96 omdömen om Hasan Kinali
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Hasan Kinali en del av BD Bil Täby
Schysst bemötande, guidade mig till rätt bil för mitt företag, lade handpenning på distans och bilen var precis som han sagt att den skulle vara
Kan starkt rekommendera Hasan! -
skrev om Hasan Kinali en del av BD Bil Täby
Mr.Hasan Kinali is friendly and professional . I bought Nissan NV300 and very happy with car , they have really rich amount of variety of all kind of cars and easy to make deal . Wish you all best. Regards Pavel 😎
skrev om Hasan Kinali en del av BD Bil Täby
Tillmötesgående, snabbt och tryggt agerande. Kände att jag kunde lita på honom redan från start
skrev om Hasan Kinali en del av BD Bil Täby
Mycket sympatisk säljare som guidade en stackars rookie till egenföretagare till sin första företagsleasade bil.
2015 Hilux 3.0 Bra grejer!
//Tobiaz -
skrev om Hasan Kinali en del av BD Bil Täby
Engegarad och serviceinriktad säljare som hade kunskap om bilen som vi köpte.
Vi fick ett mycket bra bemötande och vi kan varmt rekommendera företaget. -
skrev om BD Bil Strängnäs
Vilken grym service jag fick av Hasan! Blev oroligt bra bemött.
skrev om BD Bil Strängnäs
Hasan var trevlig och väldigt proffesionellt jag skulle definitivt rekommendera han för andra och köper även nästa bil från BD bil utan omtanke tack så jättemycket.
skrev om BD Bil Strängnäs
Jag köpte en bil och jag måste säga att det var hur bra som helst mycket trevlig person och mycket hjälpsam!
Jag tycker detta företag levde upp till förväntningarna :)
Jag skulle stark rekommendera detta vidare till vänner och familjen
Mvh Durim Misimi (Durre) -
skrev om BD Bil Strängnäs
Hasan hade ett väldigt professionellt bemötande där jag som kund kände mig trygg. Han va tillgänglig när jag sökte honom och var väldigt tillmötesgående i de frågor jag ställde honom. Har rekommenderat honom vidare till bekanta och kommer att göra det fortsättningsvis.
skrev om BD Bil Strängnäs
Mycket trevlig säljare, blev jätte bra bemött av han när jag var där, jag köpte en Audi av han är jätte nöjd med bilen, rekommenderar BD bil starkt.