Grethe Hagaas -
Väldigt bra bemötande.
Snabb hantering.
Inkomstförsäkring. -
skrev om Reseförsäkringar en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Må være verdens neste forsikrinkselsksp! Veldig høflige og pengene tilbake på konto 3 dager etter skaden var meldt. Vil anbefale på det sterkeste👍
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bra Kundtjänst och kommunikation med företaget
Mycket bra.
Inkomstförsäkring -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Det var mycket hjälpsamma och rätt bedomning .
Bra och mycket snabb service. Pengarna på kontot direkt . Bra jobbat
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Rättvist och med snabb återkoppling
skrev om Reseförsäkringar en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Mycket lätta att prata med plus snabba att betala tillbaka.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bra bemötande vid frågor via telefon. Men tyvärr lite dåliga på återkoppling när man skickar ett mail kring en fråga.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Det har funkat bra.inga problem alls och jag har fått utbetalning i tid.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bemötandet är proffesionellt och väldigt trevligt!
Bra tydlig hjälp. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Allt har fungerat snabbt och smidigt! :)
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bästa servicen och kundbemötande!
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Snabb respons och väldigt tydlig återkoppling. Det motsvarar över mina föväntningar.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Jag blev bra bemött när jag behövde utnyttja inkomstförsäkringen . Det tog inte lång tid heller innan jag fick utbetalning från dom..
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
mycket bra kundtjänst men skulle gilla att man kunna se sitt ärende tydligare på webben
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Jag köpte försäkringen redan 2006 men det är först nu som arbetslös som jag riktigt uppskattar denna. Jag har fått bra hjälp ev de anställda, trevligt bemötande och snabb handläggning. Jag tycker domhittills har levt upp till de förväntningar som jag ställer.
En nöjd kund helt enkelt. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Mycket bra bemötande och snabb handläggning. Tydlig information om processen och trevligt personligt mail när beslutet kommunicerades. Mycket nöjd!
Företaget levde verkligen upp till mina förväntningar. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Precis börjat men det har varit en smidig process att komma igång.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Snabba svar på mina frågor, men obefintlig specifikation av ersättningen. Så man vet inte vad beloppet man får har för grund.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Jag köpte en inkomstförsäkring som skulle baseras å min inkomst, men istället baserades på A-kassans beslut, vilket inte tydligt framkom när försäkringen tecknades.
Vid utbetalningar så skickas varken besked på papper eller e-post vilket måste betraktas som anmärkningsvärt. Detta måste införas så att försäkringstagaren får koll på vad som betalas ut och när.
Jag hade högre förväntningar på Accept försäkringar, men efter A-kassans bruttoavdrag för löneavsättning så blev min ersättning från Accept löjligt liten i förhållande till vad jag har betalat i försäkringspremier. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Jag har haft en inkomstförsäkring hos Accept i många år utan att behöva utnyttja den. När pandemin slog till och jag blev permitterad tog jag kontakt vilket jag verkligen inte ångrar. Jag blev väl bemött av en handläggare som guidade mig genom de intyg som behövdes. Processen gick snabbare än jag kunde drömt om och ersättning betalades ut.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Har en inkomstförsäkring hos accept
Väldigt bra bemötande.
Snabb o bra service -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Jag hade en försäkring via mitt fack.
Men höll på missa den helt för att jag trodde att den skulle betalas ut automatiskt . Men en fd kollega talade om för mig att hon fått pengar. Och att jag var tvungen att anmäla en skada. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Har haft försäkringen i många år nu, och har kommit i ett läge där jag behöver få ersättning. Handläggaren hanterade skadeärendet snabbt och betalningen kom i rätt tid. Toppen helt enkelt.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Det är bra försäkring. Men utbetalning processen är lång
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Mycket bra att ha med att göra.
Korrekt, snabb och proffsig handläggning. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bra och snabb handläggning. Tydlig info.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
inkomstförsäkringen håller inte vad den lovade när jag tog den.
Hade jag sparat den summan hemma i madrassen hade jag fått mer.
Bemötandet var nästan som om jag var besvärlig. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Extremt hög premie till vad jag får för ersättning. Att betala 25% i premie/månad av mitt ersättningsbelopp är uselt. Väldigt missnöjd över denna försäkring.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Allt har fungerat bra, alltid mycket bra service!
Inkomstförsäkring!
Bra bemött och väldigt snabb service! -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bra service från kontakt.
Tyvärr hade de missat att min inkomst jag uppgav var i lägsta laget för att ha försäkringen när jag ändrade den, och sedan ändrade jag inte tillbaka den.
Oklart hur det fungerar vid studier/arbetslöshet/lägre inkomst. -
1. inkomstförsäkring
2. Helt OK ( har fått ers. )
3. Gjort som jag blivit tillsagd och allt funkar.
4. Allt funkar enl, avtalet, så jag är nöjd. -
Inkomstförsäkring privat.
Fungerar ok. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bra och snabbt bemötande. Bra kundtjänst. Det är bara en sak som skaver.
När staten höjde a-kassan till alla arbetslösa så fick inte vi försäkringstagare ta del av det. Det som var tänkt att ge arbetslösa pga Covid en möjlighet till bättre ekonomi hamnade direkt på Accepts konto. De ska ju bara betala upp till ett visst belopp och när staten ökar kan Accept minska. Samma premie för mig, mer vinst till Accept och dyrare för skattebetalarna. Inte snyggt!Hej Mikael
Inkomstförsäkring
Vad kul att du är nöjd med vår kundtjänst.
Den sammanlagda ersättningen vid arbetslöshet får vara maximalt 80 % av tidigare lön de första 200 dagarna, därefter 70 %. När dagsersättningen från a-kassan höjs innebär det att det finns lägre utrymme för ersättning från en privat inkomstförsäkring precis som du skriver. Samtidigt innebär kraftigt ökad arbetslöshet i normalfallet att försäkringspremier höjs, det är vi glada att vi ännu inte har behövt göra i detta läge.
Mvh Maria -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Hade en inkomstförsäkring i många år, och när jag behövde den, så hade jag inte uppdaterat min inkomst i tid, så försäkringen gav lite mindre än förväntat, men såklart bra ändå. Hade inga förväntningar, men kontakten var suverän och jag fick snabbt en tydlig prognos och utbetalningsplan som var mycket bra. Tydlig, rak och personlig kommunikation.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Inkomstförsäkring. Bra, trevlig och snabb service, tydlig info i all kommunikation. Mycket bra!
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Allt bra, fungerar som aviserat.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Inkomstförsäkring! Mycket gott bemötande. Enkla att ha att göra med. Lite ”sen” utbetalning varje månad.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Köpte inkomstförsäkring. Fungerade utmärkt. Bra bemötande och allt har fungerat felfritt.
skrev om Reseförsäkringar en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Bra hjälp vi avbokning pga sjukdom
Mycket bra bemött
Smidig hantering osv. -
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Ett mänskligt bemötande och personlig service, rekommenderas varmt.
skrev om Inkomstförsäkring en del av Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Har fått bra hjälp av Accept. Allt har fungerat bra.