Alla kategorier Renovera badrum Stockholms län Järfälla ASH Bygg & Badrum AB
Större karta Vägbeskrivning

ASH Bygg & Badrum AB

Långskeppsgatan 9, 168 53 Bromma

4.6 i betyg av 85 rekommendationer
ASH Bygg & Badrum AB drivs av Alex Osmanov (plattsättare) och Rishat Burhanov (snickare).

Idag är vi 12 medarbetare (snickare, målare, plattsättare, rörmokare, murare mm) och kan erbjuda totala lösningar vid bygg och renoverings projekt.

Kvalitet, lyhördhet och flexibilitet är viktiga ledord i vårt verksamhet. Vi har nära kontakt med våra kunder genom hela våra projekt och gör alltid vårt yttersta för att lösa de behov och önskemål våra kunder har.
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 78 rekommendationer
Domherrevägen 11, 19255, SOLLENTUNA
QI Construction
Katja L:
Vi anlitade Qi Construction för att renovera och stambyta vår gästtoalett och vår tvättstuga. Vi är mycket nöjda, både men utförande, men fr...

Badrumsrenoverare nära ASH Bygg & Badrum AB:

Sthlm Kakel & Byggdesign AB

Sthlm Kakel & Byggdesign AB

16 recos
Spjutvägen 5B, JÄRFÄLLA
Att göra om sitt badrum är en kul process. En chans att förvekliga idéer. i färg... Läs mer ›
Sthlm Kakel & Byggdesign AB
Martin H:
SKBD flytspackla, la tätskikt och klinka golv i en tvättstuga. Kommunikationen var enledningvist lite trög men när arbetet väl kom igång gic...
Bromma Kök och Badrumsrenovering

Bromma Kök och Badrumsrenovering

24 recos
Älghagsstigen 20, HÄSSELBY
Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert! Läs mer ›
Bromma Kök och Badrumsrenovering
Henrik N:
Kompetenta och proffsiga. Trevliga och lätta att kommunicera med. Levererar det de lovar
Norrsidans Bygg AB

Norrsidans Bygg AB

23 recos
Disavägen 19, SOLLENTUNA
Tveka inte att höra av er för att få en offert! Läs mer ›
Norrsidans Bygg AB
Annette G:
Jag har haft kontakt med företaget vid flera tillfällen, har haft hjälp med att bygga om hela mitt kök, som blev jätte bra, bytt ut gamla fö...
Almström & Ogebratt Bygger

Almström & Ogebratt Bygger

48 recos
Orionvägen 97, Järfälla
Kontakta oss så kan vi se hur vi kan hjälpa er förverkliga ert byggprojekt. Läs mer ›
Almström & Ogebratt Bygger
Sandra B:
Det bästa med AO bygger är att man knappt märker att man har hantverkare hemma. De städar efter sig varje dag när de går hem. Duktiga och på...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 85 kunder tycker om ASH Bygg & Badrum AB

 • Cissi K
  Cissi K skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Jag anlitade ASH Bygg & Badrum för en total badrumsrenovering inkl stambyte i mitt radhus. Mycket proffsigt bemötande från offert till projektslut. De levererade perfekt resultat på utsatt tid och föreslog även en ändring i utförande som besparade mig skador i andra delar av huset i samband med stambytet.
  gillar detta
 • Jan G
  Jan G skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Väldigt bra bemötande när vi renoverade badrum och toalett.
  ASH Bygg & Badrum tog ett helhetsansvar från idé till färdig installation
  och levererade i tid och till överenskommen budget.

  Bra och professionellt och personligt bemötande.
  gillar detta
 • Lennart J
  Lennart J skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi beställde ombyggnad av ett badrum. Det blev precis så bra som vi önskade. Hög kvalitet på arbetet Trots att flera arbetare hade begränsade språkkunskaper, i svenska och engelska, fick vi våra önskemål tillgodosedda tack vare kontakter med byggansvariga på ASH Bygg.
  gillar detta
 • Ulla H
  Ulla H skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  ASH byggde om mitt badrum. De var de mest proffsiga och flitiga hantverkare jag har haft att göra med. Gjorde att topppenjobb och städade varje dag innan de lämnade arbetsplatsen. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Bert Åke G
  Bert Åke G skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Bemötandet från ASH Bygg & Badrum AB var bra. Dom renoverade badrummet och kan rekommenderas trots att den angivna tiden överskreds lite grann. Anledningen var att Bauhaus först hade bort en del av de beställda varorna och sedan inte lyckades skaffa fram ersättning för dessa. ASH Bygg & Badrum AB har också förmågan att ändra saker om tänkta planer inte går som det är tänkt. Mycket bra.
  gillar detta
 • Stina L
  Stina L skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Mycke bra utfört arbete. Snyggt och klart i tid. Lätt att få kontakt med.
  gillar detta
 • Daniel P
  Daniel P skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  ASH var duktiga och levererade i princip på tid det de hade utlovat (och mot fastpris utan problem). Vi kommer antagligen att använda dem igen!
  gillar detta
 • Anita N
  Anita N skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Totalrenovering av badrum och gästtoalett
  Mycket noggrann renoveringoch välgjord.Höll tidsplanen perfektoch allt arbete enl. offerten.Lättfattlig offert och bra råd i samband med renoveringen.Lättkontaktad
  gillar detta
 • Mats V
  Mats V skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi passade på att få vårt kök totalrenoverat när vi var bortresta över jul/nyår. ASH var flexibla och kunde hjälpa till fast det var helger i vägen.

  Då vi hade en del speciallösningar var det mycket viktigt att allting utfördes enligt ritning. Vi är mer än nöjda med slutresultatet, ASH har varit väldigt noggranna med att få till bästa möjliga slutfinish, vilket vi uppskattar mycket.

  Det enda negativa var att det drog ut lite på avtalad tid så vi fick bo i röran när vi kom hem från resan. Men hellre det än att arbetet görs fort och fel.

  Vi kan starkt rekommendera ASH Bygg som nu förutom köket sedan tidigare även har totalrenoverat våra båda våtutrymmen.

  Tack Alex och Company!
  gillar detta
 • Lina L
  Lina L skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Firman är tillförlitlig och besitter hög kompetens. Snyggt utfört arbete.
  gillar detta
 • Karin S
  Karin S skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi rekommenderar ASH Bygg & Badrum varmt. Vi var under hela processen väldigt nöjda med det arbete som utfördes och kände oss trygga med att allt utfördes enligt det regelverk som gäller. Alla papper (försäkringar fanns och branschregler följdes) var i ordning och standardavtal användes. De frågor som uppkom under resans gång fick vi direkt svar på och de problem som uppkom löstes utan "knorr". Framförallt uppskattade vi att hantverkarna städade ordentligt efter sig varje dag, att de sa hej då när de lämnade huset, att de hade arbetstider som harmonierade med våra kontorstider, och att återigen att Alex alltid var snabb med att återkoppla när vi hade frågor. Dessutom blev badrummet väldigt snyggt!
  /Karin och Mats Stålbröst
  gillar detta
 • Anders E
  Anders E skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi anlitade ASH Bygg & Badrum för ombyggnad av ett badrum och toalettutrymme. Arbetet omfattade omdragning av avlopp, gjutning av nytt golv, våtrumsskikt, kakling, målning och montering av badrumsmöbler.
  Vi är mycket nöjda med resultatet och hur arbetet utfördes. Det var inte så många av hantverkarna som talade svenska men det hade ingen större betydelse då arbetsledningen uppenbarligen fungerade väldigt bra. Alla visste vad dom skulle göra och när.
  gillar detta
 • Anders L
  Anders L skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi har anlitat ASH vid två tillfällen. Första gången renovering av badrum och kök. Andra gången renovering av badrum, tvättstuga samt allrum. Vi har fått bra bemötande. Slutresultatet är vi vid båda tillfällena nöjda till 99 procent. Andra gången vi anlitade ASH blev det först fel med golvvärmen som tog lite tid att fastställa felet men när det var gjort så åtgärdades felet utan anmärkning. Vi begärde kompensation då det drog ut på tiden och fick exakt vad vi begärde i form av ytterligare renovering. Det är först när något blir fel som man verkligen kan avgöra hur seriösa ett företag är och vi känner oss trygga med ASH på den punkten. Enda lilla anmärkningen är att de först påstod att det var bergvärmepumpen som var felinställd och att det tog lite onödigt lång tid att fastställa felet.
  gillar detta
 • Ann-louise J
  Ann-louise J skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Helnöjd kund!

  Jag har anlitat ASH Bygg och badrum för en totalrenovering av mitt 50-talsbadrum . Väggar skulle flyttas. Stammar bytas ner till och i källaren då det blev stopp i avloppet och översvämmning i en gammal golvbrunn vid ett flertal tillfällen,ytskikten skulle återställas m.m.Flera byggfirmor ville inte lämna offert på denna renovering , lämnade otydliga offerter eller hörde inte av sig mer!!
  Efter rekommendation fick jag till slut kontakt med ASH. Jag fick nu en tydlig offert ,jättesnabbt, med exakta tidsramar och ett helt acceptabelt pris.. Arbetet utfördes precis som utlovats och resultatet är perfekt.Efter arbetet påpåbörjats begärde jag en förändring, som innebar merarbete, men detta debiterades inte extra! Byggjobbarna var arbetssamma, diskreta och trevliga. Jag hade inga problem att bo i huset under arbetets gång. Bortforsling av byggmatrial och städning utfördes kontinuerligt. Allra mest imponerad blev jag av logistiken. Den ena hantverkaren avlöste den andra. Matrial fanns alltid på plats i tid. Alex (chef) och hans medhjälpare (arbetsledare) Igor följde arbetet kontinuerligt.Alex var alltid tillgänglig när det krävdes. Ett par mindre efterjusteringar har också utförts på samma föredömliga sätt.
  Jag avser att anlita firman fler gånger och kan rekommendera dem till andra.
  gillar detta
 • Pär L
  Pär L skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  ASH Bygg och Badrum renoverade mitt badrum efter en vattenskada.
  Det blev en krånglig och utdragen process (4 månader) pga orsaker utanför ASH kontroll.
  Jag upplevde att projektledaren Alex alltid var tillgänglig och att hans byggkillar skötte renoveringen på ett proffsigt sätt.
  Resultatet blev enligt mina önskemål och jag skulle gärna anlita dem igen.
  gillar detta
 • Barbro J
  Barbro J skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi har anlitat ASH fyra gånger bl.a till kök och badrumsrenovering. Vi är jättenöjda med de arbeten som utförts. I de fall missförstånd uppkommit har de alltid rättats till när vi påtalat det. Samtliga arbeten har påbörjats vid den tidpunkt som vi kommit överens om. De har även avslutats i tid.
  gillar detta
 • Christer H
  Christer H skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Renovering av källarrum med badrum. Bra att ha att göra med. Enkla att få tag på vid frågeställningar och ett bra resultat på utsatt tid.
  gillar detta
 • Martina W
  Martina W skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Hej
  Vi renoverade vårat badrum i nov-dec 2014.Fick en tydlig offert och prisuppgift.Killarna som kom var trevliga och otroligt arbetsamma.Dom gjorde ett fantasktigt jobb. vi är helnöjda. kan
  varmt rekomendera dom.
  Mvh Martina Ronny Holm.
  gillar detta
 • Ulf T
  Ulf T skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  2013 renoverade ASH mitt badrum till största belåtenhet och under 2014 anlitade jag dem igen för att renovera resten av lägenheten.
  I stort innefattade renoveringen 2014 nytt kök, nytt golv i hela lägenheten, nedtagning av flera lager av gamla tapeter och sedan målning av väggar, tak och snickerier samt lite elarbete. Allt gick bra med gott resultat och dialogen med Alex och Rishat funkade utmärkt. De tog alltid direkt tag i de frågor jag hade och såg till att arbetet flöt på. ASH är seriösa och jag upplevde att hantverkarna är proffsiga och duktiga. Jag brukar alltid rekommendera ASH till vänner och jag kommer anlita dem igen om behovet uppstår.
  gillar detta
 • Josefin F
  Josefin F skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  ASH helrenoverade vårt badrum, gästtoalett och tvättstuga i vårt radhus i Hässelby. Det blev jättesnyggt, klart i tid och vi är som helhet mycket nöjda. Alex är tydlig och bra att ha att göra med. Vi har rekommenderat ASH till andra vänner och bekanta, och de ska snart få göra ytterligare jobb hemma hos oss.
  /Josefin
  gillar detta
 • Inger N
  Inger N skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi fick goda rekommendationer av vänner om ASH BoB AB och begärde offert på ommålning av vårt hus samt, vid behov, utbyte av delar av träpanelen. Offerten var tydlig och tidsplanen klar. Två hant-verkare utförde arbetet under daglig tillsyn av en förman. Alla arbetsmoment gjordes med grundlighet, noggrannhet och efter vad vi kunde bedöma skicklighet, och hela tiden med god kontakt med oss som beställare. Tidsplanen höll trots skiftande väder och resultatet blev utmärkt. Vi skulle anlita samma företag igen och rekommenderar det gärna.
  gillar detta
 • Luis S
  Luis S skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Pålitliga, bra resultat, trevliga! Levererar vad de lovar och lite till. Städar undan bra efter sig. Lovsr inget de inte kan hålla. Vi är mycket nöjda!
  gillar detta
 • Ulrika G
  Ulrika G skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Trevlig och kompetent personal. Vi hade otur och fick ett märke på nya toaletten då beställde de en ny och bytte utan diskusition. Bra att ha att göra med.
  gillar detta
 • Carl-johan C
  Carl-johan C skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  ASH renoverade vår 3:a innan vi flyttade in (2010).
  Tog ner vägg, flyttade kök till annat rum, byggde tvättstuga, Nytt badrum, samtliga ytskikt och golv.
  Mycket proffsigt bemötande. Allt utfördes på tid. Hjälpte också till att "hantera grannar". Bra prisbild och mycket gott hantverk.
  Vi använde också ASH när vi köpte hus 2014. Nytt badrum, ny eldragning i hela huset, renovering av samtliga ytskickt (nya gips-skivor på väggar och tak mm, målning av fönster etc), förbättring och dragning av ny rör/VVS och värme mm.
  Hög service nivå. Proffsigt hantverk. Projektet blev 1 vecka försenat (9 veckor istället för 8), därav ger jag 4 (istället för 5 i betyg.
  // Carl-Johan
  gillar detta
 • Johan B
  Johan B skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Jag är nöjd med utförandet av renoveringen av mitt badrum. Tidsplanen hölls och arbetet utfördes till min belåtenhet.
  gillar detta
 • Fredrik L
  Fredrik L skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  I det stora hela är intrycket av ASH positivt. Det förekom som vanligt en viss språkförbistring eftersom hantverkarna inte talar så bra svenska (eller engelska, eller tyska) men det var inga problem att ordna till saker som orsakats av missförstånd. Andra oväntade problem som dök upp löstes smidigt. ASH har konto på Bauhaus så det är inga stora överpriser på materialet som det ofta kan vara hos andra hantverkare. Hemkörning av material ordnar de utan kostnad om man väljer ut vad man vill ha i butiken eller på nätet.
  ASHs rörmokare gjorde betydligt mer än jag förväntat mig när de drog om gamla rör för att inte inkräkta på badrummet. Inget tjafs om tilläggsbetalning. Däremot hade de inte riktig koll på att koppla in golvvärmen korrekt.

  Det slutliga utförandet blev bra men inte perfekt. Trots att plattsättaren ägnade väldigt mycket tid åt att spackla väggarna släta förekommer ett par synliga fogsprång och ett glasblock kom på fel håll.
  gillar detta
 • Stina J
  Stina J skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Punktligt, diskreta och samarbetsvillig. Vi är jättenöjda!
  gillar detta
 • Marketta K
  Marketta K skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Jag gjorde en större renovering i ett radhus - stambyte och renovering av flera badrum samt byggde en bastu. Jag fick mycket bra bemötande av projektledaren som samordnade jobbet. Även om flera av företagets anställda inte pratar svenska fungerade det bra med kommunikation tack vare en svensktalande projektledare, som var mycket professionell i sin samordnarroll. Speciellt bra tyckte jag om bemötande, när allt inte gick som planerat. Viljan att lösa saker och hitta lösningar uppskattade jag verkligen. De olika praktiska förbättringsförslag som företaget kom med under arbetes gång var också värdefulla. Min upplevelse som kund är att företaget vill göra ett professionellt och seriöst arbete av god kvalité. De höll tider, vilket jag också uppskattade. Sammanfattningsvis är jag en supernöjd kund som vill lämna de varmaste rekommendationer till ASH Bygg & Badrum AB.
  gillar detta
 • Peter N
  Peter N skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Mycket nöjda, proffsiga och kunniga.
  gillar detta
 • Cecilia G
  Cecilia G skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Mycket lyhörda för våra önskemål. Alltid lösningsfokuserade. Mycket måna om att bli klar i tid utan att ge avkall på något. Plockade undan och städade varje dag och angelägna om att vi skulle kunna leva i renoveringsprojektet. Vi var nöjda med arbetet när det pågick och resultatet när det är klart.
  gillar detta
 • Lundqvist B
  Lundqvist B skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Jag anlitade ASH Bygg & Badrum för att renovera mitt badrum, jag fastnade för dem pga av ett bra pris och den utförliga offerten.
  Jag är mycket nöjd med deras arbete. Vissa arbetare kunde inte prata svenska eller engelska trots det så fungerade kommunikationen bra, mycket pga av Alex (projektledaren)alltid var tillgänglig på telefon om något behövdes diskuteras eller redas ut, skulle något fixas till eller ändras var det inte heller något problem utan allt åtgärdades snabbt. De gjorde att mycket snyggt jobb och behöver jag renovera ytterligare ett badrum kan jag absolut tänka mig anlita dem igen.
  gillar detta
 • Fahlen F
  Fahlen F skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Jag har låtit ASH Bygg & Badrum utföra ett flertal renoveringar i vår villa på Lidingö. Jobben har bestått av totalrenovering av ett stort badrum, två toaletter och ytterliga badrum och bastu, målning och plattsättning av två stora hallutrymmen, totalrenovering av tvättstuga. Utöver det har dom utfört en totalrenovering av källare på 80 kvm. Vidare har dom målat om invändigt i ett flertal utrymmen samt flera mindre snickarjobb. Alla dessa renoveringar har omfattat bland annat plattsättning, kakelsättning, rörjobb, snickarjobb, målning, elektriska installationer mm.

  Vi är väldigt nöjda med Alex som är bra att samarbeta med. Svarar oftast på en gång på sms eller telefon om några frågor måste lösas. Hantverkarna pratar inte svenska, men det gör Alex som äger bolaget. Alla hantverkarna från Alex bolag har alla varit väldigt duktiga. Att hantverkarna inte pratar svenska har aldrig varit något problem. Alex pratar svenska.

  Vid större renoveringar får man räkna med att det händer att saker blir fel, tex pga av missförstånd och annat. När vi har påpekat dessa misstag för Alex har dessa åtgärdats omedelbart utan diskussion, vilket har varit toppen.

  Alex har haft bra offerter och alltid gjort mer än utlovat. Vi är helnöjda och kommer anlita ASH Bygg & Badrum igen vid kommande byggjobb hemma. Rekommenderas starkt!
  gillar detta
 • Friberg E
  Friberg E skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  ASH Bygg har renoverat vårt badrum. Vi har rivitner kalklet i väggarna och ersatt med nytt. Nytt golv med värme. Ny toalett, handfat,handduksvärmare, ifälld spegel, nya skåp och en inbyggd tvätttmaskin.
  Vi har haft en fatastiskt bra erfarenhet från ASH bygg och har rekommenderat dem till flera vänner och släktingar. ASH bygg har hjälpt hela vårt kompisgäng med olika typer av renoveringar och har gjort ett fantastiskt jobb.
  gillar detta
 • Jonas Å
  Jonas Å skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Väldigt snyggt jobb. Klara i tid. Något dyrare än jag hoppats på men helt enligt offert. Eftersom jag bor i Stockholms innerstad uppstår nog en del extrakostnader. Så priset var nog rimligt.
  gillar detta
 • Niclas M
  Niclas M skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  ASH var snabba med en bra och detaljerad offert. Arbete var gjort snabbt och noggrant. De kunde vara på plats tidigt snabbt efter förfrågan.

  Arbetet som utfördes var väldigt bra och mycket god kontakt/feedback från Alex och hans team. Vårt badrum är vi extremt nöjda med, sådan oerhörd detaljfokus.

  Skulle vi göra ett nytt badrum skulle vi definitivt vända oss till ASH och rekommenderar dem gärna till vänner och bekanta.

  //Niclas
  gillar detta
 • Mathias G
  Mathias G skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Lätt att komma överens om vad som skall göras. Sen ser de till att det blir så, så att man är nöjd.
  gillar detta
 • Stefan A
  Stefan A skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Har anlitat ASH flera gånger, för två badrumsrenoveringar och en tvättstuga. Jag är nöjd med deras arbete och rekommenderar dem.
  gillar detta
 • Oscar S
  Oscar S skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Är mycket nöjd med jobbet de gjorde. De var flexibla med starttider och höll utlovade tider. Enda minuset var kommunikationen ibland, byggledaren pratade bra svenska men med de flesta av hantverkarna var det svårt att kommunicera med.
  gillar detta
 • Cecilia W
  Cecilia W skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Jag älskar ASH Bygg&Badrum! Serviceminded, tydlig yrkeskunnighet, skötsamma vad gäller avtalade tider & kostnader mm.
  gillar detta
 • Christian W
  Christian W skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  gjorde mycket av jobbet i sista minuten men blev klara i tid. jättebra resultat
  gillar detta
 • Peter T
  Peter T skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Har anlitat ASH Bygg för både renovering av badrum samt en större renovering där vi bl.a. bytte plats på kök. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och resultatet. ASH är duktiga, noggranna och pålitliga hantverkare och löser eventuella problem som dyker upp på ett enkelt sätt. Kan varmt rekommendera ASH.
  gillar detta
 • Markus R
  Markus R skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Alex som sköter kontakten med kunden är alltid positiv, tillgänglig, flexibel och tillmötesgående. Det strular aldrig i kontakten med Alex. Jag skulle anlita ASH igen om jag behövde göra om ett badrum till.
  gillar detta
 • Viktor B
  Viktor B skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi har anlitat ASH Bygg för renovation av badrum, kök och vardagsrum och är enormt nöjda med med deras kvalité och hantverk. Kommunikation och service har även fungerat mycket bra. Allting har skett på tid enligt planen, projektplaneringen har hela tiden legat bra i fas och de har aktivt hjälpt till med förslag och lösningar för vår renovering. Varmt rekommenderade.
  gillar detta
 • Anna N
  Anna N skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Har anlitat dem två gånger för totalrenovering av lägenheter. Superproffsiga, flexibla och levererar alltid inom tid och kostnad.

  Ett föredöme för alla företag i byggbranschen!
  gillar detta
 • Stefan A
  Stefan A skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Jag har anlitat ASH Vygg & Badrum AB för 4 år sedan för att renovera mitt badrum. De gjorde ett kanon jobb och enligt avtalat tid. Jag kan verkligen rekommendera de.
  \Stefan
  gillar detta
 • Anders R
  Anders R skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Mycket proffsigt resultat, Alex är alltid nåbar och fixar det man ber om. Missade leveranstiden med några dagar, men det kompenserade Alex för.
  Givetvis lite knöligt när inte alla hantverkare pratar svenska, men det gick att hantera och resultatet blev som sagt mycket bra.
  gillar detta
 • Björn K
  Björn K skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi anlitade ASH för renovering av vårat badrum. Mycket nöjda med resultatet. Blev klart på utlovad tid, och utfördes professionellt.
  gillar detta
 • Mino C
  Mino C skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Duktiga, pålitliga och slutför arbete som lovat. Vi är nöjda och varmt rekommenderar deras tjänster.

  Mino och Doris från Solna.
  gillar detta
 • Anna O
  Anna O skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Samarbetet med ASH Bygg och Badrum AB har fungerat utmärkt. Först gjordes en omfattande badrumsrenovering där arbetet flöt på enligt plan och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Inköp och leveranser gjordes enligt våra önskemål vilket innebar rabatter för oss. All kommunikation skedde via byggledaren som alltid var nåbar via mejl eller telefon. Andra uppdraget var ett mindre byggjobb där ett innertak skulle bytas ut och det fungerade också utmärkt, snabbt och effektivt med ett snyggt resultat.
  gillar detta
 • Helene S
  Helene S skrev om ASH Bygg & Badrum AB
  Vi tog hjälp av ASH bygg och badrum, för att göra om vårt badrum. Det var i januari 2013. Vi fick en tydlig offert och beskrivning av hur arbetet skulle utföras. Detta höll hela vägen. Bra bemötande av projektledaren. Hantverkarna kunde ingen svenska eller engelska (de flesta) men det var inget problem eftersom vi lätt fick kontakt med projektledaren, via mail och sms. Vi blev jättenöjda med vårt nya badrum och rekommenderar gärna företaget till liknande uppdrag.
  gillar detta
Kategorier