Alla kategorier Trafikskola Stockholms län Stockholm Bromma Traneberg Alviks Trafikskola

Alviks Trafikskola

Tranebergsvägen 48, 167 44 Bromma — Visa karta

4.8 i betyg av 224 omdömen
Här på Alviks Trafikskola arbetar sju glada medarbetare som tillsammans strävar efter att ge varje elev en positiv och pedagogisk upplevelse med ökad trygghet som framtida förare. Vi utbildar i den lättkörda och omtyckta miljöbilen Toyota Auris samt Toyota Prius Hybrid för B-körkort med både manuell och automat växellåda. Vi erbjuder självklart alla teoriutbildningar såsom handledarutbildning och Riskettan och ger introduktionskurser samt teorilektioner.

Vill du korta ned tiden till körkortet? Välj vårt intensivkursalternativ! Du börjar med en testlektion och sedan gör du och vi en bedömning, vi föreslår en utbildningsplan och du känner efter om vi vill jobba ihop under en tid framöver.

Välkommen till oss!
Stängt just nu
Mån-Tor: 09:30-15:00
Fre-Sön: Stängt
 

Läs vad 224 kunder tycker om Alviks Trafikskola

 • 2019-09-07

  Insamlad av företaget
  Jessica S skrev om Alviks Trafikskola
  Fantastiska lärare och personal, speciellt tack till Susanne som trodde på mig hela vägen ända in i mål och gav mig självförtroende inför uppkörningen som sedan gick vägen! Bra och seriös trafikskola som ej försöker lura dig på pengar, som jag tyvärr upplevt på andra ställen. Läs mer
  2019-09-13 Torbjörn N svarar Jessica S
  Tack Jessica! Så roligt att höra att du är nöjd med oss. Ta hand om dig och kör försiktigt. Med vänlig hälsning Susanne
  gillar detta
 • 2019-08-21

  Spontant omdöme
  Ulf Tomas L skrev om Alviks Trafikskola
  Alviks Trafikskola rekommenderas starkt. Undervisningen är systematiskt upplagd men man själv väljer sitt tempo. Körningen börjar i Tranebergs och södra Brommas lugna kvarter, sedan ut på mer trafikerade leder och till slut ut på E4:an. Själv hade jag Malin och Hasse, vilka är några av de effektivaste lärare som jag har haft, med Tobbe på slutet inför uppkörningen. Tydlig, fokuserad och effektiv undervisning. Återigen, en mycket bra trafikskola, dessutom nära både Gröna linjen och Tvärbanan. Men det gäller att vara ute i god tid med bokningarna; det är ofta fullbokat.

  /Tomas Larsson Läs mer
  2019-08-27 Torbjörn N svarar Ulf Tomas L
  Grattis till körkortet Tomas! Hörde att du kört mycket i sommar. Hoppas det går bra med ditt bilinköp.
  // Hasse, Malin, Tobbe
  gillar detta
 • Evelin Katharina Daniela E

  2019-07-19

  Spontant omdöme
  Evelin Katharina Daniela E skrev om Alviks Trafikskola
  Malin från Alviks trafikskola är inget annat än ett pedagogiskt geni! Så duktig på att lära ut, ge råd och har svar på alla funderingar som en kan tänkas få. Rekommenderar skolan till alla som läser detta! Fått ett gott intryck av alla lärare som jag mött genom riskettan osv men vill framförallt slå ett slag för Malins fantastiska förmåga att lära ut bil körning! Fick idag mitt körkort och är så tacksam för denna körskola! Läs mer
  2019-09-13 Torbjörn N svarar Evelin Katharina Daniela E
  Stort TACK Evelin så roligt att fått ha dig som elev. Vi ses i trafiken . Med vänlig hälsning Malin
  gillar detta
 • Alexander S

  2019-06-19

  Insamlad av företaget
  Alexander S skrev om Alviks Trafikskola
  Bokade uppkörning på egen hand och körde också privat. Blev nog runt 10 lektioner i slutändan. Började köra med skolan i april. Körde upp i juni (blev godkänd). Gjorde all teori själv med appen "Ta körkort", räckte gott och väl. Läraren jag hade flest lektioner med var Hasse, som gjorde ett stabilt jobb. Rak och rättfram i kommunikationen. Gick också igenom lite teori under lektionerna där det kunde vara relevant, vilket var användbart Kanske lite barsk ibland men i grund och botten bra. I övrigt funkade det mesta smidigt. Lite strul med faktureringen men löste sig utan större problem så fort jag påtalade det. Läs mer
  2019-06-19 Torbjörn N svarar Alexander S
  Grattis Alexander! kul att du klarade förarprovet på första försöket. Ibland måste man vara lite barsk för att uppnå snabba mål ;-)
  gillar detta
 • 2019-06-19

  Insamlad av företaget
  Emma L skrev om Alviks Trafikskola
  Med hjälp av Alviks Trafikskola klarade jag körkortet på första försöket! Stort tack! Läs mer
  2019-06-19 Torbjörn N svarar Emma L
  Grattis Emma, skönt att du klarade allt på första försöket.
  // Hasse
  gillar detta
 • 2019-06-17

  Spontant omdöme
  Scott Warren T skrev om Alviks Trafikskola
  A great bunch of folks that made my Canada to Sweden licensing a real pleasure. They never tried to sell me anything I didn't need - 3 lessons and a safety check, that was it. So, they're trustworthy and not looking to rip you off. That I can verify. They'll let you know when you're ready to take the test. That might be 2 lessons or maybe 40.

  HUGE thanks to Hasse for always being calm, cool, collected and reassuring. Läs mer
  2019-06-18 Torbjörn N svarar Scott Warren T
  Grattis Scott! Kan man köra bil så behöver man inga lektioner.
  // Hasse
  Scott Warren T gillar detta
 • 2019-05-28

  Spontant omdöme
  FELIX R skrev om Alviks Trafikskola
  Fantastiskt bra och seriös skola. Rekommenderas varmt. Inte näriga med att boka upp massa lektioner utan du avbokas om de tycker du har lärt dig tillräckligt m.m.

  Stort tack till Tobbe och Hasse! Läs mer
  2019-05-28 Torbjörn N svarar FELIX R
  Tack Felix!
  Börja lite lugnt så ses vi ute i trafiken och ha en underbar sommar med många bilturer.
  Hälsningar Hasse och Tobbe
  gillar detta
 • 2019-05-13

  Spontant omdöme
  Jones Hossam El-Din Mahmoued A skrev om Alviks Trafikskola
  Övningskörde med Hasse och klarade både teorin och uppkörning på första försök. Tydlig, rak och kärnfull feedback. Rekommenderar starkt! Läs mer
  2019-05-13 Torbjörn N svarar Jones Hossam El-Din Mahmoued A
  Grattis till körkortet! Se nu till att köra försiktigt med din nyinköpta bil.
  // Hasse
  Jones Hossam El-Din Mahmoued A gillar detta
 • 2019-05-08

  Spontant omdöme
  LILJA B skrev om Alviks Trafikskola
  Tack Alvik Trafikskola för bra service med ett proffsigt bemötande från all personal. Ett extra stort tack till Lasse 🖤💛 för givande lektioner med många bra tips som jag kommer bära med mig framöver. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-04-05

  Insamlad av företaget
  Merveille A skrev om Alviks Trafikskola
  Trevlig personal med mycket tålamod. Hade aldrig kört bil innan jag skrev in mig på körskolan och sju månader senare tog jag körkort. Tryggt och köra upp via trafikskolan i en bil man kände till.
  Rekommenderas. Läs mer
  2019-04-09 Torbjörn N svarar Merveille A
  Grattis Merveille! Det var ett sant nöje att ha dig som elev.
  // Hasse
  gillar detta
 • 2019-03-26

  Spontant omdöme
  Cristina J skrev om Alviks Trafikskola
  If you are a foreigner in Sweden and need to get your driver's license, please, do yourself a favor and pick Alvik Trafikskola! (the teachers speak English and are motivated + talented, which is very important if you want to take your license in Sweden)

  I drove with Hasse, Tobe, Kenneth and once with Lasse during my lessons and I learned so much about traffic and safety. They are very experienced, patient, kind and everything an insecure student would want in a driving teacher. I was hopeless before but I passed my driving exam without any stress!

  I drove the most with Hasse and I can't thank him enough for his amazing tips!

  So, if you need a license, listen to me, and go to Alvik Trafiksola! (you won't regret it!)

  Tack, tack, tack, tack again and again and again! :) Läs mer
  2019-03-27 Torbjörn N svarar Cristina J
  Grattis Cristina! Det var verkligen roligt och spännande att ha dig som elev. Se nu till att köra så mycket som möjligt nu i början.

  // Hasse
  gillar detta
 • MALIN W

  2019-03-13

  Spontant omdöme
  MALIN W skrev om Alviks Trafikskola
  Jag tog ett gäng uppvärmningslektioner inför min uppkörning efter att ha kört privat under en längre tid. Jag hade Micke och Tobbe, och båda lyckades sätta precis lagom mycket press på mig för att klara av att justera det jag lärt in lite fel och finputsa på det viktigaste. Jag klarade sen uppkörningen på första försöket! Så glad och nöjd. Läs mer
  2019-04-09 Torbjörn N svarar MALIN W
  Grattis till körkortet Malin!
  // Tobbe & Micke
  gillar detta
 • 2019-03-08

  Spontant omdöme
  Hugo Uddströmer skrev om Alviks Trafikskola
  Alviks trafikskola har gjort ett strålande bra jobb, alla jag har varit i kontakt med har varit duktiga och hjälpsamma. Micke har på några få välplanerade och pedagogiska dubbellektioner fått upp mig på banan och jag har klarat mitt körkort på första försöket. Läs mer
  2019-03-11 Torbjörn N svarar Hugo Uddströmer
  Hej Hugo.

  Vad kul att du är nöjd med utbildningen här på Alviks trafikskola. Se nu till att hinna med lite bilkörning mellan studerandet inför högskoleprovet.

  Ha det fint!

  Hälsningar
  Micke
  gillar detta
 • 2019-03-04

  Insamlad av företaget
  Sofia W skrev om Alviks Trafikskola
  Alviks Trafikskola är verkligen toppen! Jag var inte nöjd med en annan skola och därför vände jag mig hit. Alvik återkopplade snabbt och har överlag väldigt bra service. All personal som jag varit i kontakt med har varit glada och trevliga.

  Jag körde med Micke och efter 3 knappa veckor hade jag tagit körkort, otroligt smidigt och man fick riktigt bra feedback. Hoppas att jag alltid kommer ha en mini-Micke sittandes på axeln för han har verkligen sett till att finslipa mig som bilförare.

  Jag känner att lektionerna var tydliga, även om jag själv stressade iväg så fick jag alltid tydliga riktlinjer och bra ”att tänka på”s. Micke gav bra stöd, ingenting var oklart och han hade alltid olika infallsvinklar för att jag skulle förstå ett visst moment bättre.

  Lektionerna var givande och det var alltid trevlig stämning. Kan varmt rekommendera Alviks Trafikskola.

  Mvh
  Sofia Läs mer
  2019-03-11 Torbjörn N svarar Sofia W
  Hej Sofia.

  Tack för ditt fin omdöme och vad glad jag blir att du känner dig nöjd hos oss. Kul att du hittade rätt och fick en undervisning som du är värd. Hoppas du har det bra och att körkortet utnyttjas väl. Ha det fint så ses vi i trafiken.


  Hälsningar
  Micke
  gillar detta
 • Linda G

  2019-02-22

  Spontant omdöme
  Linda G skrev om Alviks Trafikskola
  Kenneths lugna och trevliga sätt under våra, ganska få, lektioner kompletterade min privata utbildning och jag klarade uppkörningen på första försöket. Jag har fått tydlig feedback, har haft roligt under lektionerna och jag uppskattar särskilt att skolan inte försökt få mig att köpa lektioner jag inte behöver.
  Rekommenderas starkt! Läs mer
  2019-03-01 Torbjörn N svarar Linda G
  Grattis Linda, vad roligt att du klarade körkortet och att du är nöjd med oss.

  Lycka till i fortsättningen.
  Kennet plus övrig personal
  gillar detta
 • Maja P

  2019-02-19

  Spontant omdöme
  Maja P skrev om Alviks Trafikskola
  Jag är väldigt nöjd med Alvik Trafikskola. Jag körde främst med Micke men även några lektioner med Kenneth och båda är suveräna lärare. Micke är duktig på att förklara på olika sätt för att man ska förstå. Tack för hjälpen till körkort! Läs mer
  2019-03-11 Torbjörn N svarar Maja P
  Grattis till körkortet Maja.

  Hoppas allt är bra och att körkortet kommer väl till hands nu när ni fått en till familjemedlem hemma.

  Ha det så bra.

  Mvh Micke
  gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Inga S skrev om Alviks Trafikskola
  Väldigt bra bemötande och bra hjälp inför
  uppkörningen.
  Tog några dubbellektioner och Hasse var toppen Läs mer
  2019-03-04 Torbjörn N svarar Inga S
  Grattis Inga! Jag visste väl att du skulle fixa uppkörningen.

  // Hasse
  gillar detta
 • Fredrik A

  2019-01-30

  Spontant omdöme
  Fredrik A skrev om Alviks Trafikskola
  Riktigt bra upplevelse från början till slut, klarade båda teorin med god marginal och körkortsprovet utan några problem alls, Tack Alviks trafiksskola!😊 Läs mer
  2019-01-30 Torbjörn N svarar Fredrik A
  Tack Fredrik. Det har varit kul att hjälpa både dig och din syster till era körkort. Ta hand om dig nu och hälsa hem så gott!
  Mvh Micke Alviks trafikskola
  gillar detta
 • 2019-01-16

  Insamlad av företaget
  Adam S skrev om Alviks Trafikskola
  Jag blev väl bemött under hela utbildningen. Då jag inte behövde ett helt paket utan något mellanting, anpassade min lärare ett pris till just min utbildning. Min lärare sa också att han inte ville "lura" mig på pengar och boka in onödigt många lektioner utan bokade endast in så många som jag faktiskt behövde. Mycket bra upplevelse! Läs mer
  2019-01-16 Torbjörn N svarar Adam S
  Tack för omdömet Adam och grattis till körkortet. Inte alla som får så mycket beröm av inspektören.
  // Hassse
  gillar detta
 • 2018-12-18

  Spontant omdöme
  Hugo F skrev om Alviks Trafikskola
  Bra och mycket pedagogiska lärare som hjälpt mig på vägen mot körkortet. Tack Läs mer
  2018-12-19 Torbjörn N svarar Hugo F
  Grattis till körkortet Hugo och bra jobbat! Ha nu en fin jul i fjällen.
  Hälsningar
  Micke
  gillar detta
 • 2018-12-18

  Spontant omdöme
  Caroline L skrev om Alviks Trafikskola
  Väldigt nöjd med körskolan! Körde mest med Micke som på ett lugnt och pedagogiskt sätt lärde mig allt jag behövde kunna. Gick även intro och riskettan där och alla som jobbar där är väldigt trevliga och hjälpsamma. Rekommenderar!! Läs mer
  2018-12-19 Torbjörn N svarar Caroline L
  Hej Caroline. Vad kul att du är nöjd med din utbildning här hos oss. Det har varit kul att hjälpa dig på vägen till ditt körkort. Hälsa mamma så gott!

  Hälsningar
  Micke samt personalen
  gillar detta
 • freja H

  2018-12-14

  Insamlad av företaget
  freja H skrev om Alviks Trafikskola
  Jag tog en testlektion med Tobbe och körde sedan ett par lektioner med Hasse. Jag är supernöjd och skulle absolut rekommendera Alvik trafikskola! Jättebra lärare båda två. Läs mer
  2018-12-17 Torbjörn N svarar freja H
  Grattis och tack för rekommendationen.
  God Jul
  Hasse
  gillar detta
 • 2018-11-19

  Insamlad av företaget
  Mirjam B skrev om Alviks Trafikskola
  Superbra och trevliga lärare som får en att förstå det man lär sig och på vilket sätt man utför det bäst. Läs mer
  2018-11-27 Torbjörn N svarar Mirjam B
  Grattis Mirjam, Bra jobbat! Hoppas din nya bil går bra.
  // Alviks trafikskola
  gillar detta
 • 2018-11-18

  Insamlad av företaget
  Sara S skrev om Alviks Trafikskola
  Tog en lång paus i mitt försök att ta körkort och återvände till Alviks trafikskola. Är supernöjd med deras trevliga bemötande, kompetens och glada stämning på körskolan! Rekommenderas varmt till alla! Stort tack till Hasse för all hjälp och ditt engagemang! Keep up the good work! Läs mer
  2018-11-27 Torbjörn N svarar Sara S
  Grattis Sara! Kör nu försiktigt med nya bebisen.
  // Hasse
  gillar detta
 • 2018-11-13

  Spontant omdöme
  Maya Å skrev om Alviks Trafikskola
  Så otroligt nöjd med Alviks Trafikskola! Kan verkligen rekommendera er till alla! Ett extra stort tack till Micke för ditt tålamod, ditt lugn och att du alltid varit så pedagogisk och trevlig! Du har varit en fantastisk körskollärare! Tack även till Hasse och Tobbe som även ni varit toppen!
  // Maya. Läs mer
  2018-12-20 Torbjörn N svarar Maya Å
  Hej Maya. Vad kul att du är nöjd med Alviks trafikskola. Hoppas du får köra mycket bil nu och att renoveringen hemma gått bra.
  Det har varit kul att undervisa dig och hoppas mannen hemma är nöjd efter att AIK fick sitt SM guld.
  Ha det så bra så hoppas jag vi ses.
  Hälsningar Micke
  gillar detta
 • Madis T

  2018-11-06

  Spontant omdöme
  Madis T skrev om Alviks Trafikskola
  Took my driving license within 2 months with fantastic help from Hasse and Tobbe. The level of professionalism applied to my studies, the way they were supportive and had a clear plan for me made this process a pure pleasure. I did fail the first ''uppkörning'' but there is no one else to blame but myself :) I can with absolute security recommend this school to anyone thinking about doing their license. All i can add is a BIG THANK YOU to Tobbe and Hasse, keep up the great work, and good luck to anyone getting their license! Läs mer
  2018-11-07 Torbjörn N svarar Madis T
  Tack för din rekommendation Madis. Det är alltid lika trevligt att utbilda lättlärda elever.

  // Hasse&Tobbe
  gillar detta
 • 2018-10-28

  Insamlad av företaget
  Sofie W skrev om Alviks Trafikskola
  Jag körde med Hasse och Tobbe, super trevliga och bra på att lära ut båda två.
  Jag blev rekommenderad Alviks trafikskola av flera och skulle verkligen rekommendera den till andra.
  Jag tog 6 dubbel lektioner och det räckte för mig att ta körkort. Läs mer
  2018-10-29 Torbjörn N svarar Sofie W
  Grattis och tack för rekommendationen.
  // Hasse och Tobbe
  gillar detta
 • 2018-10-17

  Insamlad av företaget
  Alva S skrev om Alviks Trafikskola
  Jag trodde aldrig jag skulle ta mitt körkort, kändes så långt bort. Efter 3 månaders körning med Hasse, så har jag nu mitt efterlängtade körkort! Hasse är pedagogisk och hjälpte mig att tro på mig själv. Så tack Hasse för att du stod ut med mig under denna tiden! :D Läs mer
  2018-10-29 Torbjörn N svarar Alva S
  Du ska vara stolt Alva. Det är inte många elever som får beröm för sin körning av förarprövaren. Grattis!
  // Hasse
  gillar detta
 • Moa L

  2018-10-02

  Spontant omdöme
  Moa L skrev om Alviks Trafikskola
  Kingen Kenneth har med en ängels tålamod väglett mig ur en djup osäkerhet till att idag stå (eller köra) stadigt med körkort i hand. Tack för den helt ovärderliga hjälpen! Rekommenderar er till alla! Läs mer
  2018-10-12 Torbjörn N svarar Moa L
  Grattis igen Moa!
  Hoppas du kör när du får tillfälle så du behåller din snygga körning.
  Trevligt att ha dig som elev och lycka till med utbildningen.
  (Tack för kortet också)

  Hälsningar
  Kenneth + de andra på trafikskolan
  gillar detta
 • Linus L

  2018-09-25

  Spontant omdöme
  Linus L skrev om Alviks Trafikskola
  Skriver denna recension av en anledning. Kom in förtvivlad till körskolan efter kuggat två gånger. Tobbe lovade mig mitt körkort om jag gjorde som han sa. Jag gav det en chans och fick idag mitt körkort. Tobbe är en väldigt sträng lärare men otrolig kunnig och ger dig dessa små detaljer som är ett måste för få sitt Körkort. Fick körkortet efter ungefär 2-3 veckor efter tiden med denna körskola. Rekommenderar alltså, alviks trafikskola och speciellt Tobbe.

  //Linus L Läs mer
  2018-09-26 Torbjörn N svarar Linus L
  Tack Linus för att du lyssnade på mig. Då var det lättare att fixa det tillsammans och jag sa ju att det skulle gå bra.
  Ut och kör mycket nu så att den fina körningen håller i sig.

  Grattis än en gång
  //Tobbe
  gillar detta
 • lulu v

  2018-09-25

  Spontant omdöme
  lulu v skrev om Alviks Trafikskola
  Världens bästa trafikskola! Jag har övningskört med Hasse, Micke och Kenneth som alla tre har vart fantastiska! Jag hade inte övningskört på flera år och lyckades med deras hjälp ta mitt körkort på några veckor. Då har man verkligen utnyttjat tiden väl och klämt in så mycket man kan i varje lektion. Och då var jag en krånglig elev som tyckte att vissa delar var läskiga.

  Om man vill hamna rätt direkt så tycker jag att man ska köra med Alviks trafikskola, guld värt! Läs mer
  2018-10-12 Torbjörn N svarar lulu v
  Hej Lulu, grattis till körkortet.
  Kör nu mycket så du behåller din fina körning.
  Och så krånglig var du faktiskt inte.

  //Alviks trafikskola
  gillar detta
 • 2018-09-18

  Spontant omdöme
  Tobias A skrev om Alviks Trafikskola
  Jättebra trafikskola! från att jag tog min första körlektion tills det att jag fick mitt körkort i handen tog det 3 veckor på dagen. Läs mer
  2018-09-19 Torbjörn N svarar Tobias A
  Hej Tobias och kul att du är nöjd med Alviks trafikskola. Det har varit kul att hjälpa dig på vägen med ditt körkort och hoppas du kommer ha stor nytta av det nu. Kul med Liverpool seger i går också. Vi får hålla tummarna att ni tar hem CL i år.

  Ha det så bra så ses vi!

  Med vänlig hälsning
  Micke
  gillar detta
 • 2018-08-23

  Insamlad av företaget
  Ludmila M skrev om Alviks Trafikskola
  Det gäller en bilkörning kurs på Ålviks Trafikskola som jag tagit i 2018. De alla på skolan var jätte hjälpsamma och trevliga! Alltid tillmötesgående med min komplicerate tidsschema!
  Trevliga och roliga instruktörer!
  Många Tackar!!!! Läs mer
  2018-09-19 Torbjörn N svarar Ludmila M
  Tack Ludmila, hoppas du hinner köra mycket nu innan du flyttar.
  // Hasse
  gillar detta
 • Karin A

  2018-08-17

  Spontant omdöme
  Karin A skrev om Alviks Trafikskola
  Väldigt bra trafikskola som jag varmt rekommenderar. Proffsig och stöttande lärare. Tack för allt Hasse! Läs mer
  2018-09-19 Torbjörn N svarar Karin A
  Tack för omdömet Karin!
  // Hasse
  gillar detta
 • 2018-08-15

  Spontant omdöme
  Alvik100 G skrev om Alviks Trafikskola
  Bästa trafikskolan! Jag har provat flera som jag inte varit nöjd med, men med Alvik trafikskola klarade jag körkortet. Trevliga, trygga och pedagogiska. Läs mer
  2018-09-19 Torbjörn N svarar Alvik100 G
  Hej.

  Vad kul att du är så pass nöjd med trafikskolan. Hoppas du kör en hel del bil nu =)

  Med vänlig hälsning

  Alviks trafikskola
  gillar detta
 • 2018-07-14

  Insamlad av företaget
  Emmie G skrev om Alviks Trafikskola
  Jag hade några körlektioner med körskolan och kombinerade med att träna hemma. Fick körkortet på 5 månader, stort tack till min körlärare Hasse som hjälpte mig. Jag skulle verkligen rekommendera alviks trafikskola! :) Läs mer
  2018-09-19 Torbjörn N svarar Emmie G
  Tack för omdömet Emmie! Kan tänka mig att det går snabbare att ta sig till jobbet nu.
  // Hasse
  gillar detta
 • 2018-07-12

  Insamlad av företaget
  Johanna B skrev om Alviks Trafikskola
  Jag övningskörde med Alviks trafikskola och jag tyckte dom var jätte duktiga och lugna som lärare. Detta gjorde så att man kände sig trygg när man körde och men den tryggheten så var man beredd sen vid uppkörningen. Läs mer
  2018-07-12 Torbjörn N svarar Johanna B
  Grattis Johanna! Se till att du kör mycket nu.
  // Hasse
  gillar detta
 • 2018-07-10

  Spontant omdöme
  Betty skrev om Alviks Trafikskola
  Tack vare Alviks Trafikskola kunde jag skaffa körkort inom loppet av en månad. De är alla väldigt trevliga, effektiva och fastän de har smockat schema så ansträngde de sig alltid för att få in lektioner åt en. Hela processen med körkort (som annars kan kännas lite stressig och läskig) blev mycket rolig och lärorik! Kan även rekommendera att gå både Riskettan samt "garagelektionen" så klarar man både teoriprovet och uppkörningen galant. Jag körde för det mesta med Micke som är en mycket skicklig förare och lärare ;-) Läs mer
  2018-08-23 Torbjörn N svarar Betty
  Hej Betty och tack för ditt fina omdöme. Hoppas att du har kört en hel del bil nu och att jobbet rullar på. Ha en fin höst.

  Vänliga hälsningar

  Micke
  gillar detta
 • 2018-07-02

  Spontant omdöme
  Lisa W skrev om Alviks Trafikskola
  Jag kan varmt rekommendera alviks trafikskola! En proffsig och bra trafikskola som hade allt jag sökte. Gjorde även riskettan där med Kenneth, mycket bra! Hade Micke som lärare, riktigt bra, pedagogisk och lugn i alla situationer. Smidigt med bokningar och allt därtill. Från att ha varit livrädd för allt som har med körkort att göra tog jag mitt körkort på 2,5 månad, tack Micke och alla på alviks trafikskola för detta! Läs mer
  2018-07-05 Torbjörn N svarar Lisa W
  Hej Lisa.
  Vad roligt att du är nöjd med oss på trafikskolan och att du känner allt gått smidigt. Det har varit kul att lära känna dig och jag hoppas du passar på att köra en massa bil nu. Ha en fin sommar så ses vi ute i trafiken =)

  Hälsningar
  Micke
  gillar detta
 • Hanna M

  2018-06-21

  Spontant omdöme
  Hanna M skrev om Alviks Trafikskola
  Jag är supernöjd med Alviks Trafikskola! Fick all stöd och push jag behövde för att ha de bästa förutsättningar vid uppkörningen. Har inget annat än positiva saker att säga om trafikskolan och dess lärare. Jag körde med Micke och är supernöjd med det, han tillsammans med sina arbetskamrater är grymt duktiga pedagoger som ser till att man känner sig trygg och bekväm bakom ratten! Rekommenderar trafikskolan starkt:) Läs mer
  2018-07-05 Torbjörn N svarar Hanna M
  Hej Hanna!

  Tack för dina fina kommentarer och kul att du kör mycket bil. Roligt även att du nu jobbar hos oss och hoppas du trivs bra här.

  Mvh Micke
  gillar detta
 • Joakim F

  2018-06-13

  Spontant omdöme
  Joakim F skrev om Alviks Trafikskola
  Är väldigt nöjd med Alviks trafikskola. Duktiga instruktörer som är pedagogiska. Hjälper en med de moment som jag hade svårt med! Läs mer
  2018-07-05 Torbjörn N svarar Joakim F
  Tjenare Joakim. Vad kul att du r nöjd med oss på Aviks trafikskola. Hoppas du kör mycket bil och att det går bra med er nya familjemedlem =)

  Ha det så bra!
  Hälsningar
  Micke
  gillar detta
 • 2018-06-07

  Spontant omdöme
  Nairi B skrev om Alviks Trafikskola
  Finns inget annat än goda ord att säga om Alviks trafikskola! Hjälpsam feedback genom hela utbildningen, samt trevlig och kompetent personal. Jag gick från att vara en osäker nybörjare till att ha körkortet i handen på första försöket. Ett extra tack till Malin som peppade mig under slutspurten innan uppkörningen. Utbildningstiden har varit en upplevelse för livet! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-01

  Spontant omdöme
  M skrev om Alviks Trafikskola
  Kom från Luleå, hörde rykte om Alviks trafikskola att de var så duktiga. Tog intensivkurs på 2 veckor. Alla lärare var så proffesionella. Efter 10 dagar klarade jag teorin, dagen efter klarade jag första uppkörningen!!!!! På Transportstyrelsen efter uppkörningen sa de: Hälsa din körskolelärare "Bra jobbat" Hade inte haft körkortet idag utan ALVIK- Tack ska ni ha! Kramar till er! Läs mer
  2018-06-21 Torbjörn N svarar M
  Tack Mia! Det gjorde du bra som klarade allt på första försöket. Får komma upp till Luleå och åka med dig till sommaren.

  Kram Tobbe
  gillar detta
 • 2018-05-24

  Spontant omdöme
  Lisa M skrev om Alviks Trafikskola
  Jag är jättenöjd med Alviks Trafikskola och den service jag fått där. Så personliga, hjälpsamma, förstående och flexibla! Jag körde automat med flera av körskolelärarna och kände mig trygg med alla. Fick bra handledning under hela perioden. Läs mer
  2018-06-07 Torbjörn N svarar Lisa M
  Hej Lisa. Vad kul att du är nöjd med oss på Alviks trafikskola. Det har varit kul att få hjälpa dig skaffa ditt körkort och hoppas du kör en massa bil nu. Ha nu en fin sommar så ses vi ute i trafiken.

  Vänliga hälsningar

  Micke
  gillar detta
 • 2018-05-02

  Insamlad av företaget
  Joel L skrev om Alviks Trafikskola
  Jag fick all hjälp och allt stöd jag behövde för att nå körkortet. Super personal, trevlig och skön stämning på körskolan samt i bilen, men också väldigt tydliga och klara instruktioner på vad som krävs för att nå fram till körkortet. Rekommenderar starkt att välja Alviks Trafikskola!!! Läs mer
  2018-05-03 Torbjörn N svarar Joel L
  Tack Joel. Se nu till att brorsan börjar med körkortet också. Han behöver det!
  //Tobbe med personal
  gillar detta
 • 2018-05-02

  Insamlad av företaget
  Ebba L skrev om Alviks Trafikskola
  Rekommenderar verkligen Alviks Trafikskola!
  Jag körde med Hasse och är otroligt glad att jag fick en så bra lärare. Han fick mig att känna mig lugn och trygg i alla situationer. Verkligen rätt person för detta jobb!
  Tog körkortet på första försöket och det är tack vare denna superskola!
  Stort tack även till Carro i repan som alltid var så go och stöttande både innan och efter lektionerna.
  Tack och kram till er! Läs mer
  2018-05-15 Torbjörn N svarar Ebba L
  Tack för rekommendationen Ebba!
  Det var verkligen kul att ha dig som elev. Se nu till att köra mycket nu i sommar.
  // Hasse
  gillar detta
 • M .

  2018-04-23

  Spontant omdöme
  M . skrev om Alviks Trafikskola
  En väldigt bra körskola jämfört med många andra jag kört på tidigare. Fixade körkortet på mindre än en månad!
  Stort tack till Hasse för din förmåga att känna in en som person samt vara lugn och komma med pepp och andra bra körtips. Utan dig hade det inte blivit något körkort och jag hade troligen gett upp som så många gånger innan. Läs mer
  2018-04-25 Torbjörn N svarar M .
  Tack Madeleine, det det var ett sant nöje att ha dig som elev. Både trevlig och duktig
  // Hasse
  M . gillar detta
 • M .

  2018-04-23

  Spontant omdöme
  M . skrev om Alviks Trafikskola
  En väldigt bra körskola jämfört med många andra jag kört på tidigare. Fixade körkortet på mindre än en månad!
  Stort tack till Hasse för din förmåga att känna in en som person samt vara lugn och komma med pepp och andra bra körtips. Utan dig hade det inte blivit något körkort och jag hade troligen gett upp som så många gånger innan. Läs mer
  gillar detta
 • Molly W

  2018-04-18

  Spontant omdöme
  Molly W skrev om Alviks Trafikskola
  Jag kan verkligen varmt rekommendera Alviks trafikskola!! Alltid ett trevligt bemötande av all personal, och speciellt Kenneth som gjorde vägen till körkortet rolig och lärorik! Läs mer
  2018-04-19 Torbjörn N svarar Molly W
  Hej Molly, grattis till ditt körkort!

  Tack själv, det har varit roligt att lära dig köra då du varit engagerade och haft viljan att lära dig kör bil på riktigt.
  Kör nu förståndigt så ses vi ute på vägarna.

  Lycka till önskar
  Kenneth plus övrig personal
  gillar detta
 • 2018-04-16

  Insamlad av företaget
  Emma E skrev om Alviks Trafikskola
  Väldigt nöjd med valet av trafikskola. Hade läst en del omdömen innan och kan bara instämma med de flesta andra. Fick utmärkt hjälp med ett bra upplägg för att kunna nå mitt mål. Kan verkligen rekommendera andra som vill ta körkort att välja Alviks trafikskola! Läs mer
  2018-04-17 Torbjörn N svarar Emma E
  Tack för omdömet och grattis till körkortet. se till att köra mycket nu i sommar.
  // Hasse
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Tranebergsvägen 48, 167 44 Bromma