Det finns ingen trovärdighet, tröst eller vänlighet i att kommunicera och hantera honom.
14 omdömen om Dejan Garaca
Hej Basel. Tråkigt att du känner så. Från vår sida har vi hjälpt på dom sätt vi kunnat. Din turbo gick sönder straxt efter köp vilket är tråkigt. Vi tog direkt ansvar och sa att vi åtgärdar den. Du ansåg att ett återköp var enda lösningen då du bara haft bilen en kort stund. Du ville ha en lånebil, vilket vi ordnade, Men du ansåg inte att den höll samma prisklass som bilen du köpt. Tyvärr så har vi inte så dyra lånebilar. Men dom fungerar utmärkt. Därefter kom delen till turbon och tyvärr visade det sig att den var defekt...
Kom in en eftermiddag och tanken var att jag skulle eventuellt köpa en lite lättare bil för att ta mig från A till B, då fick jag pratade med en säljare som heter dejan, väldigt professionell i sitt arbete. Dagen slutade med ett bilköp, allt blev bra. Hade senare ett problem med att ett av handtagen inte vecklades ut. Kontaktade då dejan och han löste problemet med handtaget snabbt och smidigt. Rekommenderar alla som har tankarna att köpa en bil att välja Dejan Garaca på BD bil i Strängnäs.
Bra och smidig försäljare, man märker att han har koll på det han håller på med. Köpte min jobb bil via honom och blev super bra bemött. Har alltid köpt mina bilar på smista bil men nu har jag hittat min nya bilhandlare tack vare Dejan!
Jätte bra service, nöjd med hela köp upplevelsen
Köpte bil från BD bil, bra service och otroligt hjälpsamma.. mycket bra upplevelse!
Köpte en Mini Cooper Clubman av BD bil och blev grymt bra bemött av Dejan Garaca. Allt fungerade klockrent, från kontakt till slutförd affär, extra plus var att bilen levererades hem! Kommer definitivt kolla med BD bil vid framtida bilköp!
Köpte Beg Bil. Bra, fungerade enkelt och smidigt, trevlig service!
Jag har bytt in min bil och har fått jättefint bemötande på alla sätt från Dejan på BD Bil. Han var proffsig och löste de frågor som dök upp under inbytet. Kan varmt rekommendera BD Bil för framtida försäljningar och inköp av bilar. Med vänlig hälsning, Suzana Lajic
Köpte en bättre begagnad bil via BD bil i Strängnäs och anser att bilaffären gick väldigt smidigt och överaskande snabbt. Super deal. Varmt bemött av Dejan Garaca en trevlig och proffsig säljare. Hela bilaffären genomfördes under en och samma dag då frugan och jag kom för att provköra bilen. Konkurenskraftigt pris också. En bilaffär att rekommendera.
Kan starkt rekomendera BD bil och medarbetaren Dejan Garaca! Bytte in min bil mot en ny ochallt gick otroligt smidigt. De bjöd tillochmed på vinterdäck utan att jag ens behövde fråga! 5 stjärnor! Jag kommer tillbaka när det är dags för ny bil :)