Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
En del av Begravningsbyrå Tomas Petersson -
www.tomaspetersson.se
Välkommen till Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby!
Vi på Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby är en auktoriserad begravningsbyrå som hjälper dig som privatperson med begravningar i Osby med omnejd. Att vara auktoriserad innebär att vi förhåller oss till alla de regler som är uppsatta av Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Detta för att kunna säkerställa att du och dina anhöriga får en trygg upplevelse vid begravning och allt som hör begravning till.
Vi på Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby hjälper dig med att planera begravning, välja ceremoni, välja kista eller urna, dödsannons/minnesrum, gravsten och mycket mer.
Varmt välkommen att höra av dig till oss på Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby!
Utmärkelser
41 omdömen om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Bra bemötande och bra uppföljning. Vi är mycket nöjda. Det som blev fel rättades till efteråt.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Blev bemött på ett professionellt och empatiskt sätt i en utmanande situation.
Valde för första gången en borgerlig ceremoni där förväntan var att bli ”guidad” i hur en sådan kan genomföras. Detta infriades med en god balans mln tips och egna önskemål.
Sammanfattningsvis en god samarbetspartner och genomförare i denna fas i livet. -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Allt har funkat kanonbra , från hämtning till nu
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
En ljus o fin begravningsgudtjänst . Som genomfördes helt enligt mina direktiv o önskemål.
Hej!
Jag upplevde begravningen som fin arrangemanget med blommor var också fint .
Prästen tycker jag också var väldigt bra .
På det stora hela så är jag väldigt nöjd.
Hälsningar
Ola Engström -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
De har skött sig utmärkt från första kontakt
Hej!
Jag blev mycket väl bemött hos er på Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby.
Förväntningarna uppfylldes mycket väl.
Allt sköttes professionellt och hänsynsfullt.
Uppdraget innefattade allt från kista, urna, utsmyckning,
till själva begravningen i kyrka.
Med vänliga hälsningar Osby den 13-3 2023
Göran Marttala -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Ett fantastiskt bemötande, stor och fin omtanke hela vägen fram till en varm och minnesvärd begravning.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Ett värdigt bemötande. Ni uppfyllde alla våra förväntningar.
Hjälpsamma med råd och svar på våra frågor
Ni ställde upp för att göra upplevelsen så bra som bara är möjlig
Tack. -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Vi blev mycket professionellt bemötta med stor medkänsla. Bra kommunikation. Vi anlitade begravningsbyrån för traditionell jordbegravning av far.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Det är svårt att planera begravning när man själv knappt hunnit smälta att en nära har gått bort. Det stöd jag och mina syskon fick av Tomas Peterssons begravningsbyrå och ffa Petra som var vår kontaktperson var fantastiskt! Hon mötte oss precis där vi stod och vägledde oss där vi var vilsna och lyssnade in där vi var bestämda. Både i de personliga mötena och i mail och telefonkontakt lyste värmen och omsorgen igenom. Vi är väldigt tacksamma och kan med varm hand rekommendera denna begravningsbyrå <3
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Mycket vänligt och sakkunnigt Boupptäckning tjänst
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Varmt och proffesionellt bemötande. Löste en till synes omöjlig situation på ett riktigt fint sätt. Tacksam för allt ni gjort och skapat ett vackert avsked för min mor.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Fint mottagande och proffsigt arrangemang. Mina föräldrar fick en mycket fin begravning.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
alt förlöpte efter planen och personalen var vänliga och vi fick god service
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Varmt och respektfullt bemötande.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Många tack till er för det utmärkta arbete ni lagt ner för att ge oss ett avsked till vår mor.
Vi har fått mycket positiva reaktioner på att det var ett värdigt avsked.
Från att vi steg in i kyrkan tills vi lämnade församlingshemmet fungerade allt mycket bra. -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Vi är mycket tacksamma för det professionella och varma bemötandet vi fick av begravningsbyrån i samband med vår mammas bortgång och begravning.
Eva Björnson och Barbro Dahllöf med familjer. -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Jag och min familj upplevde att alla förväntningar vi hade uppfylldes i alla moment innan, under och efter begravningen av vår käre makes och pappas bortgång.
Fantastisk service o omhändertagande
Stor hjälp att forma ceremonin som vi ville
Rekommenderar verkligen denna begravningsbyrå
Vi har använt dom 2 ggr -
Väldigt bra bemött.
Vi förväntade oss att bli hjälpta på bästa sätt som vi blev.
Jag köpte kista urna blommor. -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Hej jag har blivit utmärkt bemött och allt till belåtenhet.
Mvh Camilla -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Vi blev korrekt bemötta i samband m fars bortgång.
De förklarade på ett enkelt sätt både inför begravningen och bouppteckningen.
Edvin vägledde oss på ett bra sätt under begravningen .
Allt fungerade som vi förväntat oss. -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Ett vänligt proffsigt bemötande.Vi kände oss trygga.i upplevelsen i kyrkan. Programblad var vackert utfört.Även tackkort.Förtäring vid minnesstunden var till full belåtenhet.Kan med stort hjärta rekommendera Tomas Pettersson 's begravningsbyrå.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Helt underbart bemötande på alla sätt. Begravningen var borgerlig och precis så ljus och finstämd som vi önskat, gästerna tyckte precis likadant. Allt vi önskade med musik, fars dikter och allt annat runtomkring var helt perfekt.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Mitt omdöme är delat då vi haft olika personer på byrån som hjälpt oss genom processen efter vår mors bortgång. Tyvärr hade vi oturen att få Bosse Johansson som kontakt då ordinarie Edwin hade semester. Det var uppenbart att Bosse inte hade någon erfarenhet av detta men det viktigaste för byrån att få kännedom om är att han inte är lämpad för denna verksamhet. Känslan vi hade genom processen var att det var väldigt besvärligt, att våra önskemål inte gick att lösa trots att vi endast ville ha annons mm som fanns i pärmen/hemsidan. Vi kände oss inte varmt bemötta och servicekänslan fanns inte där. Som tur är var Edwin tillbaka på begravningsdagen och han är helt fantastisk.
Det jag vill skicka med är hur oerhört viktigt det är att ha rätt personal i denna verksamhet. Omtanke, ödmjukhet och värme krävs för detta uppdrag och för att vara ett stöd till anhöriga i denna svåra stund genom processen. -
Mycket bra bemötande.
Fick bra information.
Det är väldigt dyrt att begravas. -
Hej
Vi blev väl bemötta. Vi framförde våra önskemål om begravningen och efterföljande minnesstund. Efter diskussioner uppnådde vi konsensus.
Begravningsgudstjänsten var väl förberedd och väl genomförd. Vi har inte hört något om kremeringen och förberedelser för spridning av askan men utgår från att den har samma höga kvalitet som det som är klart.
Med vänlig hälsning
Krister Weidenmark -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Så tacksam för all hjälp och stöttning vid min mans begravning. Edwin hjälpte till med alla önskningar och hjälpte oss så begravningen blev så fin. Lyssnade och kom med både råd och förklaringar på vad som skulle ske. Kan varmt rekommenderas!
Väldigt bra bemötande.
Fick goda tips och rekommendationer -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
De hade ett väldigt bra bemötande och dom kunde uppfylla våra önskningar.
Vi köpte en begravningsakt -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Jag upplevde det jättebra alltihopa
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Bra bemötande fr hämtningen planeringen och genomförande av begravningen. Jättefin dialog hela tiden. Ett tips till alla begravningsbyrån är att även de tar hand om att avsluta alla sociala konton som den avlidne hade.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Vi blev bemötta på ett respektfullt och empatiskt sätt.
Förväntningarna var att minnesstunden skulle bli precis så som vi ville ha det samt alla detaljer kring begravningen behövde vi inte tänka på. Lite strul uppstod men det löste Edwin på ett bra sätt.
Kan varmt rekommendera begravningsbyrå.
Kremering, urna, catering av mat och lokal bokades via Begravningsbyrån. -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Fantastiskt alla dessa fina människor och mycket bra på alla sätt, det har varit så fint allt.
Tack mvh Lena Larsson -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Tyckte att det väldigt proffsigt och lättsamt i en jobbig stund. Kunde inte varit bättre
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Vi gick ett bra bemötande och vi är väldigt nöjda med allt.
Begravning -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Mycket trevligt bemötande. Vi fick en minnesvärd begravning av vår mamma, allt var till belåtenhet.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Verkligen helnöjd från början till slut!
Ett fint stöd vid planering av begravning och problemfritt genomförande.
Det blev ett fint och värdigt avslut.
Tack för ett proffsigt och medmänskligt bemötande i en utsatt situation. -
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Vänligt och lyhörda kom med förslag och tog emot våra frågor på ett förståligt sätt.Vi hade höga förväntningar och dom levde upp till dem.Vi beställde flera solister blomarrangemang på kistan var deras förslag mycket fint.Catering med smörgåsar och kaffe med tårta fungerande fint. Ett stort betyg till begravningsbyrån. FEM SOLAR.
skrev om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Vi är väldigt nöjda med Edwins bemötande och kunskaper.
Han känner verkligen in de anhörigas behov. Tack!