Ai Eyewear Södertälje
En del av Ai Eyewear -
www.aieyewear.se
Välkommen till Ai Eyewear Södertälje!
På Storgatan 4 i Södertälje hittar du Ai Eyewear Södertälje. Vårt mål är att göra det enkelt för dig. Du kan välja att gå “old school” genom att köpa dina glasögon kontant oavsett om det gäller glasögon utan styrka, enkelslipade glasögon eller progressiva glasögon. Eller så tar du chansen att testa vårt unika erbjudande i form av glasögon per abonnemang. Du kan då välja mellan 1000 olika kombinationer av bågar, färg och glasfärg som du betalar för per månad.
Du får även chansen att hyra 2 par olika glasögon som du kan byta mellan till vardag, fest eller jobb. Till detta får du även fria synundersökningar, nya glas vid förändrad syn och byte av ett par valfria glasögon per år. Allt för en fast månadskostnad.
Varmt välkommen att besöka oss eller boka tid för synundersökning.
Varmt välkommen att besöka oss eller boka tid för synundersökning.
Utmärkelser
Läs vad 24 kunder tycker om Ai Eyewear Södertälje 2
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Bra pris på undersökning för linser. Bra utförd undersökning av optiker. Dessa är dock inhyrda så fick byta optiker en gång. Fick linser som irriterade ögat. Skulle få nya efter en återbesök men ”rätt linser fanns ej inne på lager”. Väntade några veckor och fick ny tid och nya linser. Mina ögon blev röda igen av par nr två. Bokade ny tid för ny passning av linser. Fick ett tredje par, passade ej, ögonen blev röda igen. Optiker sa att jag skulle återkomma, men då jag upplevde att jag inte fått rätt hjälp orkar jag nästan inte gå dit igen. Har inte fått mitt recept för linser och inte fått ett par linser som kan passa mig. Därtill upplevde jag optikern som tillrättavisande. Tyvärr skulle inte rekommendera AI Eyewear om du vill ha snabb hjälp och ett företag som har rätt produkter.
Hej Ann-Sofie
Ai Eyewear Södertälje
Tack för din feedback! Väldigt tråkigt att höra att du inte fick snabbare hjälp eller hittade en lins som passade just dina ögon. Vi på Ai strävar alltid efter att ge bästa och snabbaste servicen oavsett om vi har ordinarie eller inlånad personal på plats. Vi tar med oss din feedback i vårt förbättringsarbete.
Hälsningar Ida -
Vardagsglasögon och Solglasögon och terminalglasögon
Positivt och glatt bemötande.
Förväntningarna blev uppfyllda -
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Jag fick en detaljerad ögonundersökning och köpte två glas. Mycket nöjd med tjänsten.
skrev om Ai Eyewear Södertälje
2 par enkelslipade glasögon, mycket bra bemött har varit inne flera gånger för justering och alltid blivit väl bemött!
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Har abonnemang på 2 glasögon. Personal bemöta oss på ett bra sätt.
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Jag köpte ett par enkelslipade glasögon mwd bluelight blocker, då jag sitter vid datorn mycket, och ett par solglasögon.
Tjejerna på AI wear södertälje har verkligen hjälpt mig med allt!! Byta modell på glasögonen och ställa in dom rätt, dom har verkligen varit toppen, känns så härligt att gå in till dom också, får komplimanger för hur man ser ut i glasögonen, är lite obekväm i de då de är mina första men dom har verkligen sett till att jag känt mig trygg från dag 1!! -
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Otroligt duktig personal! Väldigt fint bemötande och omhändertagande
Köpte glasögon där
Kanon bra personal
Med kunnighet och dom var så trevliga
Allt funkade bra
Detta var i Södertälje -
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Alert och trevlig personal med ”kunden i fokus känsla”.
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Bra och trevlig personal. Dom var väldigt intresserade och kändes kunniga. Länge sedan man fick ett sånt bemötande. Fick ett jättebra erbjudande när jag köpte mina glasögon. Trivs väldigt bra i mina glasögon. Dom är snygga och bekväma.
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Köpte glasögon bemötande var utmärkt.
Jag trivs bra med mina glasögon som ser ut som av stor mark -
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Det kändes personligt och äkta.
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Jag blev vänligt bemött och lyssnad på. Fick smakråd och tips när jag bad om det. Synundersökningen kändes proffsig.
Fint bemötande när jag ville byta ett par glasögon som jag inte riktigt kände mig nöjd med. -
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Bra och professionell service.
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Har ordnat med 3 par glasögon hos Ai. Personalen proffsiga och tillmötesgående. Allt bra
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Jag köpte ett par läsglasögon för astigmatism och ett par solglasögon. Trivs bra med läsglasögonen dock inte använt solbrillorna än. Jag väntar på solen. Jag blev bemött på ett alldeles utmärkt sätt. Trevlig och glad personal i Södertälje
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Jag har tagit em abonnemang och jag är jätte nöjd
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Trevlig engagerad och lösningsinriktad personal Bra utbud och toppen med dropin
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Mycket trevlig och hjälpsam personal! Kom in för synundersökning och det visade sig att jag behövde glasögon. Då jag aldrig varit i behov av det tidigare var jag smått förvirrad och visste inte vad jag skulle välja för glasögon. Fick självklart uppskattad hjälp av den trevliga personalen att hitta snygga glasögon som passar just mig och min stil.
Abonnemang på glasögon.
Mycket bra bemötande.
Hade inga förväntningar.
Allt var toppen och jag är mycket nöjd med glasögonen. -
Köpte tre parsabonemanget.
Helt underbar personal! Serviceminded och fantastiskt bemötande! Många behöver ta lärdom av dessa töser hur man bemöter kunder och sina medmänniskor. Så viktigt!
HEJA ER! -
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Köpte abonnemang på 3 par glasögon. Personalen var mycket hjälpsam. Mina förväntningar var höga, då min son jobbar hos er. Och förväntningarna infriades med högsta pluspoäng.
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Jätte bra bemötande, ingen väntetid. Kaffe serverades. Kände mej viktig och omtyckt. Inget att klaga på. Håkan
skrev om Ai Eyewear Södertälje
Bra glasögon och utmärkt bemötande