Alla kategorier Städhjälp Västra Götaland Göteborg Alberts Städservice

Alberts Städservice

Gustaf Werners Gata 8B, 421 32 Västra frölunda — Visa karta

4.3 i betyg av 154 omdömen
Välkommen till oss på Alberts Städservice. Vi hjälper dig för en enklare vardag.

Vi erbjuder hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputs. Våra huvudkontor ligger i Göteborg och Stockholm men vi utför våra tjänster på många orter runt om i Sverige.

Vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra tjänster. Du kan du enkelt och smidigt boka din gratis offert så levererar vi den till dig inom 24h.
Öppet just nu
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 154 kunder tycker om Alberts Städservice

 • 2019-02-12

  Spontant omdöme
  Cecilia Sjögren skrev om Alberts Städservice
  Mycket dålig service. De har ljugit om hur länge de städat vår lägenhet (det vet vi eftersom vi vet exakt hur länge vi varit borta) och vägrat erkänna det. Istället har de sagt att vi måste ha tagit fel på tiderna (???). De har också ljugit om att de bevarar nycklarna på sitt kontor, för när jag ville hämta dem så sa de att eftersom vi haft städ idag så har städerskan nycklarna. Vi har inte haft städ idag och så vitt jag vet så ska nycklarna bevaras på deras kontor. Det visade sig till slut att de tagit fel på vilken kund de pratat med och att den andra kunden haft städ idag. De har alltså noll koll på vilken kund det gäller och vad de håller på med överhuvudtaget. Ursäkten var att det var ”många samtal” idag. De har inte ens bett om ursäkt för denna röra!

  Anlit INTE denna urusla firma!!! Det finns många andra val!!! Läs mer
  2019-02-12 Alberts Städservice svarar Cecilia Sjögren
  Hej Cecilia. Vi ljuger inte om hur vi förvarar nycklarna, det står också på våra nyckelkvittenser som alla kunder får att vi förvarar dem i enlighet med SRF och vårt försäkringsbolag.
  Hela nyckelhanteringen är skyddad och vi tar ansvar över alla nycklar. Skulle en nyckel försvinna, vilket tyvärr kan hända men är oerhört sällsynt, byter vi lås direkt och tar givetvis 100% ansvar för detta.
  Att förvara flera tusen kundnycklar på ett och samma ställe är en väldigt stor risk, utan våra städerskor el. arbetsledare förvarar dessa enligt säkra angivna restriktioner, märkta med id nummer som för en utomstående aldrig kan härledas till en specifik adress och alltid i låst utrymme.
  Om kunder väljer att ha uppehåll från sin städning så tar vi dock alltid in nycklarna långtidsförvarar dessa i kassaskåp. Hela vår nyckelhantering är noga genomtänkt och helt i enlighet med vårt försäkringsbolags krav för att alltid skydda våra kunder på bästa möjliga sätt.
  Alla våra kunder kan alltså känna sig 100% trygga med vår nyckelförvaring.
  Har du några frågor eller synpunkter på vår nyckelhantering så ringer vi väldigt gärna upp dig under eftermiddagen.

  Avslutningsvis, så känns det väldigt tråkigt att du avslutat ditt städ och är så missnöjd med oss. Var det något i städet du inte kände dig nöjd med? Vi erbjuder alltid vår nöjd kundgaranti som innebär att vi kommer kommer ut och åtgärdar om det är något som kunden inte känner dig nöjd med.

  Ha en trevlig dag! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • 2019-02-12

  Spontant omdöme
  Helen Alfredsson skrev om Alberts Städservice
  Som ny kund är vi mycket nöjda med trevliga uppstartssamtal och bra utförd första städning. Vi ser fram emot nästa gång 😊 Läs mer
  2019-02-12 Alberts Städservice svarar Helen Alfredsson
  Hej Helen! Tackar för detta :) Välkommen till oss! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • 2019-02-12

  Spontant omdöme
  Hanna Sandberg skrev om Alberts Städservice
  Mycket bra städfirma! Bra priser, noggranna och trevliga! Snabba på att svara på mail och i dialog! Rekommenderas varmt! Läs mer
  2019-02-12 Alberts Städservice svarar Hanna Sandberg
  Hej Hanna! Härligt att du är så nöjd, tackar vi för! :) /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • 2019-02-04

  Spontant omdöme
  Ann Karlsson skrev om Alberts Städservice
  Kan tyvärr inte rekommendera storstädningen. Lägenheten var så dåligt städad. Läs mer
  2019-02-12 Alberts Städservice svarar Ann Karlsson
  Hej Ann. Det var inte alls roligt att höra. Vi erbjuder alltid vår nöjd kundgaranti som innebär att om du som kund inte känner dig nöjd så kommer vi tillbaka så fort vi kan och åtgärdar det du inte kände dig helt nöjd med. Har du varit i kontakt med oss? Annars ordnar jag så min kollega ringer upp dig under dagen! Vi vill gärna få en chans att åtgärda det du inte känner dig nöjd med. /Jennifer på Alberts
  2019-02-12 Ann Karlsson svarar Alberts Städservice
  Hej, Jag har varit i kontakt med Anna hos er och talat om vad vi tyckte. Hon erbjöd oss att ni kunde komma tillbaka och städa igen men eftersom detta är vår pappas lägenhet och han inte bor där pga. att den ska säljas så fick vi fixa det själva helgen efter ni hade städat. Lägenheten skulle fotas på måndagen. Någon kompensation hade man väntat sig men mejlet avslutades med "Ha en trevlig vecka". Ann
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Wictor D

  2019-01-28

  Spontant omdöme
  Wictor D skrev om Alberts Städservice
  Beställde och fick storstädning från er förra veckan och kan erkänna att var lite oroliga för om resultatet skulle bli bra då vi anlitat flera andra tidigare som vi inte varit nöjda med.

  Så när vi kom hem och såg resultatet så blev vi helt klart positivt överraskade! Ni kom på utsatt tid och städade kliniskt rent! Läs mer
  2019-02-12 Alberts Städservice svarar Wictor D
  Hej Wictor! Vilken recension!! Tack för detta. Ha en fin dag! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Oskar T

  2019-01-21

  Spontant omdöme
  Oskar T skrev om Alberts Städservice
  Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Nöjda med första besöken! Läs mer
  2019-01-28 Alberts Städservice svarar Oskar T
  Hej Oskar! Tack för detta, hoppas du kommer vara lika nöjd med oss i fortsättningen :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Lovisa T

  2019-01-19

  Spontant omdöme
  Lovisa T skrev om Alberts Städservice
  1. Städade hos oss 5 gånger och alla 5 gånger var det ny städpersonal, trots att Alberts Städservice lovat att det skulle bli samma (två gånger!).
  2. Förstörde lacken på pianot trots att det talades om från början att man inte får torka av den med medel.
  3. Lämnade märken på lister runt en dörr (stora avlånga).
  4. Sista droppen var sista städningen då badrummet varken var dammsugit eller moppat, soporna var inte uttagna, golvet var inte moppat (fanns synliga fläckar kvar).
  5. När man är påväg att bli kund svarar de snabbt, när man blivit kund och ställer frågor samt ger feedback svarar de ibland inte alls.
  Boka inte denna städfirma, de är oseriösa och kan inte kundservice. När jag ringde för att nämna kvalitén sista städningen och var upprörd så sa de ingenting mer än "oj så ska det inte vara" och "oj ni har haft otur" men ingenting mer. Inte förrän jag säger upp servicen i samma samtal kommer de med "finns det inget vi kan göra då?". Skäms på er! Läs mer
  2019-01-21 Alberts Städservice svarar Lovisa T
  Hej Lovisa! Måste börja med att säga att det känns väldigt tråkigt att du fått denna uppfattningen om oss och att du valt att avsluta. Ber om ursäkt om detta orsakat extra energi för dig. Vi har en nöjd kund garanti som innebär att vi alltid kommer tillbaka och åtgärdar det vår kund inte blivit helt nöjd med. Om det finns det något vi kan göra för att få dig lite nöjdare så ringer jag gärna upp dig eller om du vill återkomma till oss på 031-23 75 00. Önskar dig en fin vecka! /Jennifer på Alberts
  Admir Ramadanovic gillar detta
 • Jan S

  2018-12-19

  Spontant omdöme
  Jan S skrev om Alberts Städservice
  Fick hjälp av två av Alberts Städservice personal att flyttstäda vår stora lägenhet. De kom på utsatt tid och höll på till sent på kvällen. Men vilket resultat, höll på att ångra flytten när jag såg resultatet. Två yngre personer som med engagemang och lust gav allt för att det skulle bli så rent som det kunde bli. Dessa två är verkligen en tillgång för Albert och jag rekommendera verkligen denna städfirma.
  Janne S. Läs mer
  2019-01-21 Alberts Städservice svarar Jan S
  Hej Jan! Vilken strålande recension du gett oss. Tack snälla för att du tog dig tid att skriva till oss. Jag har framfört ditt beröm till personalen. Lycka till med övriga flytten! :D /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Sandra S

  2018-12-19

  Spontant omdöme
  Sandra S skrev om Alberts Städservice
  Fantastiskt fin och noggrann flyttstädning! Läs mer
  2019-01-21 Alberts Städservice svarar Sandra S
  Hej Sandra! Tackar för detta! :D /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Linda B

  2018-12-04

  Spontant omdöme
  Linda B skrev om Alberts Städservice
  Så nöjda med både storstäd och veckostäd. Anstränger sig verkligen för att få till en tid trots att man ringer med kort varsel och det redan är ”fullbokat”. Detaljerna i städet som rena fogar i badrum och en lite hälsning om en trevlig dag gör att man blir riktigt glad när man kommer hem.
  Kan verkligen rekommendera detta företag och kommer fortsätta använda deras tjänster. Läs mer
  2018-12-07 Alberts Städservice svarar Linda B
  Hej Linda! Kul att höra att du är så nöjd med oss :) Tack för att du rekommenderar oss vidare. Önskar dig en fin helg! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • 2018-12-01

  Spontant omdöme
  Anne G skrev om Alberts Städservice
  Fruktansvärt dåligt bemötande från kontoret.
  Blir uppringd när städarna är på plats för att utföra ett flyttstäd och personen på kontoret säger att de inte kommer att lämna garanti på städningen för att bostaden är för smutsig och i behov av renovering enligt henne. (bolaget anlitades för städ, inte renovering).
  Vad har renovering eller inte med flyttstäd att göra!?
  En seriös firma skulle aldrig ringa och säga liknande saker till en kund.
  Vid en flytt är bostäder ofta smutsiga och därför anlitar man flyttstäd.
  Att ett städbolag ringer upp en kund för att bostaden är smutsig är som att en mekaniker skulle ringa en kund för att bilen de ska laga är sönder!
  Bolaget vill heller inte göra besök inför en offert för att de redan har så mycket att göra och tillräckligt med kunder enligt personen på kontoret(extremt nonchalant uttalande).
  Ett sådant besök före hade besparat kunden samtal samma dag. (andra bolag tittar på bostaden inför en offert)
  Har aldrig hört på liknande som detta beteende och skulle aldrig rekommendera detta bolag till någon!! 
  Det är värt att betala lite mer till ett annat bolag och få seriöst bemötande. Läs mer
  2018-12-07 Alberts Städservice svarar Anne G
  Hej Anne! Måste börja med att säga att det känns supertråkigt att du känner dig så missnöjd med oss och att vi inte levde upp till dom förväntningar som du hade på oss som städbolag.
  Inför ett flyttstäd gör vi aldrig göra ett hembesök innan, detta görs endast på våra regelbundna hemstädskunder som har återkommande städ. Största orsaken till detta är för att det sällan behövs göras ett besök innan då dom flesta bostäder står tomma när vi genomför våra flyttstäd. Men vi tar till oss dina synpunkter & önskemål kring detta.

  Vi lämnar en nöjd kund garanti på våra städningar, detta innebär att om det är något som kunden inte känner sig helt nöjd med efter städet så åtgärdar vi detta efteråt.
  I ditt fall var uppdraget mer omfattande än vad vi fått till oss vid bokningen och vi kontaktade då er på plats innan vi påbörjat städ för att informera om situationen. Detta för att det inte skulle ske några missförstånd efter städningen.

  I ditt fall gjorde vi en bedömning att vi inte kunde lämna städgaranti på vissa delar av din bostad, detta på grund av att vissa delar av bostaden var i annat skick än vad vi förväntat oss. Det bör tilläggas att det är ytterst få gånger vi gör denna bedömningen.
  Det känns väldigt tråkigt att du känner dig så missnöjd med oss och att du känner att du fått ett tråkigt bemötande av oss.
  Om det finns något vi kan göra för att få dig lite nöjdare är du varmt välkommen att kontakta oss eller svara i denna tråden så ringer jag upp dig direkt.

  Hoppas du får en riktigt fin helg. /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Caroline V

  2018-11-28

  Spontant omdöme
  Caroline V skrev om Alberts Städservice
  Jättenöjd sedan första kontakten med Alberts, jättefin städning varje vecka. Skönt att komma hem till skinande rent hem inför helgen! Svetlana som städar hos oss är noggrann, serviceinriktad och jättetrevlig! Bara tummen upp 😊👍🏼 Läs mer
  2018-12-07 Alberts Städservice svarar Caroline V
  Hej Caroline! Visst är det superskönt att komma hem till ett nystädat hem :) Önskar dig en riktigt mysig helg! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Dennis T

  2018-11-28

  Spontant omdöme
  Dennis T skrev om Alberts Städservice
  Hej,
  Jag vill ge Alberts Städservice bästa betyg efter att ha hjälpt oss med flyttstädningen!
  Alberts Städservice hjälpte oss i sista sekund efter att vi bokat en annan städfirma som aldrig dök upp eller gick att kontakta! Vi hade panik och behövde hjälp på extremt kort varsel! Alberts Städservice hade ett fantastiskt bemötande samt mycket god service och hjälpte oss med flyttstädningen redan dagen därpå. Städresultatet blev bättre än förväntan och vi är otroligt nöjda efter Alberts Städservice fina hjälp.

  Det vi är mest nöjda med är att ni på Alberts Städservice på riktigt såg vilken knipa vi satt i eftersom vi själva inte hade möjlighet att utföra flyttstädningen som behövdes efter att en annan städfirma lurat oss och verkligen ville ge oss den hjälp vi behövde!

  Kommer alltid rekommendera er! Stort Tack!

  Med vänlig hälsning,
  Dennis & Veronica. Läs mer
  2018-12-07 Alberts Städservice svarar Dennis T
  Hej Dennis! Wow, vilket fin recension. Tack för att du tog dig tid att göra ett omdöme om oss. Vi har meddelat all berörd personal om hur nöjda ni är. Tack för ert förtroende och för att vi fick hjälpa er. Lycka till med det nya boendet och varmt välkomna åter! :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Ulf B

  2018-11-27

  Spontant omdöme
  Ulf B skrev om Alberts Städservice
  Jag är mycket nöjd med städningen som Alberts Städservice utför hemma hos mig. Dom kan varmt rekommenderas.
  /Ulf Läs mer
  2018-12-04 Alberts Städservice svarar Ulf B
  Hej Ulf! Tackar för detta, glada vi blir! :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Olof N

  2018-11-27

  Spontant omdöme
  Olof N skrev om Alberts Städservice
  Suveräna. Så nöjd med deras service o städning Läs mer
  2018-11-27 Alberts Städservice svarar Olof N
  Hej Olof! Tack för detta :) Ha en fin vecka! /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Malin F

  2018-11-27

  Spontant omdöme
  Malin F skrev om Alberts Städservice
  Mycket bra städservice. Noggranna och bra kommunikation. Rekommenderas. Läs mer
  2018-11-27 Alberts Städservice svarar Malin F
  Hej Malin! Detta tackar vi allra varmast för :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Rickard S

  2018-11-08

  Spontant omdöme
  Rickard S skrev om Alberts Städservice
  Otroligt snabb kommunikation, punktliga städare, enkel överlämning.

  Och hemmet sedan! Rent fräscht och väldoftande. Är så glad att det blev så fint! Läs mer
  2018-11-16 Alberts Städservice svarar Rickard S
  Hej Rickard! Härligt att du blev så nöjd, då blir vi glada. Trevlig helg! /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Birgitta A

  2018-10-28

  Spontant omdöme
  Birgitta A skrev om Alberts Städservice
  Anlitade Alberts Städsevice för flyttstädning. Allt gott att säga, proffsiga, snabba, effektiva, trevlig och prisvärda. Läs mer
  2018-11-16 Alberts Städservice svarar Birgitta A
  Godmorgon Birgitta! Precis så vi vill att våra kunder ska känna som anlitar oss. Ha en fin dag! /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • 2018-10-23

  Spontant omdöme
  Bengisu F skrev om Alberts Städservice
  Mycket bra jobb!! Trevliga personalen! Supernöjd med städningen. Rekommenderas starkt 🌟 Läs mer
  2018-10-24 Alberts Städservice svarar Bengisu F
  Hej Bengisu! Stort tack för en strålande femstjärnig recension :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Hao L

  2018-10-23

  Spontant omdöme
  Hao L skrev om Alberts Städservice
  Är jättenöjd med tjänsten hittills! Kommer fortsätta vidare med Alberts såklart. Läs mer
  2018-10-24 Alberts Städservice svarar Hao L
  Godmorgon Hao! Härligt att höra. Skulle det vara något i framtiden så är du varmt välkommen att höra av dig till oss direkt :) Ha en fin dag! /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Anne H

  2018-10-23

  Spontant omdöme
  Anne H skrev om Alberts Städservice
  Hej, vi anlitade Alberts städservice för en flyttstädning av ett radhus. Vi är verkligen supernöjda med precis allt. Vi fick en offert som var ordentlig och utförligt uppställd, offerten kom snabbt, samma dag. När jag ringde fick jag prata med en person och inte en maskin, bra. Vi fick städning på helgen, superbra. Städpersonalen var mycket tillmötesgående och utförde ett noggrant och snyggt arbete. I våra ögon hög standard. Vi rekommenderar Alberts städservice mot bakgrund av raderna ovan. Vänliga hälsningar Anne Läs mer
  2018-10-24 Alberts Städservice svarar Anne H
  Hej Anne! Precis den känslan vi vill förmedla till våra kunder. Tack för att vi fick hjälpa dig med flyttstädningen och stort lycka till med nya boende! Allt gott, Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Marcus K

  2018-10-17

  Spontant omdöme
  Marcus K skrev om Alberts Städservice
  Noga utfört arbete av trevlig personal som kunde svara på alla frågor jag hade! Det gick väldigt smidigt och resultatet var kanon! Läs mer
  2018-10-24 Alberts Städservice svarar Marcus K
  Godmorgon Marcus! Vad glada vi blir att läsa din 5-stjärniga recension, har skickat ditt beröm till berörd personal :) Ha det gott! /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Eva U

  2018-10-17

  Spontant omdöme
  Eva U skrev om Alberts Städservice
  Tack för en fantastisk bra flyttstäd.Allt var skinande rent.Bra pris.Lätt att få kontakt med er.Rekommenderas.
  Eva Läs mer
  2018-10-17 Alberts Städservice svarar Eva U
  Hej Eva! Tack själv för att vi fick hjälpa till och underlätta din flytt! Stort lycka till med din nya bostad. /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Margita G

  2018-10-02

  Spontant omdöme
  Margita G skrev om Alberts Städservice
  Tack för ett bra utfört jobb!
  Nu är vår villa betydligt mer skinande inför försäljningen.
  vi är mycket nöjda!

  Margita Gustafsson, Trollhättan Läs mer
  2018-10-17 Alberts Städservice svarar Margita G
  Godmorgon Margita! Härligt att du & Lars känner er så nöjda med oss :) Tack för att ni hörde av er! /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • 2018-09-21

  Spontant omdöme
  Anton P skrev om Alberts Städservice
  Mycket nöjd med jobbet dem gör, värt vartenda krona och rekommenderas starkt
  //Anton Läs mer
  2018-09-21 Alberts Städservice svarar Anton P
  Hej Anton! Tack för din fina rekommendation, precis så vi vill att våra kunders känsla ska vara! :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • 2018-09-11

  Spontant omdöme
  Pia S skrev om Alberts Städservice
  Mycket missnöjd, anlitar aldrig Alberts Städservice igen. Dålig städning. Läs mer
  2018-09-12 Alberts Städservice svarar Pia S
  Hej Pia! Vad tråkigt att läsa detta, känns ju inte alls bra! Denna uppfattningen vill vi gärna försöka ändra på. Känner du dig missnöjd så får du gärna höra av dig till oss direkt så vi får chansen att åtgärda det du känner dig missnöjd med. Går det bra att vi ringer upp dig under dagen så kan komma fram till en bra lösning som passar dig? /Jennifer på Alberts
  2018-09-12 Pia S svarar Alberts Städservice
  Hej! Javisst, det går bra. /Pia
  2018-09-14 Alberts Städservice svarar Pia S
  Godmorgon Pia, har försökt nå dig på telefon. Testar igen om en stund :) /Jennifer på Alberts
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Nima H

  2018-09-09

  Spontant omdöme
  Nima H skrev om Alberts Städservice
  Väldig bra arbete. Ren och snyggt blev det och bra kommunikation med Alberts hela tiden. Tack Alberts. Rekommenderas!!! Läs mer
  2018-09-12 Alberts Städservice svarar Nima H
  Hej Nima! Detta tackar vi allra varmast för! :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Alexandra N

  2018-09-04

  Spontant omdöme
  Alexandra N skrev om Alberts Städservice
  Jag kan varmt rekomendera detta företag! Lätta att få tag på, hembesök för genomgång innan man bestämmer sig, punktliga, personal från kontoret följer med städarna vid första städtillfället. Bra pris. Noggranna! Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Alexandra N
  Hej Alexandra! Vilken strålande recension!!! Har framför ditt beröm till alla berörda :D /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Therese B

  2018-09-02

  Spontant omdöme
  Therese B skrev om Alberts Städservice
  Jättenöjd hittills! God och snabb kommunikation med kontoret, vilket jag uppskattar. Varit några småmissar i städningen, men detta har åtgärdats direkt. Rekommenderas! Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Therese B
  Hej Therese! Härligt att höra :) Tack för att du hörde av dig. /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Johan L

  2018-08-29

  Spontant omdöme
  Johan L skrev om Alberts Städservice
  Haft Alberts hos oss en gång hittills, så vore inte rättvist att ge varken högre eller lägre betyg ännu.
  De ska allt få städa ett par gånger till innan jag kan ge ett helt seriöst tyckande ;)
  Men... hittills, kanon 👍🏻 Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Johan L
  Hej Johan! Tack för det, hoppas att ni är lika nöjda varje gång :) Har ni några funderingar eller frågor i framtiden så är det bara att höra av sig. /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Mats C

  2018-08-27

  Spontant omdöme
  Mats C skrev om Alberts Städservice
  Smidig och bra flyttstädning till rimligt pris. Inga anmärkning från hyresvärden. Rekommenderas! Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Mats C
  Hej Mats! Härligt att höra att det gick så smidigt och att du var nöjd med priset. Ha en superfin dag! :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Therese S

  2018-08-27

  Spontant omdöme
  Therese S skrev om Alberts Städservice
  Att få komma hem till ett nystädat hem när man jobbat en hel dag är vardagslyx för mig. Känner mig mycket nöjd med den städning som utförts och kan varmt rekommendera Alberts Städservice till andra.

  Therese i Bollebygd Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Therese S
  Hej Therese! Visst är det så lyxigt att komma hem till ett nystädat hem! :) Tack för att du rekommenderar oss vidare. /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • David J

  2018-08-26

  Spontant omdöme
  David J skrev om Alberts Städservice
  Kan bli bättre absolut men funkar. Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar David J
  Hej David! Vi vet att vi kan göra mycket bättre än bara "funkar". Försökte leta upp dig i vårt kundsystem för vill gärna komma i kontakt med dig så vi får veta vad du vill att vi ändrar på. Hittade dig inte i systemet så du får gärna skicka mig ett mejl med ditt telefonnr till jv@alberts-service.se så ringer jag upp så fort som möjligt.
  Viktigt för oss att du känner dig helt nöjd och inte bara nöjer dig med att det "funkar". Ha en superfin dag! :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • 2018-07-30

  Spontant omdöme
  Sara skrev om Alberts Städservice
  VARNING FÖR DETTA "STÄD"-BOLAG. Vi anlitade Alberts för en flyttstädning vilket vi bittert har fått ångra. Efter deras första försök till "städning" hade vi anmärkningar på det mesta, bl.a. fönster, kök och badrum men även så enkla delar som golvet. Efter omstädning var fönstrena åtgärdade men däremot inte kakel i kök och badrum, tvättställ, dusch, badrumsskåp, samtliga köksskåp och lådor - både inuti, under och luckorna, bakom och ovanpå kyl och frys, inuti ugn, ugnsgaller och plåtar, övriga ytor på spisen, fönsterbleck, väggar, golv och lister mm mm. Inte ens något så simpelt som bänkskivorna i köket hade de klarat av att torka utan de var helt kladdiga. På flera ställen syntes långa vägar att ingen över huvud taget hade vidrört, tex låg det smuts och smulor i kökslådorna som enkelt hade åtgärdats genom att torka en gång med fuktig trasa. Detta alltså EFTER omstäd. Vi fick lägga flera timmar på att själva städa lägenheten - inte den roligaste aktiviteten att ägna sig åt när man har betalat flera tusen kronor för att slippa. Vid städbesiktningen med hyresvärden fick vi naturligtvis anmärkningar på saker som vi själva inte hade upptäckt och fick åtgärda även dem. När de nya hyresgästerna sen flyttade in kom ytterligare anmärkningar på delar som inte var städade och såg rent ut sagt vidriga ut. Så istället för att betala för att slippa flyttstäda fick vi betala, flyttstäda själva och sedan skämmas över att ändå ha lämnat lägenheten i ett smutsigt skick. Vi hade sparat tid, pengar och MYCKET irritation på att låta bli. Alberts hantering? De erbjöd sig att ersätta oss med en riktig skämtsumma som inte på långa vägar motsvarar värdet i deras otjänst. Jag brukar har stort tålamod inför missuppfattningar och att folk kan vara nya på jobbet/göra fel av annan anledning men hela den här soppan är bara pinsam från Alberts sida. Jag vet att jag själv läste omdömen på den här sidan innan vi beställde, därför hoppas jag att min SKARPA avrådan kan få andra att inte göra samma misstag som vi. Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Sara
  Hej Sara! Vad tråkigt att du/ni känner er så missnöjd med oss. Självklart skall det inte gå till så som du beskriver och vi beklagar att vi inte lyckats hålla dina förväntningar du hade på oss. Vi har varit i kontakt med dig och ersatt dig för hela städet som du kände dig missnöjd med så det känns lite tråkigt att du skriver att du knappt fått någon ersättning när vi försökt tillmötesgå ert missnöje så mycket vi kunnat. Skulle det vara några andra oklarheter eller något mer vi kan göra för dig så får du gärna höra av dig till oss på info@alberts-service.se så ska vi se till att hjälpa till på bästa sätt. Återigen ber om ursäkt för att vi inte levde upp till dina förväntningar och för att detta kostat tid och energi för er. Ha en superfin eftermiddag! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Em L

  2018-07-11

  Spontant omdöme
  Em L skrev om Alberts Städservice
  Vi är mycket nöjda med Alberts Städservice! De är har en mycket bra kundservice, är seriösa, proffessionella & städpersonalen har en yrkesstolthet. Det är rent och fint när vi kommer hem, vilket underlättar vår vardag mycket. Rekommenderar starkt Alberts till andra. Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Em L
  Hej! Tack för att du hörde av dig och tack för att vi får underlätta i just din vardag! :D Vi blir så himla glada av din recension. /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Magnus C

  2018-07-09

  Spontant omdöme
  Magnus C skrev om Alberts Städservice
  Bra, smidig och prisvärd städservice. Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Magnus C
  Hej Magnus! Supertack för detta! :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Caroline S

  2018-07-07

  Spontant omdöme
  Caroline S skrev om Alberts Städservice
  Otroligt bra flyttstädning, vi är mycket nöjda! Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Caroline S
  Hej Caroline! Tack så hemskt mycket för att du hörde av dig :) Ha en fin dag! /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Erik N

  2018-07-05

  Spontant omdöme
  Erik N skrev om Alberts Städservice
  Tack för en väl utförd flyttstädning! Hyresvärden hade inget att anmärka på så vi är jättenöjda. Mvh Erik Läs mer
  2018-07-05 Alberts Städservice svarar Erik N
  Hej Erik! Detta tackar vi allra varmast för :) Önskar dig en fin sommar! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Lovisa J

  2018-07-03

  Spontant omdöme
  Lovisa J skrev om Alberts Städservice
  Tackar för en väl utförd flyttstäd! Väldigt smidig kontakt, överlämning av nycklar och fakturering. Inga anmärkningar på städningen utan allt utfördes enligt överenskommelse, till ett vettigt pris. 10/10 rekommenderar! Läs mer
  2018-07-05 Alberts Städservice svarar Lovisa J
  Hej Lovisa! Tack själv för att du hörde av dig. Precis den upplevelsen vi vill att våra kunder ska känna som anlitar oss :) Ha en riktigt skön dag! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Linnea I

  2018-07-02

  Spontant omdöme
  Linnea I skrev om Alberts Städservice
  Snabb offert och bokning på sistaminuten flyttstäd när jag inser att jag inte kommer mäkta med det! Lägenheten gick igenom slutbesiktingen med beröm från enligt honom själv, en petig kontrollant! Mycket nöjd och betydligt mindre sönderstressad än om jag behövt städa själv! Läs mer
  2018-07-05 Alberts Städservice svarar Linnea I
  Hej Linnea! Tack för att vi fick hjälpa till och underlätta för dig. Vad kul att höra att han var så nöjd med städningen, har skickat ditt beröm vidare till städpersonal. Önskar dig en skön sommar! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Nicos B

  2018-07-02

  Spontant omdöme
  Nicos B skrev om Alberts Städservice
  Mycket nöjda med deras service! Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Nicos B
  Hej Nicos! Härligt att höra, tack för femstjärnig recension :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Lisa C

  2018-07-02

  Spontant omdöme
  Lisa C skrev om Alberts Städservice
  Lägenheten har aldrig varit så fin som efter att Alberts Städservice städade hos mig. Och fönstren riktigt blänker!
  Rekommenderas!! Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Lisa C
  Hej Lisa! Vi blir så glada att höra detta, tack för att du hörde av dig. Har framfört ditt beröm till städteamet som blev superglada att höra det :)
  Tack för fin rekommendation! /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Annie Å

  2018-07-02

  Spontant omdöme
  Annie Å skrev om Alberts Städservice
  Bra och prisvärd flyttstäd! Rekommenderas! Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Annie Å
  Hej Annie! Tack så mycket för detta :) /Jennifer på Alberts
  Alberts Städservice gillar detta
 • Martha G

  2018-06-29

  Spontant omdöme
  Martha G skrev om Alberts Städservice
  Städfirman är seriös, proffessionell & städpersonalen har en yrkesstolthet. Det är rent och fint när vi kommer hem. Rekommenderas starkt. Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Martha G
  Hej Martha! Tack snälla för ditt fina inlägg. Har framfört ditt beröm till berörd personal. Ha en fin dag! /Jennifer på Alberts :)
  Alberts Städservice gillar detta
 • 2018-06-26

  Spontant omdöme
  Biljana j skrev om Alberts Städservice
  Rekommenderas EJ! Anlitade Alberts städ för en storstäd som bara har resulterat i stress och irritation. Städningen som utfördes var under all kritik! Även idag efter ett återbesök så är det fortfarande inte bra utfört och jag vet inte riktigt vad det är jag ska betala för. Lämnade utförlig info till kontaktpersonen på Alberts städ (då städarna inte kan vare sig svenska eller engelska) - ändå visste inte städaren vad hon skulle göra när hon kom. Jag visade men ändå - ugn ej städad, fast jag pekade och visade - köksluckor enbart avtorkade på den sidan jag pekade på, inte motsatt sida - alla rostfria vitvaror som var flammiga, fortfarande flammiga - medlet dom använder är inte för rostfria ytor. Storstädningen som jag enligt Alberts städ ska betala (fick rabatt 400kr), får jag nu SJÄLV utföra. Så VAD betalar jag för? Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Biljana j
  Hej Biljana! Vad tråkigt att läsa din uppfattning om oss och att du är så missnöjd med våra tjänster. Vi har varit i kontakt med dig vid flera tillfällen och försökt kompensera dig på olika sätt. Känns verkligen tråkigt att du fortfarande är så missnöjd med oss. Finns det något mer du känner att vi kan göra för dig så får du gärna kontakta mig på jv@alberts-service.se så ska vi se till att ordna något bra för dig. Ha en fin eftermiddag! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Remo S

  2018-06-25

  Spontant omdöme
  Remo S skrev om Alberts Städservice
  Har kört med Alberts i ca 3 veckor och är hitills jättenöjd, bra bemötande, välstädat. Inget att klaga på. Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Remo S
  Hej Remo! Kul att höra :) Tack för detta. /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Carolina N

  2018-06-25

  Spontant omdöme
  Carolina N skrev om Alberts Städservice
  En gång och aldrig mer. Rekommenderar inte denna firma till någon! Allt för många missar i städningen. Så tråkigt att behöva påpeka vad de missat/glömt och till slut behöva ta över städningen själv. Städarna har slabbat med rengöringsmedel (vilket är inköpt efter deras önskemål ska tilläggas) på vårt nykaklade badrumsgolv så att det är helt flammigt.När jag påpekade att golvet inte är rent gick de in med sina tofflor och klafsade i det blöta och försökte torka rent med toapapper(!!)
  Har själv skurat golvet 5 gånger för att bli av med fläckarna men tyvärr, alberts Städ har satt sina spår så att man blir påmind varje dag om deras usla arbete! Läs mer
  2018-09-06 Alberts Städservice svarar Carolina N
  Hej Carolina! Känns väldigt tråkigt att läsa att vi inte levde upp till dina förväntningar. Går det bra som vi ringer upp under dagen så kan vi komma fram till en bra lösning? /Jennifer på Alberts
  2018-09-11 Carolina N svarar Alberts Städservice
  Hej Jennifer,
  Jag har varit i kontakt med er ”support” via mejl efter att ha fått påminnelse på fakturan som ni lovat att stoppa tills ni hittat lösning på hur ni ska kunna återställa mitt förstörda badrumsgolv. Ni har inte hört av er kring det här sedan vi talades vid i juni men som av en händelse kommer påminnelse på fakturan bara några minuter efter att du svarat här. Jag är så grymt besviken på er!
  Idag kom ytterligare en påminnelse trots att jag fick svar i fredags att förfallodatum ska flyttas fram tills ärendet är löst, vilket det verkligen inte är!
  Du kan höra av dig per tfn under dagen.
  2018-09-12 Alberts Städservice svarar Carolina N
  Hej igen Carolina! Jag hörde från min kollega att hon kontaktade dig via mejl igår på eftermiddagen och gav en förklaring kring påminnelsen och en uppdatering i ditt ärende. Hoppas att vi snart kommer fram till en bra lösning :) /Jennifer på Alberts
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Mathias R

  2018-06-23

  Spontant omdöme
  Mathias R skrev om Alberts Städservice
  Mycket trevliga! Jättenöjd rekommenderar Läs mer
  2018-06-25 Alberts Städservice svarar Mathias R
  Hej Mathias! Detta tackar vi varmt för :) Ha en skön dag i solen! /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Annelie L

  2018-06-14

  Spontant omdöme
  Annelie L skrev om Alberts Städservice
  5av5 stjärnor! Rekommenderas 😊 Läs mer
  2018-06-25 Alberts Städservice svarar Annelie L
  Hej Annelie! Tack för femstjärnig recension :) /Jennifer på Alberts
  gillar detta
 • Sofie K

  2018-06-05

  Spontant omdöme
  Sofie K skrev om Alberts Städservice
  Under all kritik,skulle aldrig någonsin rekommendera detta företag till någon. Bokade och betalade för flyttstäd och på 5 timmar hade dom knappt åstadkommit någonting. Fönsterbrädorna var ej avtorkade och i badrummet var skåpen inte uttorkade inte ens i köket var något skåp uttorkat. Med en flyttstäd så förväntar man sig att det är såpass rent så att dom nya ägarna kan flytta in på en gång vilket dom absolut inte kunde i detra fall . Detta ledde till att vi var tvungna att kompensera de nya ägarna då dom fick göra om allting själv. Dessutom var kompensationen vi blev erbjudna från Alberts städservice rent ut sagt patetisk. Kommer aldrig någonsin att anlita detta skämtföretaget igen. Läs mer
  2018-06-13 Alberts Städservice svarar Sofie K
  Hej Sofie! :) Tack för att du hörde av dig till oss. Detta låter inte som det bemötandet vi på Alberts eftersträvar och vi tycker självklart att det känns väldigt tråkigt att du uppfattar oss på detta sättet. Vi har en nöjd kundgaranti som innebär att vi alltid kommer ut och åtgärdar det du som kund inte känner dig helt nöjd med. Jag har försökt hitta dig i vårt kundsystem men kan inte finna dig. Skulle du kunna skicka dina uppgifter eller kundnummer till jv@alberts-service.se så ska vi se vad som har gått snett. Ha en skön dag i solen! /Jennifer på Alberts
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Gustaf Werners Gata 8B, 421 32 Västra frölunda