Aqua Dental

20% rabatt på ditt första besök
Ta del av erbjudandet här
Hos Aqua Dental tillhandahåller våra erfarna och kompetenta tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tandvård med varm omsorg om patienten och hög kvalitet i professionen.
Vi är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Våra kliniker är ljusa och behagliga och de är utrustade med den senaste tekniken inom dental vård.
Vi är anslutna till Försäkringskassan och våra öppettider är måndag–torsdag 07.00–20.00, fredag 07.00–15.00, lördag 10.00–15.00. Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker.
  • Stockholms tillgängligaste tandläkarkedja
  • Tandvård med kvalitet till rätt pris
Aqua Dental
"Gun är mycket skicklig och omtänksam. Jag är vanligen rädd för att gå till tandläkaren, men inte till Gun. Jag rekommenderar verkligen henne och kommer själv aldrig att byta tandläkare. Mvh Johan"
Johan O anlitade Aqua Dental Östermalm
"Mycket trevlig, pedagogisk och professionell personal. Förklarade vad de gjorde och vad som skulle hända på ett lugnt och metodiskt sätt. Dessutom trevliga lokaler i city. Nämnas ska att jag inte h..."
Magnus A anlitade Aqua Dental Östermalm
"Jag tar med mig en väldig bra intryck från Aqua Dental på Norr Mälarstrand. Mycket erfarna tandläkare & tandhygienister. Min dotter som vanligtvis inte gillar tandläkare tyckte också att det var jätte..."
Peter E anlitade Aqua Dental Kungsholmen
"Birgitta är en mycket skicklig tandläkare som alltid inger lugn och förtroende. Hon berättar alltid tydligt vad som kommer att ske, vilket jag uppskattar väldigt mycket som en lätt tandläkarrätt patie..."
Linus W anlitade Aqua Dental Hammarby Sjöstad

Våra kliniker

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar