14 omdömen om Albin Heglert
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om BD Bil Täby
Han va trevlig å kunnig å återkopplade på ett bra sätt.
skrev om BD Bil Täby
Trevligt, snabbt kunnigt o tryggt.
Bara positivt!
Maria R -
skrev om BD Bil Täby
Trevlig personal.. har köpt en Toyota hos de och var första gången jag besökte butiken och jag är nöjd med mitt köpt , tack för ni ha bra service.
skrev om BD Bil Täby
Väldigt bra bemötande. Så tillmötesgående och hjälpsam.
Vi kände oss välkomna som kunder och fick hjälp med att hitta en bil på ett proffsigt sätt.
Rekommenderas varmt. -
skrev om BD Bil Täby
Snabb och smidig affär skulle kunna gjort något mer på priset
skrev om BD Bil Täby
Bra bemötande, trevliga säljare och snabb affär 🤩
skrev om BD Bil Täby
Helt klockrent på alla sätt och vis
Bilen som han beskrev stämde till hundra procent och han var jätte bra å ha med å göra mycket tack😊 -
skrev om BD Bil Täby
Albin var mycket hjälpsam för mig, han är mycket trevlig och också en bra säljare. Andrea.
skrev om BD Bil Täby
Vilket bemötande jag fick av Albin Heglert när jag skulle köpa bil. Han är otroligt trevlig och bemötte mig väldigt väl, han är även väldigt proffsig och kunde allt om bilen jag skulle köpa. Han lät mig även titta på bilen i lugn och ro så att jag verkligen hann gå igenom allt från ”topp till tå”.
skrev om BD Bil Täby
Albin är en ung och bra kille! Vi köpte en Mini elhybrid från 2018. I affären ingick att polera upp slitna dörrtrösklar och kofångaren bak, detta var inte gjort vid leverans 14 dagar efter köpet. 2 nycklar följde med bilen, varav en med batteri som inte funkade.
Köper man en bil för en kvarts miljon förväntar man sig att saker levereras enligt plan. Så har inte skett utan nu får jag utföra detta med Albins hjälp.
Det är i grunden inte Albin utan BD Bils leveransprocess som brister. Åtgärda detta så har ni toppbetyg! Mvh Mikael Hallberg 0703864124