Bilverkstan i Kareby

Bilverkstan i Kareby

4.8 / 5 baserat på 621 omdömen
Välkommen till Bilverkstad i Kareby, du hittar oss i Rollsbo Industriområde i norra Kungälv, smidigt, precis bredvid E6:an. Vi är en Mekonomen Bilverkstad som arbetar med reparationer av personbilar, lätta lastbilar, släp- och husvagnar. I mån av takhöjd jobbar vi även med husbilar. Vi har en fullt utrustad verkstad med mycket duktiga mekaniker som dessutom är trevliga!

Som Mekonomen Bilverstad har vi tillgång till datastöd med infomation om fordonselektronik, serviceintervaller och diagnostisk felsökning. Självfallet ingår Mekonomens 3-åriga garanti på reservdelar.

Du kan vända dig till oss med i stort sett alla bilmärken, vi klarar även den moderna, mer avancerade tekniken. Vår verksamhet präglas av att vi hela tiden är uppdaterade, därför är utbildning av personalen en viktig del av verksamheten. Som kund hos oss kan du förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, reservdelar som håller hög kvalitet, tre års garanti, dessutom till ett konkurrenskraftigt pris. När du lämnar in din bil till oss kan du känna dig helt trygg. För oss är det viktigt att du som kunde blir helt nöjd. Varmt välkommen!

Utmärkelser

Skriv ett omdöme

621 omdömen om Bilverkstan i Kareby

Sedan starten hos Reco 2016