Alla kategorier Lokalvårdare Västra Götaland Göteborg Alberts Städservice AB

Alberts Städservice AB

Gustaf Werners Gata 8B, 421 32 Västra frölunda — Visa karta

4.3 i betyg av 16 rekommendationer
Alberts Städservice är proffs på hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg, men vi utför vår städhjälp på många orter i Sverige.

Vi utför idag 3000 städuppdrag i månaden där vår målsättning är att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra tjänster. Du kan enkelt och snabbt boka din gratis offert så levererar vi den till dig inom 24h. Välkommen in! http://www.alberts-service.se/gratis-offert/
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 2 rekommendationer
Säterigatan 27, 41764, GÖTEBORG
Städ & Servicealliansen
Agneta W:
Godkänd flyttstädning! Allt gick mycket smidigt. Rekommenderar

Lokalvårdare nära Alberts Städservice AB:

Kvalitetsflytt

Kvalitetsflytt

476 recos
Amalia Jönssons Gata 12, Göteborg
Kvalitetsflytt
Caroline R:
Imponerade av dessa två grabbar ,Magnus" Lappen" och Fredrik G från Kvalitétsflytt! Arbetade snabbt och metodiskt! Gott humör och inget va...
Vital Home AB

Vital Home AB

6 recos
Datavägen 14 B, GÖTEBORG
Vital Home AB erbjuder hemstädning med kvalitetsgaranti och hög service för maxi... Läs mer ›
Vital Home AB
Rebecca W:
Jättenöjda med fönsterputsen! Bra resultat och trevlig personal.
Perfect Maid

Perfect Maid

50 recos
Prytzgatan 6, Mölndal
Perfect Maid i Göteborg är ett städföretag som riktar sig till så väl företagsku... Läs mer ›
Perfect Maid
Ola S:
Beställde storstäd, hela huset fullkomligt glänste när vi kom hem. Rekommenderas!
Homework

Homework

7 recos
Parkgatan 31, Göteborg
Homework
Kristoffer H:
Jättebra, trevlig och kompetent personal!
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 16 kunder tycker om Alberts Städservice AB

 • Titti
  Titti skrev om Alberts Städservice AB
  Har hemstädning. Ojämn städning, mycket missar. Kommer olika personer varje gång och firman har inte lämnat instruktioner till de nya städarna. De kan inte svenska så de förstår inte när man försöker instruera dem. De följer inte hemsidans information om vad som ingår i hemstädningen.
  gillar detta
 • Sofia G
  Sofia G skrev om Alberts Städservice AB
  Tack för en mycket väl genomförd flyttstädning! Mycket noggrann personal från början till slut! Jag lämnar mina varmaste rekommendationer!
  gillar detta
 • David O
  David O skrev om Alberts Städservice AB
  Bra proffsigt första möte med resonabel tidsuppfattning för städningen. Dock mycket varierande resultat på städningen. Ingen av personalen kan tala​ eller förså svenska och fåtalet kan tala eller förstå engelska vilket gör det svårt att instruera städarna. Senaste städet va under all kritik med en mängd punkter missade, huset kändes smutsigare än när vi lämnade det. Det känns inte som stt personalen får någon upplärling eller ens kan något om städning. Så nu har vi sagt upp och kan eg inte rekommendera bolaget heller. Konkurenskraftigt pris Ja men du får vad du betalar för.
  gillar detta
 • Annika S
  Annika S skrev om Alberts Städservice AB
  Vi hade hemstädning för första gången i går. Allt var väl förberett. Städarna visste vad som skulle göras och satte igång med liv och lust. Det blev så fint. Bl.a. så undrar vi vad de gjorde med vårt soffbord som inte varit så blankt och fint på många år.
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Alberts Städservice AB
  Bästa städbolaget ever! Flinka, trevliga och arbetssamma!
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Jane P
  Jane P skrev om Alberts Städservice AB
  Har anlitat Alberts städ i över ett år nu och är mycket nöjd med dem. Alltid flexibla och tillmötesgående och om vi någongång haft synpunkter på viss städomgång har detta alltid korrigerats till nästa gång.
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Jasmin G
  Jasmin G skrev om Alberts Städservice AB
  Anlita er var de bästa vi gjort. Vi sparar så sjukt mycket tid varje vecka!! Njuter varje gång ni varit här och städat :D :D
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Pia W
  Pia W skrev om Alberts Städservice AB
  Vi har haft Alberts Städservice i ca 6 månader och är mycket nöjda. Deras personal är trevliga och gör ett fantastiskt jobb. Dessutom är man flexibla och återkopplar omedelbar om det finns frågor. Ett städbolag jag mer än gärna kan rekommendera.
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Anna-Lisa S
  Anna-Lisa S skrev om Alberts Städservice AB
  Hej. Jag har varit er kund i 1 års tid och är alltid lika nöjd med veckostädet. Städarna kommer alltid på utsatt tid och gör ett bra jobb varje gång. När jag påpekade en miss för ett tag sedan så fick jag återkoppling direkt och dom kom ut och åtgärdade det. Ända missen på under 1 års tid.
  Jag valde er då jag jämförde med andra städfirmor och tog er då ni var billigast i pris. Kommer fortsätta rekommendera er till alla jag känner. Så lyxigt att bara komma hem till ett nystädat hem varje vecka mvh Anna-Lisa Sundby
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Joakim B
  Joakim B skrev om Alberts Städservice AB
  Jag har varit kund för olika lokaler, både för privat och på företaget. Man blir alltid lika glad då man kommer till ett nystädat hem/kontor. Mycket konkurrenskraftigt pris också så jag rekommenderar att lägga tid på roligare saker och anlita Alberts gäng för en skönare vardag!
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Maja K
  Maja K skrev om Alberts Städservice AB
  Mycket nöjd med städningen, fantastiskt att få komma hem till ett så skinande rent hus!
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Maja D
  Maja D skrev om Alberts Städservice AB
  Varit kund hos er sen ni startade Alberts och har alltid fungerat utmärkt :) / Maja Dahl
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Johanna J
  Johanna J skrev om Alberts Städservice AB
  Kommer rekommendera er varmt till alla jag känner. Testade på er förra veckan och jag är mer än nöjd. Har nu anlitat er för städ varannan vecka. Tack för proffsigt bemötande :)
  Alberts Städservice A gillar detta
 • Emma A
  Emma A skrev om Alberts Städservice AB
  Tusen tack Alberts Städservice för det fantastiska arbetet ni har gjort med våran flyttstädning. Kändes så skönt att slippa tänka på städningen när vi flyttade. Tjejerna som kom var jätte duktiga och städningen blev proffsigt utförd. Tack :) / Emma Andersson
  Alberts Städservice A gillar detta
 • Jennifer V
  Jennifer V skrev om Alberts Städservice AB
  Rekommenderar varmt Alberts Städservice. Från första kontakt till avslutas arbete gick allt perfekt. Alberts hjälpte även min morfar att flyttstäda vilket var guldvärt då han slapp tänka på någonting. Varma rekommendationer :)
  Alberts Städservice AB gillar detta
 • Camilla D
  Camilla D skrev om Alberts Städservice AB
  Första mötet kom dom hem till oss och kikade på hur det såg ut och ungefär hur lång tid det skulle ta. Allt var proffesionellt och vi fick gott förtroende för dom. När dom sen kom hem till oss och skulle städa så verkade allt bra. Vi har två barn så vi åkte hemifrån när dom städade men sen när vi kom hem såg man direkt att det var mycket som var missat (tyvärr). Inte bara någon enstaka sak utan många grejer var missade. Så det känns inte som noggrannhet är deras grej när dom är hemma hos en och städar i 5 timmar. Jag ringde till dom och fick trevligt bemötande dom sa att vi kunde få 1,5 timmes avdrag för dom missade grejerna. Men när vi fick fakturan så har dom bara dragit av 1 timme. Sen har dom även lagt på 0,5 timmar för strykning (tvätt som låg kvar på strykbrädan ostruken när vi kom hem) det berättade jag också för dom. Så egentligen fick vi bara 0,5 timmars avdrag för alla saker som var missade. Jag är så missnöjd med deras tjänster skulle inte rekommendera dom till någon jag känner!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Gustaf Werners Gata 8B, 421 32 Västra frölunda
Kategorier