Läs vad 12 Läs vad Stefan Hansen
2020-09-16Insamlad av företaget
Försäljning av vår husbil (förmedling).
Vi blev väldigt bra bemötta och vi fick högt förtroende och kände oss trygga.
Vi kunde alltid ringa och fråga om det var något vi undrade över,och det var aldrig besvärligt.
Vi är väldigt nöjda, och kan varmt rekommedera Stefan Hansen.skrev om Stefan Hansen en del av BD Bil Strängnäs -
2020-06-30Insamlad av företaget
Sålde en husbil. Fick bra bemötade och kände mig trygg i affären. Försäljningen gick fort och allt flöt på smidigt. Jag är mycket nöjd och skulle både kunna köpa och sälja nästa bil där.
2020-06-27Insamlad av företaget
Vi sålde vår husbil genom BD Bil Strängnäs. Vi fick ett positivt bemötande av Stefan och den blev såld inom en vecka till ett pris som vi var nöjda med.
2020-06-24Insamlad av företaget
Stefan Hansen på BD bil sålde min husbil.
Han är en lättsam och trevlig person att ha att göra med. Han verkar arbeta intensivt med sina uppdrag och ligger nog inte på latsidan.
Tyvärr blev min bil såld alldeles för billigt men det var ju jag själv som gjorde det valet. Mycket svårt att kolla hur mkt ett företag går med vinst när man själv går med förlust?skrev om Stefan Hansen en del av BD Bil Strängnäs -
2020-06-23Insamlad av företaget
Stefan hjälpte oss med förmedling av vår husbil. Detta har utförts riktigt bra och seriöst. Från första samtal till såld husbil har allt fungerat enligt önskemål. Jag är mycket nöjd med den hjälp vi har fått👍
2020-06-23Insamlad av företaget
Stefan på BD bil va kanon att ha att göra med.
Försäljningen av husbilen gick jättebra.skrev om Stefan Hansen en del av BD Bil Strängnäs -
2020-06-23Insamlad av företaget
BD Bil sålde min husbil en nyare LMC.
Jag blev uppringd av en försäljare Stefan mycket trevlig,
jag ville att dom började sälja bilen en fredag inget problem Stefan kom och hämtade bilen omgående i Nyköping, vilken service precis som jag vill ha det. Vi kom överens om ett försäljningspris jag fick nästan det utlovade, jag är mycket nöjd med hela affären BD Bil fixade allt
Per-Arneskrev om Stefan Hansen en del av BD Bil Strängnäs -
2020-06-23Insamlad av företaget
Han sålde en Husbil åt oss funkade bra.
2020-02-21Insamlad av företaget
Försäljning av Husbil, Säljare var trevlig och professionell. Bra trevlig text skriven till vår husbil.
Jag var osäker om dom skulle klara sälja husbilen, men dom gjorde det.
Allt flöt på lätt o smidigt... Rekommenderar gärna BD bil.skrev om Stefan Hansen en del av BD Bil SträngnäsTack så mycket Ann för att ni gav oss förtroendet att sälja eran otroligt fina husbil. Ha det så fint.
Stefan Hansen
2020-02-20Insamlad av företaget
Enkel och smidig process
Bra kommunikation, snabba svar på frågor osvskrev om Stefan Hansen en del av BD Bil Strängnäs