Läs vad 71 Läs vad Emma Gouteva
Världens bästa frisör som jag gått till i 5 år 💛
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är en underbar frisör och framförallt en underbar person som alltid är glad, trevlig, service minded och proffsig. Hon lever alltid upp till mina förväntningar och gör att jag gärna kommer tillbaka!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är verkligen fantastiskt duktig! Extremt kunnig, proffsig och oerhört serviceminded. Jag känner alltid att jag är i trygga händer när jag är hos Emma! Min hårkvalité har förbättrats avsevärt efter behandlingar hos henne samt efter tips och råd hon har gett. Jag kan verkligen varmt rekommendera Emma och Bangerhead till alla. Är så glad att jag hittade dit :) Kommer aldrig byta!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Superduktig frisör, noggrann , kunnig och väldigt trevlig!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är väldigt välkomnande och professionell!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är en väldigt trevlig och mycket kompetent frisör. Hon förstår alltid vad jag vill ha och jag lämnar alltid salongen nöjd med resultatet! Rekommenderar Emma varmt!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Mycket bra, kommer med tips råd, stylar alltid snyggt efter klippningen och känner mig alltid väl omhändertagen. Rekommenderar!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Emma är en helt fantastisk frisör! Jag har gått till henne i många år och rekommenderar alla jag känner att gå till henne - och alla blir alltid lika nöjda.
Emma förstår precis hur man vill ha det, hon är fantastisk på färg och ser precis vad som passar just dig och vad som är bäst för ditt hår.
ack Emma för att du gör mig lika nöjd varje gång - jag ser alltid fram emot mina besök hos dig! -
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Alltid super nöjd med service och resultat!
skrev om Emma Gouteva en del av Bangerhead Studio
Jag har klippt mig hos Emma de senaste två åren eftersom Emma är en fantastisk frisör! Hon är noggrann, lyhörd och superduktig på att se vad som passar en. Det känns alltid trevligt och lättsamt, vilket jag uppskattar mycket. Jag har alltid gått därifrån nöjd och ser alltid fram emot ett besök!