Blomsterbergs Sängar

År 1926 bestämde sig Hugo Blomsterberg för att starta möbelaffär i Eslöv. Sedan dess har företaget drivits i generation efter generation av Blomsterbergare. Vi har numera en tre butiker, belägna i Löddeköpinge, Lund och Ängelholm samt ett centrallager i Eslöv. Vi har fått våra kunder att sova gott sedan 1926 helt enkelt. Vi har ett stort sortiment av skandinaviska sängar och det är ju skandinaviska sängar som vi fokuserar på. Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av sängramar, sängbord och sängkläder av alla olika slag. Behöver du dessutom sängen levererad hem till dörren så löser vi detta. Vi på Blomsterbergs Sängar har genom åren tillskansat oss stor erfarenhet inom yrket. Därför har vi stor expertis i våra butiker. Tveka inte att höra av dig till någon av våra sängexperter för en sängprovning.
  • Sålt sängar sedan 1926
  • Enbart skandinaviska sängar
  • Leverans hem till dörren
Blomsterbergs Sängar
"Jenny i Löddeköpinge var helt fantastisk Hon var jätte duktig Rekomenderas varmt"
Jimmy J anlitade Blomsterbergs Sängar i Lund
"* Jag köpte en Hilding säng. * Bra service, hjälpsamma"
Pierre I anlitade Blomsterbergs Sängar i Malmö
"Köpte 2 sängar ( 1 st dubbelsäng o 1st 120 cm) o fick ett fantastiskt fint bemötande. Kunnig personal som jag kände mig väldigt trygg med samt tog de sig tid att hjälpa mig till det allra bästa. Jag..."
Elisabeth P anlitade Blomsterbergs Sängar i Kristianstad
"Jo Det finns ännu Det bemötandet, som man som kund har var vanligt förr i tiden Det börjar med bemötandet, som jag fick i Löddebutiken när jag kom in. Stor vänlighet stort kunnande som förmedlades ..."
Eva H anlitade Blomsterbergs Sängar Löddeköpinge

Våra Sängvaruhus

4.7/5 av 476 omdömen
Marknadsvägen 12, Löddeköpinge
4.5/5 av 157 omdömen
Karlsgatan 12, Kristianstad
4.7/5 av 212 omdömen
Avtalsvägen 13, Lund
4.7/5 av 137 omdömen
Trelleborgsvägen 14, Malmö
4.7/5 av 292 omdömen
Midgårdsgatan 11, Ängelholm

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar