Ai Eyewear Skärholmen
En del av Ai Eyewear —
www.aieyewear.se
4.5 i betyg av av
19 omdömen
Välkommen till Ai Eyewear Skärholmen!
På Storholmsgatan 16 i Skärholmen hittar du Ai Eyewear Skärholmen. Vi förstår att det inte handlar om oss utan sätter dig som kund i fokus och har därför skapat ett glasögonmärke som sätter fingret på vad du vill ha.
Med vårt unika erbjudande kan du kombinera 10 bågar, 10 färger och 10 glasfärger i totalt 1000 olika kombinationer. Häftigt va! Detta gör att du kan anpassa stil, form och färg helt på egen hand. Hos oss på Ai Eyewear Skärholmen kan du även passa på att skaffa glasögon per abonnemang där vi låter dig välja 2 par glasögon för en fast månadskostnad. Detta gör att du kan ha olika glasögon att anpassa efter såväl vardag som fest!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag19 omdömen om Ai Eyewear Skärholmen
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Mycket kunnig, trevlig, tillmötesgående och serviceinriktad personal, rekommenderas varmt.
Very knowledgeable, friendly, accommodating and service minded staff, highly recommended. -
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Väldigt tillmötesgående personal, hjälpsamma och trevliga. Känns verkligen som rätt personer på rätt ställe.
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Mycket trävligt personal jag bemötas o bra tjänst har ni ❤❤
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Köpte 2 par skärm glasögon, mycket trevliga personal.
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Jag köpte ett abonnemang : Hyra av glasögon och bytesrätt.
Jag blev bemött på ett fantastiskt sätt av två mycket trevliga och positiva tjejer (Fanny och Caroline?) som tålmodigt besvarade mina frågor och som tydligt beskrev vad de hade att erbjuda!
Förväntningar hade jag inga eftersom jag inte visste att företaget fanns. Jag var i behov av nya glasögon och åkte till Skärholmen för att kolla utbudet hos olika optiker och "trillade" över Ai Eyewear!
En mycket trevlig upplevelse, kändes som en turdag!! -
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Synprov och köpte glasögon. Trevligt bemötande, kunnig personal och fräsch lokal.
Bra service
Trevlig persona
Rent och snyggt
Har förtroende för IA
Vill gärna rekommendera er till andra -
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Jag är jättenöjd med Ai. Både säljare och glasögonen är jag jättenöjd med.
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Engagerade säljare, kunnig optiker, janske lite stressade men överlag Bra och bekvämt upplevelse!
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Köpte glasögon och solglas på abonnemang. Smidigt och bra och perfekt kunna byta och få hjälp när och om det behövs.
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
br a personlig service . kommer rekommendera till alla
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Jag har köpt 3 glasögon .
Det var utmärkt bemötta.
Jag har ej förväntningar så säker jag att de skulle bemöta oss på trevligt sätt.
Mitt upplevelse att jag kommer inte ångra mig. -
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Mycket trevlig och hjälpsam personal!
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Blev trevligt bemött av personal, beställde tid för synundersökning . Tyvärr tycker jag sortimentet av bågar var dåligt, hittade inga som jag gillade. Medans hos konkurenterna hittat flertal. Kan vara min smak som bara inte passar med kedjans inriktning.
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Jag har länge gått och funderat över att skaffa mig runda glasögon men inte hittat riktigt min modell.
Men så plötsligt, i ett litet ”torgstånd” i Skärholmen Centrum, får jag plötsligt syn på dem. Det stod AI på butiksnamnet Och de var billiga.
Det blev 3 likadana ”runda” glasögon. Ett par dagliga progressiva, ett par solglasögon progressiva och så ett par läsglasögon. Jag gillar att det inte var ett överflöd av olika modeller i butiken
Och det var (jävligt) billigt för 3 par.
Jag hade inga förväntningar på företaget eftersom jag aldrig tidigare hört talas om dem. Men det bemötande jag fick var trevligt och professionellt, så allt kändes bra.
Nu har jag tyvärr upptäckt att jag inte riktigt har den skärpa som jag vill ha på långt håll i mina dagligglasögon. Jag tänker återvända snarast till ”torgståndet” - och kan de lösa detta problem åker betyget upp till en klar 5:a.
Hitintills nöjd
Eskil -
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Fantastisk service och hög kvalitet både på synundersökning och glasögon. kan varmt rekommendera!
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
المكان جيد والفكره ممتازه والمعاملة لطيفه كتير والموظفين متعاونين بشكل اخلاقي جدا وممتازين أتمنى الاستمرار بلتوفيق جمال وشكرا
skrev om Ai Eyewear Skärholmen
Abonnemang 3 glasögon enkelslipade.
Bra bemötande, något spexig optiker.
Hade en bra upplevelse när jag besökte Ai. Kunde vara något mer noggranna med passform på bågen. -
Underbar service,
Bra personal, väldigt hjälpsamma