Varmt och stöttande bemötande Rekommenderas varmt.
Begravningsbyrån Fredrika & Co
Vi på Begravningsbyrån Fredrika & Co, strävar efter att göra varje begravning till en minnesvärd stund och till ett vackert minne. Vi vill finnas där för dig och erbjuda vårt engagemang, ge dig rådgivning för att hjälpa dig att skapa en begravning som speglar dina önskemål. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, och...
59 omdömen om Begravningsbyrån Fredrika & Co
Sedan starten hos Reco 2022
Bättre hjälp att få med allt som rör en begravning är svårt att få. Proffsigt, flexibelt och hela tiden med en varm och tydlig kommunikation. Högsta betyg på allt!
Tack, Det värmer våra hjärtan! Tack för orden och stot tack för att vi får förtroendet att möta er. Vi önskar er allt gott och en fin decembermånad. Mvh Fredrika & Éric
Vi har blivit bemötta av proffs både före, under och efter begravningen och det är andra gången som Fredrika hjälper oss med begravning. Och vi kommer att rekommendera henne för dom som behöver denna sorgliga hjälp.
Innerligt tack för att jag har fått möta er igen och för fina samtal. Tack för alltid ert trevliga bemötande och för förtroendet ni ger. Det betyder mycket. Vi önskar er allt gott och en fin fortsatt december till er alla. Varmaste hälsningar Fredrika
Helt fantastisk begravningsbyrå! Rekommenderar varmt. Fredrika är otroligt bra på att hantera människor i sorg och gjorde min mors begravning till ett fint minne.
Tack så mycket för de fina orden och stort tack för att ni gav oss förtroendet att möta er. Vi önskar er allt gott. Mvh Fredrika & Éric
Hos Fredrika & co har vi med varsamhet och stor profession blivit lotsade genom en svår tid. Den värme och omsorg vi har fått möta där går inte att beskriva med ord. Fredrika och Erik är otroligt lyhörda och deras bemötande är alltid respektfullt, med en äkta värme som genomsyrar allt. Vi har känt oss burna och hållna på ett enkelt och avslappnat sätt från början till slut. Kort och gott rätt människor på rätt plats.
Stort, innerligt och varmt tack för att ni ger oss förtroendet att möta er! Tack för alla fina samtal och möten som jag har fått dela med er. Tack för värmande ord och uppmuntran mitt i er stora sorg. Allt gott till er alla. med vänlig hälsning från Fredrika & Éric
Vi blev så otroligt väl omhändertagna. Fredrika gav oss all den tid vi behövde. Jag kände till begravningsbyrån sedan tidigare, därför valde vi dem. Behövs det, så anlitar jag dem igen.
Från djupet av hjärtat ett stort innerligt tack för att vi får möta er. Tack för fina samtal med er på olika sätt, för visat förtroende och värmande ord. Många kramar till er alla. //Fredrika
Allt fungerade perfekt. Trevligt bemötande, service, proffsigt.
Varmt tack för att vi får möta er och tack för visat förtroende. Bästa hälsningar från Fredrika till er alla i familjen.
Väldigt nöjda med allt, från begravning till bouppteckning!
Stort tack för visat förtroende och för mötet med er. Allt gott från Fredrika & Éric
I en så sorglig tid när våran pappa gik bort fick vi fantstisk hjälp av Fredrikas. Vi fick genast förtroende och kändes oss omhändertagna med mycket värme. Fredrika var lyhörd och agerade snabbt på våra önskemål. Allt blev noggrant genomfört och begravningen som är en svår sak att ta sig igenom blev ändå en ljus och varm stund där Fredrika hela tiden fanns vid vår sida. Så vi rekommenderar starkt Begravningsbyrån Fredrikas.
Varmt tack till hela er familj för fina möten och samtal med er. Tack för förtroendet att jag fick vara med er hela dagen på begravningen. Det var så fint på alla sätt och ni är så goa. Jag önskar er allt gott. Varm hälsning från Fredrika
Jag/vi blev bemötta på allra bästa sätt Allt fungerade bra o Fredrika är så hjälpsam o pratade i lugn o ro med oss o var med vid begravningen Bästa betyg från oss alla
Varmt tack för förtroendet vi fick att möta er och tack för fina samtal. Vi önskar er allt gott. Med vänlig hälsning från Fredrika
När vår familj träffade representanterna på begravningsbyrån första gången kände vi oss väl omhändertagna. Det var en mjuk och ödmjuk framtoning i bemötandet. En mindre begravningsbyrå med den rätta känslan för vad som behövs i dessa stunder. Begravningsbyrån visade på stor respekt och tog väl hand om vår familj i denna sorgliga stund. Vi blev proffsigt bemötta med stor kunskap och erfarenhet från Fredrika & Co. Vi blev väl informerade om förslag på kistor, dekorationer och upplägg mm. När vi gick ut från begravningsbyrån...
Stort och varmt innerligt Tack för era uppmuntrande och värmande ord! Det betyder så mycket för oss att höra! Tack också för alla fina samtal med er i familjen på olika sätt. Ni är en härlig familj och trevliga på alla sätt. Tack att vi har fått möta er och för förtroendet ni visat oss. Vi önskar er allt gott. Med vänlig hälsning från Éric och Fredrika
Lugnt och tryggt kändes som att jag inte behövde lägga energi på att göra en massa förberedelse. Lyssnade in på mina önskemål och kom med bra förslag. Begravningen blev en fin minnesstund.
Tack för att vi fick förtroendet att möta er och vara en hjälpande hand. Vi önskar er allt gott. Varm hälsning från Fredrika & Éric
Kan varmt rekommenderas, Fint bemötande, fin kontakt regelbundet för närstående. Lyssnar in på hur man vill ha det. Omtänksamma. Kista, urna, krans, handbuketter, programhäfte, tackannons och bouppteckning. Med vänlig hälsning Ingegärd Athena med familj
Stort innerligt tack för att vi har fått möta er och förtroendet att hjälpa er. Tack för fina samtal och värmande ord. Vi önskar er allt gott och en fin Allhelgona. Mvh Fredrika & Éric
Proffsigt bemötande lugn och saklig Hon gick steg för steg igenom hur en begravning går till o visade oss våra valmöjligheter Allt vi kom överens om samlades i en mapp som vi fick med hem Fram till begravningen hörde hon av sig en gång per vecka Hon var med under begravning o ringde en sista gång en vecka den Vi hade inga förväntningar då situationen var obekant för oss men vi blev positivt överraskade av det lugna, personliga o trevliga bemötandet
Innerligt tack för de fina ord du skriver. Det värmer mycket att höra. Stort Tack för att vi fick möta er, för fina samtal med dig/er och för förtroendet ni gav oss. Vi önskar er allt gott. Med vänlig hälsning Fredrika
Fantastiskt bemötande i samband med min mammas bortgång, både vid hämtning och begravning. Mycket professionella. De tog även kontakt med oss flera gånger för att kontrollera att allt var ok. Rekommenderar dem verkligen.
Varmt tack till er för att vi fick möta er och tack för förtroendet ni gav oss och era fina ord. Tack! Vi önskar er allt gott. Hälsningar från Fredrika och Éric
Ett bra bemötande och mycket vänligt mottagande
Tack snälla! Var rädd om dig och tack för fina samtal med dig. Varm hälsning från Fredrika
ett naturligt och omvårdande bemötande som fick oss sörjande att känna ett personligt stöd i vårt sorgearbete och ge oss tankar att gå vidare i sorgearbetet och försöka se ljusare på vår framtid.tack fredrika. ove ryde´n
Vi tackar så innerligt för förtroendet att vi fick vara en hjälpande hand och för fina möten med dig/er. Tack för värmande ord. Allt gott och var rädd om dig. Med vänlig hälsning från Fredrika & Eric
Lättillgänglig, stor värdighet och hög servicegrad
Stort, tack för uppmuntrande ord och alltid fina samtal. Tack för att vi får möta er och förtroendet du/ni ger oss. Allt gott! Mvh från Fredrika & Éric
Mycket proffsigt och hjärtligt bemötande!! förberett och strukturerat när jag, mor och bror var där för planering. Fredrika hade kontinuerlig kontakt med mamma och oss, vilket kändes mycket bra!!
Stort innerligt tack till er alla i familjen för att jag har fått träffa er och för förtroendet ni har gett oss. Tack för fina samtal och möten med er och uppmuntrande ord. Ta hand om er och vi önskar er allt gott. Varm hälsning från Fredrika
Bra bemötande i en svår tid. Klart och tydligt vad som behövde göras/beslutas.
Varmt tack för förtroendet att jag fick möta er. Vi önskar er allt gott. Mvh Fredrika
Jättetrevligt bemötande och väldigt förstående och proffesionellt bemötande.
Vi tackar för förtroendet att vi fick möta er stora, härliga och trevliga familj! Vi önskar er allt gott i kommande dagar. Varm hälsning från Eric & Fredrika
Fredrika och Eric gjorde ett jättebra jobb med att organisera våra föräldrars begravning. Lugna, sakliga och väldigt hjälpsamma. Det fanns inga problem, bara lösningar. De tog sig verkligen tid att ta hand om oss. Förklarade allt bra och kunde svara på alla våra frågor. Kyrkan hade de gjort fin med blommor och organisation.
Innerligt tack för att vi fick möta er i samband med båda era föräldrars bortgång. Tack för värmande ord, fina möten och samtal med er och förtroendet ni gav oss. Ett fint minne även för oss. Tack! Allt gott till er och era familjer Fredrika & Eric
Professionellt och mjukt bemötande.
Tack för visat förtroende att möta er. Önskar er allt gott! Mvh Fredrika
Jag upplevde Fredrika som mycket professionell och hjälpsam . Hon var precis man kan önska att en person är i den situationen.
Varmt tack för att vi fick möta er och tack för visat förtroende. Vi önskar allt gott. Tack till er alla med en varm hälsning från Fredrika & Eric
Jag är jättetacksam för Fredrikas hjälp med vår pappas begravning! Allt blev verkligen så otroligt fint! ❤ Vi fick tips om den mysigaste lokalen för minnesstunden som vi blev mycket nöjda med, och begravningsprogrammet blev extra vackert med Fredrikas valda akvarellpapper. Är också mycket tacksam att Fredrika i tid upptäckte transportsituationen av pappa och hjälpte oss att slippa den extra höga kostnaden.🙏 Kommer rekommendera Fredrika & Company till dem som behöver tips på begravningsbyrå. Varmt Tack igen Fredrika! 🙏💗🙏
Tack så mycket för att vi fick möta er i samband med er pappas bortgång och begravning. Tack för att du delar med dig av det du skriver, det betyder så mycket för oss.Tack! Programmet blev verkligen fint med en vacker bild som ni själva hade fotat! Vi önskar er en riktigt fin höst och allt gott till er. Med vänlig hälsning Fredrika
Varmt och fint bemötande.från alla på begravningsbyrån. Lyhörda för våra öskemål och sträckte sig långt för att uppfylla dessa. Lösningsorienterade, snabb respons, kom med goda råd och många bra förslag. Min syster och jag bor långt från JKPG, för oss var det ovärderligt attt sammarbeta med Fredrika som har god lokalkännedom och stort kontaktnät. Fredrika & co ordnade allt före under och efter begravningen. Vi är väldigt nöjda. Med vänlig hälsning, Rolf Wenell
Tack så jättemycket för de fina orden och stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er! Tack även för fina samtal som jag har fått ha med er båda. Vi önskar er allt gott och att ni får en fin fortsatt höst. Varm hälsning. Fredrika
Då min mor avled så var jag inte säker på vad jag behövde göra för att planera hennes begravning då jag bor i USA. Kontaktade Fredrika & Co och mötte både Fredrika och Eric på Teams. När jag kom till Jönköping så var allt klart och jag behövde inte oroa mig för något. Begravningen och Minnesstunden var fin. Tack för allt.
Tänk vad bra att vi tillsammans kunde planera allt via teams! Långt ifrån men ändå nära. Stort tack för förtroendet. Allt gott! Eric & Fredrika
Jag är jättenöjd med hur allt sköttes. Väldigt varma och omtänksamma och de gjorde begravningen till en fin stund för oss sörjande.
Tack Anders för att vi fick förtroendet att hjälpa er. Vi önskar er allt gott! Varma hälsningar från Fredrika & Eric
Professionellt rakt igenom. Enkelt att komma i kontakt, inkännande bemötande. Allt blev som vi hade tänkt oss. En enkel och fin begravning med just den hjälp som vi behövde varken mer eller minder. Stort tack!
Ett Stort Tack tillbaka till er för visat förtroende. Önskar er allt gott. Med vänlig hälsning Fredrika
Vi blev bemötta på bästa sätt. Vi hade inga förväntningar, det var en ny situation för oss. Sammanfattningsvis tyckte vi att allt fungerade bra och vi kan varmt rekommendera er.
Tack Kjell för förtroendet ni visat oss att vi fick möta er. Vi önskar er allt gott Varm hälsning från Fredrika
Man kände sig trygg och förtroendefull. Informationen tydlig och lugn. Ingen stress utan man hann tänka efter hurman ville ha det. I efterhand ändrade vi på eb del och dey var inga problem. Fint engagemang. Rekommenderar vidare.
Hej Siw och stort tack för att vi har fått möta er. Tack för förtroendet och för dina värmande ord. Var rädd om dig och hälsa de dina. //Fredrika
Av tidigare kontakter visste vi att det fungerar
Stort varmt och innerligt tack till er alla i familjen! Önskar er det bästa.
Proffsigt utförande och ett fint bemötande. Bra på att höra av sig.
Hej Erna, och tack själv för fina samtal med dig och de dina. Det kändes fint att få möta er och tack för förtroendet ni gav oss. Häls era barn så gott.
Har haft en mycket bra kontakt under hela förloppet både via telefon o mail Stödet vid begravningsakten kändes väldigt tryggt
Varmt innerligt tack Håkan och tack för att vi har fått träffa er! Allt gott!
Professionella, kundinriktade och obyråkratiska.
Stort varmt tack, Anders. Hälsa familjen. // Fredrika
Det kändes så tryggt att med hjälp av Fredrika & co planera och genomföra en begravning. Vi blev bemötta med värme och empati men också professionellt. Fredrika var väldigt lyhörd för vår vilja och lotsade oss fram till bra beslut som resulterade i en vacker begravning. Rekommenderas varmt!
Stort varmt tack Anna-Karin för att vi har fått träffa er och för förtroendet att vi har fått hjälpa er. Tack för orden som du skriver och som sparas i mitt hjärta. Varm hälsning till er alla i familjen. // Fredrika
Professionella och omhändertagande.
Tack Mats för förtroendet att vi har fått möta er. // Fredrika & Éric
Mycket trevligt bemötande. Fredrika hade koll på allt och lotsade oss igenom hela processen med begravningen så att vi kände oss trygga i att allt skulle bli så bra som möjligt. Kunnig, empatisk och lugn. Vi var väldigt nöjda!
Tack Christina för mötet med er, samtal och tack för dina uppmuntrande ord. Ta hand om er. //Fredrika
De var var omtänksamma och trevliga mot oss anhöriga och de var mycket respektfulla gentemot min mamma som gått bort. Fick fin stöttning när det gällde planeringen inför begravningen men också sedan i kyrkan. Mötet med dem var på nåt sätt lättsamt i allt det eländiga, vilket uppskattades mycket.
Vi tackar för förtroendet att vi har fått möta er. Tack för det du skriver, vilket betyder mycket för mig. Allt gott till er. // Fredrika
Ett stort tack Fredrika, fantastiskt bemötande och omsorg i vår svåra stund. Fick otroligt fin hjälp och stöd med allt runt min systers begravning. Kan och kommer varmt rekommendra er till andra❤️
Hej Karolina och alla andra i familjen, Ni gjorde det så fint tillsammans. i det svåra blev det ändå ljust. Tack för att jag har fått träffa er och tack för fina samtal. Vi önskar er alla det bästa i kommande dagar. Var rädda om er. //Fredrika & Annie
Trevlig, kunnig och professionellt bemötande. Kunde tillgodose alla önskningar som fanns inför pappas begravning. Kan varmt rekommendera Fredrika och Co begravningsbyrån.
Hej Madelene, Tack för förtroendet att vi har fått träffa er och tack för fina samtal som vi har fått ha med er mor. Vi önskar er allt gott. // Fredrika & Éric
Det är väldigt trevlig personal hörde av sig ofta å frågade hur man mår och om man undrade något mycket bra begravningsbyrå
Hej Daniel, Tack för dina värmande ord och tack för förtroendet att vi har fått mötas. Allt gott till er. // Fredrika
Väldigt väl bemött av företaget - Fredrika Moreau Personen som skulle begravas hade skrivit ner allt i ”Vita arkivet” - företaget levde upp till förväntningarna. Väldigt nöjd med begravningen i kapellet och telefonuppföljning av Fredrika.
Det värmer att du delar med dig och för förtroendet att vi fick hjälpa er. Allt gott // Fredrika
Snabbt och professionellt bemötande med personlig omtanke i en svår tid. Att min pappa somnade in precis i början av semestern gjorde att hjälpen vi fick med planeringen var extra värdefull.
Vi fick ett varmt, omtänksamt och proffsigt bemötande. Fredrika & Co gjorde ett bra jobb.
Tack Daniel, för att vi fick förtroendet att möta er. Vi önskar er allt gott och det bästa framöver. // Fredrika & Éric
Så otroligt trevligt bemötande
Tack för fina ord. // Fredrika
Allt bemötande innan, under och efter har varit toppen. Kan varmt rekommendera dom till alla.
Stort tack för förtroende vi fick att möta er. Vi önskar dig och de dina det bästa. // Fredrika
Bra information redan vid första telefonsamtalet. Vänligt bemötande och gick därifrån med alla frågor besvarade. Rekommenderas.
Tack, det betyder mycket för oss att höra. Vi önskar er allt gott. // Fredrika
Ett fantastiskt mottagande och så lätt att göra beslut vid någon närståendes bortgång. Det som kan vara väldigt tungt och jobbigt utfördes på ett lugnt, proffsigt och vänligt sätt. Ett omedelbart fint bemötande och jag kommer rekommendera denna begravningsbyrå om det är någon som frågar vem jag skulle rekommendera. Vi, jag och mina bröder är så nöjda. Det enda vi behövde göra var att beställa blommor och godkänna de uppgifter som skulle skötas runt omkring.
Stort tack för förtroendet att möta er. Tack även för alla trevliga samtal vi fick dela. Skön fortsatt sommar till er alla. // Fredrika
Omtänksamt, lugnt, personligt ! Mycket fin kontakt från Fredrika under veckorna fram till begravning för att fråga om hur vi anhöriga mådde och div saker plus efteråt.
Tack för förtroendet att jag fick möta er och tack för att jag fick vara med och se alla ballonger flyga mot skyn. Det var så vackert. En riktigt skön sommar önskar jag er. // Fredrika