bilmattor.com

4.0 i betyg av 84 omdömen
 

Läs vad 84 kunder tycker om bilmattor.com

  • 2020-07-28

    Verifierad kund
    Örjan J skrev om bilmattor.com
    Bra passform och utlovad kvalite Läs mer
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-07-01

    Verifierad kund
    Tommy Ö skrev om bilmattor.com
    Bilmattor och allt stämde överens med beskrivning och allt. Bra info om beställningen och leveransdatum 👍 Läs mer
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-13

    Verifierad kund
    Peter E skrev om bilmattor.com
    Bilmattor på nätet,gummimattorna verkar vara av god kvalitet. Snabb leverans Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • Lennart L

    2020-06-12

    Verifierad kund
    Lennart L skrev om bilmattor.com
    Supernöjd. Bra passform o skönt material. Rekommenderas verkligen. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-11

    Verifierad kund
    Chatrine W skrev om bilmattor.com
    Köpte en gummimatta till bagagerummet på min BMW.
    Passade perfekt. Snabb leverans.
    Enkelt att beställa. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-11

    Verifierad kund
    Vivianne L skrev om bilmattor.com
    Kontinuerlig kontakt fram tills att mattorna levererades. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-11

    Verifierad kund
    Mikael T skrev om bilmattor.com
    Bra bilmattor, men något utdragen leverenas. Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Mikael T
    Our apologies for the delay in delivery, for the current situation and the protocols taken make the production time longer.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-11

    Verifierad kund
    Kristina F skrev om bilmattor.com
    Jag har inte fått någon leverans ännu så irriterande att få fråga om feedback Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Kristina F
    Our apologies for the delay, unfortunately we had production problems the last week of May and the first week of June, for this reason you did not receive the order on time. I hope you have the product now and it meets your expectations.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-11

    Verifierad kund
    Håkan S skrev om bilmattor.com
    Hej! De har bett om ursäkt för den försenade orderbeställningen. Har nu kommit till steg 3 i produktionen.
    Har ännu inte fått varan.
    Men de har bättrat sif sedan beställningen.
    /Håkan Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Håkan S
    Our apologies for the delay in delivery, for the current situation and the protocols taken make the production time longer.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-11

    Verifierad kund
    Simon J skrev om bilmattor.com
    Sega på svara på mail och står att det är snabb leverans 2-8 dagar men den är inte ens färdig att skickas än och det har gått 9 dagar. Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Simon J
    Our apologies for the delay, unfortunately we had production problems the last week of May and the first week of June, for this reason you did not receive the order on time. I hope you have the product now and it meets your expectations.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-10

    Verifierad kund
    Anders B skrev om bilmattor.com
    Köpte textilmattor till min bil. Mattorna är perfekta men leveransen försenades två gånger. Inte alls bra!
    Anders Björck. Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Anders B
    Our apologies for the delay in delivery, for the current situation and the protocols adopted by security make the production time longer.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-10

    Verifierad kund
    Lars S skrev om bilmattor.com
    Snygg matta specialtillverkad utifrån mina val.Enkelt att beställa och bra uppföljning av beställningen Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-10

    Verifierad kund
    Sarkaut K skrev om bilmattor.com
    Jag köpte gummimattor till min bil Kia Optima 2018 SW . så fick jag fel matta som passar till Kia Optima 2012 . Jag skrev till dem men fick svar efter en vecka riktig dålig Oseriös företag . dem har inte ens riktiga telefon tider . Ringer man dem dagar och tider som dem har anger på deras hemsidan så finns ingen svar nån maskin svar får man höra på Spanska eller nåt liknande.
    Kommer Aldrig mera köpa varur hos dem. Oseriösa företag. Jag Rekommenderar absolut INTE dem. Håll er borta från dem.!!!! Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Sarkaut K
    It is a pity that you are not satisfied with our service. We have processed your claim and return as soon as possible.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-09

    Verifierad kund
    Roger N skrev om bilmattor.com
    Bagagematta till min bil. Beställde via nätet enkelt och smidigt.
    Har inte fått mattorna än bga fördröjning med anledning av Corona kan jag tänka mig.

    Verkar fungera som det skall. annars återkommer jag. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-04

    Verifierad kund
    Rafael Z skrev om bilmattor.com
    Snabb leverans, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-04

    Verifierad kund
    Lars-erik A skrev om bilmattor.com
    Har fortfarande inte fått leverans! Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Lars-erik A
    Our apologies for the delay, unfortunately we had production problems the last week of May and the first week of June, for this reason you did not receive the order on time. I hope you have the product now and it meets your expectations.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-04

    Verifierad kund
    Jimmy E skrev om bilmattor.com
    Bilmattor. Men leveranstiden verkar lång. Kanske covid19 som ställer till det Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Jimmy E
    Our apologies for the delay in delivery, for the current situation and the protocols adopted by security make the production time longer.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-04

    Verifierad kund
    Camilla F skrev om bilmattor.com
    Fina mattor! Kommer definitivt köpa där igen! Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-04

    Verifierad kund
    Mikael O skrev om bilmattor.com
    Snabbt, enkelt och prisvärt. Bra hemsida med enkla steg. Fick bekräftelse och möjlighet att på ett enkelt sätt följa hela processen/tillverkningen samt leveransen till min dörr.
    Nu ligger mattorna i Porschen, blev mycket bra, till och med över förväntan. Kan klart rekommendera denna leverantör om ni vill ha bra mattor med möjlighet till personlig prägel till er bil! Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-03

    Verifierad kund
    Irene B skrev om bilmattor.com
    Bagerumsmatta.
    Utmärkt totalupplevelse. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-03

    Verifierad kund
    Per D skrev om bilmattor.com
    Beställt matta till bil har efter 8 arbetsdagar inte fått någon vara, bara ett mail där man ber om ursäkt för att man inte kan leverera i tid nu skall det ta 6-8 dagar till, sedan är det tyst har inte hänt något med min order. Man lovar betydligt snabbare leverans på nätet. Hade större förväntningar efter läst flera recensioner Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Per D
    Our apologies for the delay, unfortunately we had production problems the last week of May and the first week of June, for this reason you did not receive the order on time. I hope you have the product now and it meets your expectations.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-02

    Verifierad kund
    Johan S skrev om bilmattor.com
    Har betalat i förskott 17 maj och leverans skulle ske inom 3-5 arbetsdagar.
    Ännu har inga mattor dykt upp och idag är det 2 juni.
    Klarar man inte av att leverera till utsatt datum ska man se till att kompensera kunden.
    Det enda som kommit är att man ursäktar sig att man inte fixar det man lovat.
    Tyvärr kan jag inte ge bra betyg när man som företag inte ser till att göra rätt för sig när man förlänger leveransen med veckor. Har en bil som skulle iväg för försäljning med ny och fräsch inredning men man får gilla läget och vänta.
    Inte bra helt enkelt Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Johan S
    Our apologies for the delay, unfortunately we had production problems the last week of May and the first week of June, for this reason you did not receive the order on time. I hope you have the product now and it meets your expectations.
    Gilla  
    gillar detta
  • Per O

    2020-06-02

    Verifierad kund
    Per O skrev om bilmattor.com
    Lite besviken är jag att mattorna inte är gummerade så att de inte släpper igenom vatten, snö och slask? Att de går att använda på vintern! Läs mer
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-02

    Verifierad kund
    Mikko K skrev om bilmattor.com
    Jag beställde en bagagerumsmatta till min bil.

    Efter 4-5 dagar stod min orderstatus fortfarande kvar på 1 "Order bekräftad". Dock fick jag inget meddelande utan jag tog kontakt via chatt/e-post och frågade vad som hade hänt. Efter den andra skickade förfrågan fick jag till svar att beställningen har blivit försenad.

    Man kanske inte borde göra reklam för snabba leveranser, 3-6 dagar, om man inte kan stå för det.

    Efter en och en halv vecka ligger orderstatusen på 3, Anpassning/Trimning, vilken den gjort i två dagar nu men ingen matta har synts till ännu. Läs mer
    2020-06-17 bilmattor.com svarar Mikko K
    Our apologies for the delay, unfortunately we had production problems the last week of May and the first week of June, for this reason you did not receive the order on time. I hope you have the product now and it meets your expectations.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-02

    Verifierad kund
    Oscar E skrev om bilmattor.com
    Super quality product, delay in delivery but overall good communication and service Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-06-02

    Verifierad kund
    Joakim S skrev om bilmattor.com
    Efter 12 dagar väntar jag fortfarande på en leveransbekreftelse.
    Deras löfte om leverans inom 4 dagar är skitsnack Läs mer
    2020-06-03 bilmattor.com svarar Joakim S
    Our apologies for the delay, by inbox we already tell you the reason for this. We have sent you a message.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-06-02

    Verifierad kund
    Jens Weir skrev om bilmattor.com
    Lång leveranstid, men fin passform på mattorna och de känns vara bra kvalitet. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-28

    Verifierad kund
    Vigert L skrev om bilmattor.com
    Beställde på nätet det fungerade bra,tog bara lite tid !! Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-27

    Verifierad kund
    Tommy Ö skrev om bilmattor.com
    Svarta tygmattor till fram o bak.
    Det var en liten leveransförsening men det gjorde inget.
    Mycket bra passform med låsanordningen.
    Kommer nog skicka efter fler mattor. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-24

    Verifierad kund
    Anders W skrev om bilmattor.com
    Mattorna passar ej bilen. Har meddelat detta och skickat bilder. Inga svar. Dåligt Köp inte från dessa bedragare. Läs mer
    2020-05-25 bilmattor.com svarar Anders W
    We are sorry that the mat does not fit in your car. There must be an error in the mail, because we have responded to your message and we expect a response from you since May 18. Can you check the spam folder please? We have sent you an email again.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-05-23

    Verifierad kund
    Fredrik E skrev om bilmattor.com
    Helt perfekta textilmattor både i form och kvalitet!
    Snabb leverans! Läs mer
    2020-05-25 bilmattor.com svarar Fredrik E
    Thanks for your comment. We are glad that you are satisfied.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-05-23

    Verifierad kund
    Twana H skrev om bilmattor.com
    Utlovad kort leverans! Men har inte fått något än? Borde inte omdömmes frågorna komma efter leverans...? Läs mer
    2020-05-28 bilmattor.com svarar Twana H
    We are sorry for the delay. I hope you have received everything in order. Any questions or comments you can contact us at service@bilmattor.com
    Gilla  
    gillar detta
  • Henrik B

    2020-05-23

    Verifierad kund
    Henrik B skrev om bilmattor.com
    Köpte 5 st bilmattor inkl. matta för bagagerum av deras bästa sort (Saxon).
    Leveranstiden var lite längre än jag räknade med, men man kunde följa tillverkningsprocessen. Kvalitén är super! Tyget, sömmarna och det instansade trycket ser snyggt ut.
    Tillklippningen runt lastögla vänstersida är inte perfekt tyvärr, men inget som påverkar funktionen. Synd bara att bagagerumsmattan inte blev helt symmetrisk, vilket stör mig lite. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-22

    Verifierad kund
    Gerd A skrev om bilmattor.com
    Jag köpte snygga bilmattor till min Renault Zoe, snabbt och enkelt på hemsidan. Ett mail med uppdatering om leverans och sedan valmöjlighet att hämta på ombud eller få det hemkört, jättesmidigt och de blev superkäckt i bilen. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-22

    Verifierad kund
    Ronald C skrev om bilmattor.com
    Bra kvalitet! Leverans kom nästan omgående. Har en ny Kia Exceed, och även Kia hade inte mattorna tillgänligt. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-22

    Verifierad kund
    Göran F skrev om bilmattor.com
    Bilmattor, allt fungerade bra. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Erik P skrev om bilmattor.com
    Mattorna blev jättefina endast ett mått blev fel (längden på biten mellan framstolarna var 20cm för mycket. Men det gick att vika in den. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Kerstin M skrev om bilmattor.com
    Inga problem vid beställning, bra hemsida, snabb leverans, mattan passade perfekt Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Tom S skrev om bilmattor.com
    Proffsig web, enormt utbud. Snygg bekräftelse. Snabb leverans Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Tomas S skrev om bilmattor.com
    Bilmattor. Fungerade mycket bra att beställa och bra uppdateringar om produkten under väntetiden. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Christer L skrev om bilmattor.com
    fastän beställde till min bilmodell, så var den exklusiva mattan för stor Läs mer
    2020-05-25 bilmattor.com svarar Christer L
    Unfortunately I can't find any email or complaint from you.
    Please contact us at service@bilmattor.com. We will be happy to help you.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    farshad k skrev om bilmattor.com
    Mycket god kvalite och perfekt passform Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • Serdar T

    2020-05-21

    Verifierad kund
    Serdar T skrev om bilmattor.com
    Synd bara att man upptäckte er försent. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • Jussi L

    2020-05-21

    Verifierad kund
    Jussi L skrev om bilmattor.com
    Jag köpte tygmattor till min kia med en logga på. Det var den lyxigare varianten. Mattorna blev försenade i tillverkningen men jag fick besked om det ganska omgående, så jag var förvarnad. Mattorna är kanonsnygga och passade perfekt, Loggan satt mycket snyggt och förhöjer intrycket av lyx. Jag är mycket nöjd med mattorna och rekommenderar verkligen bilmattor .com. Det var värt varenda krona. Jussi. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Tomas V skrev om bilmattor.com
    Snabb leverans och bra passform. Olika kvalitetsnivåer att välja mellan vilket är bra. Prisvärt. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Lars K skrev om bilmattor.com
    Snabbt och enkelt.
    Kul att man kan se vart produkten är i flödet. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Peter H skrev om bilmattor.com
    Toppen, snabb leverans och fina mattor. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Bobby T skrev om bilmattor.com
    Mycket bra produkt. Bättre än originalet. Kommer att köpa fler från er. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
  • 2020-05-21

    Verifierad kund
    Per H skrev om bilmattor.com
    Bilkartor till SAAB.
    Hållarna för golvfärgerna passade i te. Annars bra! Läs mer
    2020-05-28 bilmattor.com svarar Per H
    It is a shame that the color does not adjust to 100%, we have three colors available (the most used in the industry) even so there are so many shades on the market that sometimes it may not completely match.
    Gilla  
    gillar detta
  • 2020-05-20

    Verifierad kund
    Tommy S skrev om bilmattor.com
    Köpte nya bilmattor, enkelt att hitta och beställa rätt produkter. Tydlig bekräftelse och avisering. Så som det skall vara. Läs mer
    Gilla  
    bilmattor.com gillar detta
Kategorier