Autocar AB

• Badge2025
4.6

15 omdömen om Autocar AB

Emma Maria Caroline E

Fantastiskt bemötande! Rekommenderas till alla!

Annika D
Skrev om Autocar AB

Alltid trevlig och kunnig personal förväntningarna på Autocar behöver vi inte ha några, ställer alltid upp i alla lägen. Min upplevelse är fantastisk och vi har köpt så många bilar därifrån

Kerstin Mar F

Kanonbra bemötandet och service

Anna Jessica F
Skrev om Autocar AB

Servicebesök. Alltid varit nöjd med bemötandet

Per Gunnar Rolf N

Jag har i mer än 10 år varit kund hos autocar. Under de åren har jag köpt 2 nya och 2 beg bilar. All service och rep. Profsigt bemötande, kundanpassade löningar. Framför allt är man igenkänd. Det uppskattas verkligen.

Carl R
Skrev om Autocar AB

Den totala upplevelsen är att denna verkstad är dyr med relativt undermålig service och bemötande. Vid första fysiskt besök i verkstaden då det förvisso verkade vara mycket att göra vart jag av de fyra personer som jobbade där inte ens bemött med en blick eller hälsning att vänta en stund eller komma tillbaka senare trots att jag stod där och sökte kontakt i närmre 10min. Jag lämnade utan att ha fått prata med någon och ringde senare upp för att boka min service. Vi kom överens om att göra en ganska omfattande service...

Svar från Autocar AB

Din upplevelse är viktig för oss. Vi tar med oss din feedback och hoppas att kunna erbjuda dig en bättre upplevelse nästa gång. Vänligen Autoexperten

Bert Oskar A
Skrev om Autocar AB

Ok men tycker det är konstigt att en topplockspackning går sönder på en nyare bil

Svar från Autocar AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar Autocar

Empirikon K
Skrev om Autocar AB

Trevligt och kunnigt bemötande! Bra service och tvätt! Jag kommer fortsätta åka från Vallentuna för att utföra min service på Autocar i Åkersberga, trots att det finns närmare verkstäder.

Svar från Autocar AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med Vänliga Hälsningar. Autocar AB

Connie Margareta H

Fick tid för tvätt snabbt, trevligt bemötande och jättefin bil både invändigt och utvändigt. Toppbetyg

Svar från Autocar AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Johan Knutsson L

Trevligt och proffsigt bemötande!

Svar från Autocar AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar verkstaden

Pernilla Birgitta E

Jättebra bemötande och service. Med lite billigare pris hade det blivit toppbetyg:)

Svar från Autocar AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar verkstaden

Dan L
Skrev om Autocar AB

Autocar levererar alltid bra inom sina tjänster och jag är mycket nöjd med vårat samarbete.

Svar från Autocar AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan

Laila Ulla-May S

Väldigt trevlig personal allt flöt

Svar från Autocar AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar verkstaden

Sarah Gabriella H

Jag köpte en ekonomi service med tillägg. Jag blev mycket vänligt bemött och fick information om tilläggsarbeten och kostnad som jag kunde godkänna. Jag är definitivt nöjd.

Advokatfirma Magnus H

Snabb bokning, utförd tjänst över förväntan. Bara bra upplevelse!

Svar från Autocar AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan