Aqua Dental

20% rabatt på ditt första besök
Ta del av erbjudandet här
Tandvård är viktigt för oss människor. Den håller oss fria från värk och inflammationer. Den gör att vi kan njuta av god mat utan problem. Den gör våra leenden friska, vita och vackra.
Vi på Aqua Dental tycker att varje människa ska ha rätt till bra tänder och god munhälsa. Därför vill vi erbjuda Sveriges allra bästa och tryggaste tandvård. Vi jobbar alltid med fokus på att leverera kompetens, kvalitet och komfort, oavsett om du behöver allmäntandvård, tandreglering, tandimplantat eller vill göra en tandblekning.
På våra kliniker hittar du alltid utbildade och specialiserade tandläkare och tandsköterskor, som har koll på den senaste tekniken och forskningen. Hos oss får du alltid ett hållbart och långvarigt resultat, samtidigt som du tas om hand i en mycket behaglig och rofylld miljö.
Varmt välkommen!
  • Både tidsbokning och akuttandvård
  • Inga långa väntetider
  • Räntefri delbetalning i upp till 24 månader
Aqua Dental
"Gun är mycket skicklig och omtänksam. Jag är vanligen rädd för att gå till tandläkaren, men inte till Gun. Jag rekommenderar verkligen henne och kommer själv aldrig att byta tandläkare. Mvh Johan"
Johan O anlitade Aqua Dental Östermalm
"Mycket trevlig, pedagogisk och professionell personal. Förklarade vad de gjorde och vad som skulle hända på ett lugnt och metodiskt sätt. Dessutom trevliga lokaler i city. Nämnas ska att jag inte h..."
Magnus A anlitade Aqua Dental Östermalm
"Jag tar med mig en väldig bra intryck från Aqua Dental på Norr Mälarstrand. Mycket erfarna tandläkare & tandhygienister. Min dotter som vanligtvis inte gillar tandläkare tyckte också att det var jätte..."
Peter E anlitade Aqua Dental Kungsholmen
"Birgitta är en mycket skicklig tandläkare som alltid inger lugn och förtroende. Hon berättar alltid tydligt vad som kommer att ske, vilket jag uppskattar väldigt mycket som en lätt tandläkarrätt patie..."
Linus W anlitade Aqua Dental Hammarby Sjöstad

Våra kliniker

5.0 / 1 recos
Vasagatan 44, Stockholm
4.8 / 52 recos
Vasagatan 12, Stockholm
1.0 / 1 recos
Östra Hamngatan 52, Göteborg
0.0 / 0 recos
Redbergsvägen 13 A, Göteborg
4.8 / 20 recos
Lugnets Allé 10, Stockholm
4.7 / 22 recos
Norr Mälarstrand 62, Stockholm
4.8 / 200 recos
Mörby Centrum, Danderyd
4.7 / 88 recos
Forumvägen 32, Nacka
4.7 / 71 recos
Sollentunavägen 163C, Sollentuna
4.5 / 53 recos
Sturegatan 48, Stockholm

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar