Bilcentralen i Göteborg
Välkommen till Bilcentralen i Göteborg - Vårt mål är att förenkla ditt bilägande.
Vi bedriver försäljning av bilar såväl som bilservice och däckcenter. Vi besiktar och fordonstestar alla bilar vi får in. Vår strävan är att du som kund ska köra välvårdade bilar.
- Mångårig erfarenhet inom bilförsäljning
- Brett utbud av svensksålda bilar
- Fokus på nöjda kunder
Genom samarbete med Santander Consumer Bank, Svea Ekonomi, Wasa Kredit kan vi erbjuda finansiell hjälp och förmånliga lån. Varmt välkommen att besöka oss på Mejerigatan 2 i Göteborg.
- Mångårig erfarenhet inom bilförsäljning
- Brett utbud av svensksålda bilar
- Fokus på nöjda kunder
Utmärkelser
336 omdömen om Bilcentralen i Göteborg
Sedan starten hos Reco 2019
Trevligt bemötande och snabb affär 👍🏻 inga konstigheter 😄
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Tack den va bästa bilfirma hela GÖTEBORG
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Mycket trevligt bemötande och nöjd med bilen de sålde till oss. Inget krångel när vi hittade en liten defekt. Fixades direkt.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Mycket bra personal och service!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Fantastisk bra service från dag ett! Proffsigt bemötande och tillmötesgående, rekommenderar starkt!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Professionell service och bra medarbetare. Kommer komma tillbaka.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Killarna var kanon. Ärliga och duktiga med det som dom gör! Bra jobbat och återkommande kund blir jag
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Mycket nöjd och bra personal att göra med.
Mvh:Sakir -
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Riktigt grymma och tillmötesgående personal. Kan inte klaga på någonting alls!!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Vi hade kommit överens om ett pris (väldigt lågt) sen ville dom ändå pruta mer.
Hej Lena,
Bilcentralen i Göteborg
Det stämmer - det rörde sig om ytterligare 3000kr pga att er bränslemätare ej fungerade. Våra inköpspriser gäller bilar som klarar vårt test. Allt som underkänns önskar vi göra avdrag för, som i ert fall oavsett prisets utgångsläge .
Du fick ändå det du önskade så vi lyckades ej pruta :)
Mvh Bilcentralen -
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Mycket bra och proffsigt företag
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Väldigt trevlig personal och enkla att ha att göra med.
Har varit återkommande tre gånger på Bilcentralen! -
Proffsigt och tryggt bilköp . Grym service av allihop
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Trevligt bemötande och bra service. Supernöjd med mitt bilen.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Snabb handläggning och trevligt bemötande.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Snabb och bra service genom hela affären.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Rosor finns och trevlig personal
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Blev bemött på ett professionellt sätt.
Förväntningarna var att man hoppades på att man skulle känna sig nöjd efter man köpt bilen, och nöjd med hjälpen man fick, vilket stämde bra.
Köpte en personbil hos dem. -
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Jag fick en bra bemötande av personalen och jag är jätte nöjd
Sålde min bil till dem
Trevligt bemötande, seriöst, snabb affär och pengarna på kontot samma dag.
Blev tom erbjuden skjuts därifrån när jag lämnat bilen. Kan varmt rekommendera -
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Jordnära samt personlig service.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Bra bemötande dock hade annonsen felaktigheter ang bilens utrustning.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Mycket bra bemötande och alla i personalen mycket trevliga! Hade fått en rekommendation att åka till Bilcentralen då jag skulle sälja min bil. Försäljningen av min bil till dem gick väldigt smidigt med snabb insättning av pengarna på mitt konto. Rekommenderar Bilcentralen till dem som skall sälja eller köpa bil!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Super trevliga och servicen är alltid i toppklass!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Mycket trevliga som alltid är kontaktbara. Inga strul vid varken försäljning eller inköp av bil.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Mycket trevlig och hjälpsam personal!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Bra och proffsigt bemötande. Gick snabbt och effektivt att göra bilaffär
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Snäll personal samt hjälpsam och bemötandet var riktig bra
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Allt funkade mycket bra, snabb och smidig affär
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Alltid ett professionellt bemötande med stort kundfokus. Har just köpt bil nr 9 från dem och om det någonsin varit några garanti problem har de utan tvekan åtgärdat. Kan starkt rekommendera Bilcentralen för ett tryggt bilköp samt för bilcervice mm. Ola Bengtsson
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Trevligt bemötande och tydlig information.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Väldigt tillitsfulla och tillmötesgående.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Snabbt och smidigt utan problem.
Seriösa. -
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Skickade mail angångne flera olika finansiering förslag men fick ingen svar på flera mail.och sen fick svar att bilen är såld såg att bilen va kvar på blocket då ringde jag och frågade då va bilen inte såld.ingen pålitlig bilföretag.
Hej Mehmet,
Bilcentralen i Göteborg
Det stämmer ej - är en bil såld så är den såld. Är den reserverad så är den reserverad med eller utan handpenning. Ni har missförstått det och er besvikelse på att ni inte var först till kvarn skall inte påverka vårt företags recensioner. Bilen kan möjligen ha förblivit kvar på grund av reservation och något förklarat att reservation ej innebär 100% försäljning, kunder kan dra sig tillbaka även med erlagd handpenning. I detta fall slutfördes köpet av kund som reserverade bil. Det är ej rättvist mot vårt företag och därför ber vi er att ta bort detta inlägg.
Mvh Ajdin Sljivar
Bilcentralen AB -
skrev om Bilcentralen i Göteborg
professionellt bemötande, serviceinriktade, rekommenderas starkt!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Ett bedömande på en helt annan nivå! Hämtar upp bilen utför stor service & lämnar åter på en dag! Vilka legender i verkstaden högsta betyg!!! REKOMMENDERAS STARKT!!
Med vänlig hälsning
Christian Dackheim -
Proffsigt, enkelt. Jättenöjd.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Jättebra bemötande och kunskap, rekommenderar stark
skrev om Bilcentralen i Göteborg
De är hjälpsamma och inte omöjliga
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Gick in och kom ut med en bil samma dag snabbt och enkelt
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Bra service, hjälpsamma och ett enkelt avslut på en affär 👌😉
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Trevliga och hjälpsam personalen.
Jag köpte bil nyligen hos de och fick det bästa hjälpen. Rekomenderas. -
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Från första kontakt till ett avtal/bilköp har allt känns otroligt smidigt och tryggt. Rekommenderas starkt! Återkommer i framtiden igen, garanterat!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Alltid lika väl bemött varje gång jag varit där. Jättetrevliga människor
skrev om Bilcentralen i Göteborg
blev bemött på bästa möjliga sätt, trevligaste försäljare jag träffat på.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Otroligt tillmötesgående att möta mina behov!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Väldigt nöjd ! Lämnade in bilen på service samt in och utvändigt rekond bilen kom tillbaka som ny. De va även hjälpsamma med låne bil.
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Trevliga och bra, man fick ett seriöst intryck!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Affären gick snabbt och smidigt, säljaren är hjälpsam och trevlig. Kunnig bemötande!
skrev om Bilcentralen i Göteborg
Vänligt och professionellt bemötande, rekommenderar denna firma! Nöjd med bilköpet, avtal och finans.