Alla kategorier Kontorsservice Stockholms län Solna Addici Facility Management AB, Hp
Större karta Vägbeskrivning

Addici Facility Management AB, Hp

Gustav III:s Boulevard 36, 169 73 Solna

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 1 kund tycker om Addici Facility Management AB, Hp

 • Andreas E
  Andreas E skrev om Addici Facility Management AB, Hp
  Jävla HP. Helt enkelt.

  Jag köper en ny dator. Efter en månad pajar högtalaren och jag skickar in den till HP för service som ska ta "upp till 10-12 arbetsdagar". När nästan en månad har gått så ringer jag och då ska de bara skruva fast högtalaren. Jag ringer nästa dag och då är svaret detsamma. Jag ringer återigen dagen efter och får samma svar. När jag ringer ytterligare en gång så får jag svaret att högtalaren inte har kommit och den ska komma "idag". Efter helgen ringer jag igen och får svaret att statusen är lite oklar, men att killen ringer upp när han har pratat med verkstaden. Ringer han upp? Nej, självklart inte. Som vanligt är man godtrogen i början och skriver inte upp namn, men en Jonny är i alla fall med i personalen.

  110125: Ringde idag igen. Tjejen jag pratar med är vänlig, men kan naturligtvis inte göra något eftersom hon sitter på en annan avdelning och inte i verkstaden. Och hon kan inte ringa till verkstaden ty det är "fel på linjerna". Däremot ser hon att högtalaren nu är på plats. Hon erbjuder mig att samtala med avdelningen för klagomål. Det gör jag och får svaret att klagomålstjejen ska prata med verkstaden och ringa upp senare. Gör hon det? NEJ, självklart inte.

  110126: Ringer idag igen. Pratar med Martin, honom har jag pratat med förut. Gissa vad som har hänt. Högtalaren har inte alls kommit, "sen leverans". Får prata med klagomålsavdelningen igen. De har inte lyckats få tag i verkstaden och det är därför de inte har ringt tillbaka. Det upplyser mig om att det ska visst ska ta "10-12 arbetsdagar", men om man måste beställa delar så kan det ju ta längre tid. Med andra ord kan service ta längre tid än "upp till 10-12 arbetsdagar". Det är som vanligt inte lätt att förklara bort uppenbart osanna påståenden. Min mamma säger alltid att man inte ska ljuga eftersom lögnerna alltid uppdagas. Ser man på, mamma har rätt.

  Senare på dagen kl 16:16 återkommer faktiskt Karin eller Klara (jag blev så upprörd att jag glömde bort namnet). Hon förklarar att hon fortfarande inte vet när datorn är klar och att högtalaren inte finns på plats samt att hon inte vet när högtalaren kommer in. Hon erbjuder mig kompensation med en av HP:s produkter. För ett ögonblick är jag på väg ned i fällan, men inser plötsligt att jag fortfarande inte har fått besked om min dator. Jag har inte mycket nytta av en HP-produkt "sen", jag har behov av min dator NU. Sedan uppstår en mycket irriterad diskussion där Karin eller Klara visar sig veta - just det - ingenting. Hon kan inte säga när datorn är klar, inte när högtalaren kommer, inte var den finns. Jag påpekar att jag inte tror att högtalaren finns överhuvudtaget, för om den fanns skulle de ju kunna ta reda på när den kommer. Jag ställer frågan om jag ska köpa en ny dator, vad jag ska göra utan dator och berättar att jag har lånat en dator. Inget svar såklart. Detta är återigen ett av detta samtal där HP excellerar i brist på vettig information; den enda jag får veta är att de inte vet något samt definitiv vetskap om att högtalaren inte finns. Och en mycket välgrundad misstanke om att min dator inte kommer dyka upp inom överskådlig framtid.

  110128: Karin ringer kl 16:33. Högtalaren nämns inte, den kanske saknas fortfarande. Men nu saknas även något annat, nämligen - håll i er nu - min dator! De vet inte riktigt var den är upplyses jag om. De ska ringa på måndag och erbjuda mig en ny. Jag känner att jag liksom drabbas av lätt yrsel. Driver de med mig? Får det gå till så här?

  110208: Jodå, det är sant. Datorn är borta och de erbjuder mig en ny för max 9000 kr. Tack. Det är bara det att den borttappade datorn kostade 9900 kr. Påpekar det och får genast en för max 10000. Jag hämtar ut min nya Asus utan problem. Av förklarliga skäl tar jag ingen HP.

  Slutet gott, allting gott.
  gillar detta
    2011-05-15
  Nikke L: Men jäklar vilken historia. Ett riktigt supporthelvete faktiskt.
Kategorier