Ai Eyewear

Välkommen till Ai Eyewear!
Närmaste butik är aldrig långt borta. Vi finns i Stockholm city, Skärholmen och Södertälje. Vår vision är att du som kund alltid ska ha ett par glasögon - för varje tillfälle och humör utan att det för den sakens skull ska kosta skjortan.
Hos Ai kan du hyra dina glasögon. Välj 3 par bågar till en låg månadskostnad. Efter 1 år får du dessutom byta ut ett par. Du uppdaterar därför stil och form på dina bågar över tid. Fria synundersökningar ingår och trygghetspaket med försäkring om olyckan knackar på dörren.
Vad händer med mina bågar när jag lämnar in dem tänker du kanske? Vi på Ai Eyewear ser till att antingen skicka dessa till välgörande ändamål eller återvinna dessa till ett par nya glasögon.
Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver stilvägledning. Teamen i våra butiker har full koll på det senaste modet och är experter på att hitta rätt glas och rätt bågar för dig.
  • Boka gratis synundersökning
  • Glasögon per abonnemang, välj 3 par och byt kostnadsfritt varje år
  • Vi återvinner dina gamla glasögon
Ai Eyewear
"Jag signade upp mig på ett studentabonnemang för tre par glasögon och är riktigt nöjd! Kom först in bara för en gratis synundersökning utan köpkrav och hade då tänkt använda det synintyget någon annan..."
Nadira A anlitade Ai Eyewear MOOD Stockholm
"För första gången kände jag mig välkommen och omhändertagen hos en optiker. Personalen tog sig verkligen tid att hjälpa mig att välja bågar och färg. Jag har alltid gillat bågar med lite mer utmanande..."
Tomas E anlitade Ai Eyewear MOOD Stockholm
"Riktigt bra koncept, supersnygga bågar och ett väldigt trevligt bemötande!"
Andreas J anlitade Ai Eyewear MOOD Stockholm
"För det första älskar jag konceptet utan försök till extra försäljning av det ena eller andra produkten eller tjänsten! Finns två alternativ och man köper det som passar än. För det andra, köpte för e..."
Badi N anlitade Ai Eyewear MOOD Stockholm

Våra Butik

4.8 / 46 recos
Regeringsgatan 48, Stockholm
4.5 / 15 recos
Storholmsgatan 16, Skärholmen
4.8 / 21 recos
Storgatan 4, Södertälje

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar