Bofin living

Gamla Enköpingsvägen 160, 174 64 Sundbyberg — Visa karta

4.7 i betyg av 35 omdömen
Vi förverkligar de önskemål och drömmar ni har för ert hem!

Målet är att göra renoveringen enkel för er. I enlighet med era önskemål och behov skapar vi en förändring i varje hem, oavsett om det handlar om ett litet utrymme eller ett helt hus. Det vi hoppas kunna ge er är den fantastiska kraft som en förändring hemma kan göra.

Vi utför alla typer av renoveringar, inklusive kök och badrum, och målet är som sagt alltid att komma underfund med era drömmar och visioner för rummet och sedan skapa det, precis efter era förväntningar. Låt oss på Bofin förverkliga de drömmar ni har för ert hem!

Läs vad 35 kunder tycker om Bofin living

 • Johan K skrev om Bofin living
  Supernöjd med Bofins jobb hemma hos mig. Proffsigt bemötandet av både arbetsledaren Artin till hantverkarna som gjorde jobbet. Den platsbyggda Walk in closet lösningen med tillhörande garderober som killarna byggde blev över förväntat snygg och jag kan varmt rekommendera Bofin Living till alla som behöver hjälp med duktiga hantverkare till renoveringsjobb. Tryggt och säkert. Läs mer
  2018-11-28 Artin M svarar Johan K
  Hej Johan,

  Vi är så tacksamma för fina förtroendet att få hjälpa er med platsbyggda walk in closet. Tack för trevliga bemötandet under hela uppdraget och vänlighet. Tack för de varma orden. =) Ni är alltid välkomna att kontakta oss i framtiden om ni skulle behöva hjälp med renoveringen i framtiden.

  Allt gott
  Artin & Teamet
  Gilla  
  gillar detta
 • Povl H skrev om Bofin living
  Vi fick hjälp att installera ett kök från Kvik. Vi fick snabb kontakt med Bofin. Bofin har duktiga hantverkare som installerade köket perfekt och även gjorde de ändringar vi önskade. Slutpriset motsvarade det offererade priset. Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Robert W
  Robert W skrev om Bofin living
  Bofin är utan tvekan det mest oseriösa, oproffsiga och otrevligaste företaget jag någonsin haft att göra med.
  Vad ni än gör, ANLITA INTE denna firma!

  Dessa problem har jag haft från Bofins sida.
  * Bofins första killa snackar enbart ryska.
  * Bofins andra kille snackade ryska och hyfsad engelska.
  * Dom har vid flera tillfällen ringt och skällt ut mig för att jag la ett dåligt omdöme på dom.
  * Min kontakt på Bofin har ljugit för mig och för Kvik som sålde köket till mig. Kvik spelar även medvetet dumma och okunniga.
  * Skåpen över kyl och frys har monterats för långt ner så där behövde hela skåpen monteras ner och monteras upp igen.
  * Springan är rätt stor över kyl och frys efter om monteringen.
  * Snickaren har stoppat i elkontakten för kyl och frys och monterat träskivor, skåp m.m. framför elkontakten så man
  * inte längre kan dra ut den.
  * Ett eluttag har knäckts i samband med föregående punkt.
  * Ett elrör har monterats in i väggen så elektrikern blev tvungen att dra en extra elledning utanpå vägen i hallen.
  * Kyl och frys har ställts på plats med samtlig frigolit m.m. kvar i kylen vilket gjort att frigoliten frysit fast.
  * Vi har hittat bucklor på kyl och frys.
  * Ventilation mot yttervägg har man monterat en träskiva över, detta innebär att träskivan riskerar att mögla och detta har därför behövt göras om.
  * Snickaren har monterat vattenkranen rakt på rören med vatten i kranen vilket gjort att vi under en månads tid har levt med risk för vattenläcka.
  * Snickaren från Bofin har kört skruvdragaren i ballofixerna så där blev vi tvungna att ta dit en annan rörmockare som fick sköta all VVS pga kraftigt dåligt omdömme från Bofins sida.
  * Bofin har kört går våtrums sillekon i överkant och ljusgrå sillekon på övriga kanter.
  * Plastmattan i skåpet under diskbänken är förstörd då bofin skärt sönder den och dragit in slangarna från diskmaskinen den vägen.
  * Bofin har lagt in sladdarna under sillekonet så behöver vi byta lamparmatur i framtiden så behöver sillekonet slitas sönder.
  * Dom lät byggsäckarna stå i över 2 månader.
  * Renoveringen borde tagit 1 - 2 veckor men har istället dragit iväg till över 3 månader och vi har nu bett dom bara skicka fakturan för att bli av med dom då dom beter sig hot fullt och opålitligt åt och det helt enkelt inte längre går att lita på dom över huvud taget. Läs mer
  2018-12-05 Artin M svarar Robert W
  Hej Robert,
  Väldigt tråkig att läsa detta då vi verkligen gjort vårt yttersta för att göra dig nöjd. Din upplevelse om diverse skador stämmer inte överens med vår och när vi dessutom fraktade bort skräpet helt kostnadsfritt blir det extra tråkigt att läsa om ditt missnöje.
  Vi hoppas att du omständigheterna till trots är nöjd med ditt kök.

  Vänligen
  Artin
  2018-12-05 Robert W svarar Artin M
  Skadorna och saker som visat på kraftigt bristfällig kompetens hos era hantverkare har jag skickat bilder på vilket också är det jag listat ovan. Utöver det så verkar det ju också som att ni står och ljuger rakt upp och ner för Kviks butikschef vilket såklart förvärrar situationen ännu mer. Sen självfallet så märker man ju att han också spelar onödigt dum.
  För övrigt så har jag bett er skicka ut en faktura för 2 - 3 veckor sen men ni verkar ju dra ut på tiden för att skicka ut den så om ni fraktat bort skräpet kostnadsfritt eller inte, håller kostnader inom den ursprungliga offerten eller inte o.s.v. kan jag inte direkt svara för förens jag fått den fakturan och även om ni skulle bjuda på detta så gör det nog inte så mycket till eller ifrån då köket kostat ca 130 000 och resultatet är som det är.
  Utöver det upplever jag det som att ni överlag betett er ganska otrevligt åt, ringt och skällt ut mig 10 - 15 minuter i sträck o.s.v.
  Så nej Artin, jag är kraftigt missnöjd och tycker omdömet är fullständigt rimligt och stämmer ord för ord med hur min upplevelse varit.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Carolina U skrev om Bofin living
  Supertrevliga och hjälpsamma! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Valerie T
  Valerie T skrev om Bofin living
  Jag hade äran att få hjälp av Bofin under min köksrenovering! Jag sökte en pålitlig byggfirma som höll sin deadline som lovat. Artin var alltid lättåtkomlig via telefon. Jag var utomlands under renoveringen och jag kände att jag kunde lämna den i trygga händer!
  Jag kommer definitvt kontakta Bofin igen vid nästa renoveringstillfälle! :) Läs mer
  2018-10-16 Artin M svarar Valerie T
  Tack Valerie för de varma orden. Det var en stor glädje för oss att kunna hjälpa dig med renoveringen av ditt kök och montering av Kvikköket. Du är alltid välkomna att kontakta oss i framtiden om Du skulle behöva hjälp med renovering av ditt hem. Tack för all vänlighet och ditt trevliga bemötande.

  Varma hälsningar
  Artin
  Gilla  
  gillar detta
 • Sarit R
  Sarit R skrev om Bofin living
  Vi hade en vattenskada och behövde hjälp med att fixa del av en garderob och väggen. Vi fick snabbt och professionellt service, allt gick smidigt och vi är nöjda med resultatet. Läs mer
  2018-10-01 Artin M svarar Sarit R
  Tack Satir för de varma orden. Tack för förtroendet att kunna hjälpa er med ert arbetsrum. Ni är alltid välkomna i framtiden om ni skulle behöva hjälp med något annat i framtiden.

  Vänligen
  Artin

  BoFin
  Gilla  
  gillar detta
 • Ulf H skrev om Bofin living
  Välgjort arbete, riktigt nöjd med slutresultatet. Bofin renoverade mitt kök, hall samt vardagsrum. Läs mer
  2018-10-01 Artin M svarar Ulf H
  Hej Ulf,
  Tack för de varma orden. Tack för förtroendet att kunna hjälpa er med Kvik köket . Du är alltid välkomna i framtiden om du skulle behöva hjälp med något annat i framtiden.

  Vänligen
  Artin

  BoFin
  Gilla  
  gillar detta
 • Jens O skrev om Bofin living
  Jag köpte ett stort hallskåp och en köksö på Kvik i Stockholm och behövde hjälp med att installera möblerna. Jag blev rekommenderad att ringa Bofin.

  Det visade sig att jag skulle bli nöjd till 150%.

  Om man vill ha ytterst professionella hantverkare samt ett riktigt trevligt och personligt bemötande skall man definitivt välja Bofin. Artin och hans killar gjorde ett utmärkt jobb och var väldigt noga med detaljerna.

  Sammanfattningsvis: Bofin överträffade mina förväntningar Läs mer
  2018-09-25 Artin M svarar Jens O
  Tack Jens för de varma orden. Det var en stor glädje för oss att kunna hjälpa er med installation av Kvikmöbler. Ni är alltid välkomna att kontakta oss i framtiden om ni skulle behöva hjälp med renovering av ert hem. Tack för all vänlighet och ert trevliga bemötande.

  Varma hälsningar
  Artin & de glada hantverkarna =)
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Alem G skrev om Bofin living
  Kvik garderob
  Utmärkt bemöttandande
  Full träff på mina förväntningar
  Kunniga, punktliga och utmärkt arbete/service Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • John F skrev om Bofin living
  Renovering av hall.
  Proffsigt bemötande
  Klart samma dag
  Rekomenderar till våra vänner. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Göran S skrev om Bofin living
  Vi valde Bofin för att vi fick ett så bra förtroende för Artin när han var hit och räknade på ett köksjobb, han och hans team är helt underbara. Jobbar snabbt och effektivt, mycket trevliga, dom jobbade hela midsommarhelgen för att vi skulle få vårt kök klart. Vi kan varmt rekommendera att anlita dom.
  Varma hälsningar Göran och Helena Läs mer
  gillar detta
 • EvaMarie B skrev om Bofin living
  Vi anlitade Bofin för att måla om hela vår lägenhet (3a på 71 kvm) vilket skulle ta 6 dagar.

  Vi hade kontakt med flera företag men Artin var överlägset bäst - redan första intrycket fick både jag och maken ett jättebra intryck, och han var trevligast, bäst pris, mest tillmötesgående och väldigt ödmjuk.

  Bofin anpassade sig efter våra individuella önskemål och behov och skötte allting helt självgående (inkl plocka undan allt, ta ner tavlor, plocka bort möbler samt ställande tillbaka).

  Allting var självklart, inte ett enda problem och vi kunde inte vara mer nöjda med jobbet. Då vi har två små barn fixade Bofin klart hela jobbet på tre (!) dagar, helt otroligt!

  Vi kommer anlita oss av deras tjänster nästa gång är det är dags för renovering. Jag vill verkligen rekommendera Bofin och Artin, det har aldrig varit enklare eller en bättre upplevelse att anlita hantverkare. 👌 Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Torbjörn O skrev om Bofin living
  Artin kändes seriös och trevlig redan vid första samtalet. Han kom på besök och tittade samma dag och gav en offert senare på dagen. Han gav tips och höll tider med arbetet. Arbetet genomfördes på utsatt tid och med utmärkt resultat. En mycket bra sak var att han uppdaterad oss hela tiden och ringde upp direkt efter slutföra det för att stämma av att allt var bra. Arbetet de utförde var takmålning väggar och golvfoder.
  Artin var tydlig med priserna.
  Tack för bra arbete. Läs mer
  2018-04-08 Artin M svarar Torbjörn O
  Hej Torbjörn,

  Tusen tack för ditt trevliga bemötande under hela processen. Det var en stor glädje för oss under hela projektet att kunna hjälpa dig med målning av din lägenhet. Tack för ditt fina förtroende.

  Vi kommer alltid tillbaka till er eller era vänner om ni skulle behöva vår hjälp i framtiden.

  Tack för de varma orden på Reco.
  Vänligen
  Artin & Teamet =)
  Bofin
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Anders P
  Anders P skrev om Bofin living
  Hej och uppriktigt!
  Bofin är den bästa upplevelse i hantverkarbranschen i mitt liv! Jag har anlitat hantverkare många gånger men aldrig en som noggrant startat upp jobbet med en genomgång av allt som skall göras och sedan våga lämna ett fast pris - dessutom ett bra sådant. Ytterligare: Vi gjorde en tidplan som Bofin höll från start till avslut. Snickarna var mycket skickliga om med deltid olika specialiteter de har kompletterade de varandra på ett optimalt sätt. De hjälpte aktivt till att lösa smärre oförutsedda problem som dök upp. Bofin är den 1:a firma jag anlitat som städat och snyggat upp efter sig. det ingick i uppdraget.
  Sammanfattat: Vi är MYCKET nöjda med Bofin. De jobbar noggrant och med hög kvalitet.
  Vårt kök kunde inte bli finare! Läs mer
  2018-04-08 Artin M svarar Anders P
  Tack Anders för de varma orden.
  Det var en stor glädje för oss att kunna hjälpa er med ert nya kök. Vi trivdes så bra. Tack för hur du kommunicerade med oss under hela projektet och din glädje.

  Vi är så tacksamma för de varma orden om våra tjänster. Tack.
  Vänligen
  Artin & Teamet =)
  Bofin
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Maria H
  Maria H skrev om Bofin living
  Tack för mitt drömmiga hem!

  BoFin gjorde på 2 veckor (!) (då de från början sagt 3 veckor och mina vänner sagt 6-8 veckor) om min lite halvtrista etta till en otroligt fin tvåa!
  Deras engagemang och öga för att lösa eventuella problem som uppstår innan man själv hinner bli orolig har vart otroligt härligt och de har dessutom haft ständig återkoppling genom hela processen vilket är skönt för en person med lite kontrollbehov!
  Har stött på diverse hantverkare som lovat saker de inte hållt men BoFin får mig att återigen tro på byggbranchen. Ett stort tack Artin med team! Rekommenderar starkt!! Läs mer
  gillar detta
 • Johan F skrev om Bofin living
  Bofin har hjälpt oss riva en vägg samt måla väggarna i vår lägenhet. Dom har varit engagerade, noggranna och väldigt mån om att göra ett bra jobb, vilket dom verkligen gjort. Artin har varit tillgänglig och hållit oss uppdaterade genom hela processen. Av oss får dom 5 av 5. Läs mer
  2017-11-08 Artin M svarar Johan F
  Tack Johan för förtroendet och att vi fick hjälpa er med renoveringen. Tack för ett fint samarbete. Ni är alltid välkomna att kontakta oss i framtiden för kommande uppdrag. Vi kommer gärna tillbaka till er igen. =)

  Önskar er all glädje och lycka i ert nya hem.
  Artin
  Bofin
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Kejll K skrev om Bofin living
  Skulle måla om sovrummet. Kom i kontakt med Bofin via servicefinder och bra recensioner. Och dom levde verkligen upp till förväntningarna. Noga, kom i tid och ett fantastiskt bemötande. Jag med varm hand rekommendera Artin och hans vänner. // Kjell Karlsson Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Ulrica R
  Ulrica R skrev om Bofin living
  Jag fick ett bra första intryck av Artin på Bofin AB från första mötet. Artin gav mig förslag på förbättringar och färgval, vilket jag uppskattar. Jag är mycket nöjd med resultatet av ommålning av min lägenhet, allt från väggar, tak och snickerier. Jobbet utfördes dessutom innan prel. slutdatum. Artin ät alltid tillgänglig när man ringer, messar eller mailar. Bra kommunikation. Jobbet mycket väl utfört med noggrannhet och skicklighet. Känns som om jag flyttat till en ny lägenhet - mycket nöjd! Ger mina varmaste och bästa rekommendationer till Bofin AB. Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Ulla L
  Ulla L skrev om Bofin living
  Bofin AB har gjort ett fantastiskt fint arbete hemma hos mig!
  - Proffsigt bemötande!
  - Hjälpte till med idéer på smarta lösningar!
  - Stor yrkesskicklighet!
  - Alltid trevliga och tillmötesgående!
  - Utförde jobbet snabbt och inom utlovad tid!!

  Jag rekommenderar BofinAB och kommer att vända mig till dem när jag behöver hjälp igen!

  Ulla Lidheim Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Mikael skrev om Bofin living
  Fantastiskt service sedan första mötet. Resultatet blev högt över förväntan, och Artin med anställda är några jag varmt kan rekommendera. Jag kommer definitivt anlita de igen. Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Anders R skrev om Bofin living
  Vi anlitade Bofin för målning av väggar samt installation av disk- och tvättmaskin i Malins nya lägenhet i Solna. Fantastiskt att med kort varsel kunna få professionell hjälp, trots att jobbet behövde utföras mitt i sommaren! Att Artin hade mycket idéer och förslag på lösningar samt var fantastiskt "service minded" och hjälpsam i allt, och koordinerade målare, elektriker och rörmokare gör att vi är mycket nöjda med det utförda arbetet! Vi kommer definitivt ringa bofin nästa gång vi behöver hjälp med hantverkstjänster i Stockholm! / Malin, Anders och Iris Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Nelleke H
  Nelleke H skrev om Bofin living
  Snabbt och trevligt företag! Gjorde ett bra jobb för utlovat pris gällande elarbete i vår förening! Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Sigurd V skrev om Bofin living
  Bra och snabbt bemötande. Lätt att komma i kontakt med ansvarig och få till nödvändiga möten. Företaget höll utlovat avtal och gjorde ett bra jobb enligt överenskommen tid. Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Malin J skrev om Bofin living
  Installation av tvättmaskin!
  Enkelt att fylla i förfrågan på hemsidan. Redan dagen ef så ringer Artin på Bodin AB upp och vi kommer överens om dag/tid. Får prisuppgift på engång. Jobbet utfört!
  Rekommenderas verkligen - Pålitliga och trevliga! Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Sara C

  2017-05-31

  Omdömet har granskats och är verifierat

  Sara C skrev om Bofin living
  Bofin är en perfekt partner när du har behov av hantverkshjälp. Hela processen från offert till avslut av arbetet och fakturering har varit fyllt av dialog, rådgivning och diskussion. Vi fick hjälp att byta innertaket både på neder- och övervåningen. Det var ett jobb på cirka sju arbetsdagar och vi var bortresta under tiden. Bofin gjorde allt de kunde för att avsluta jobbet, inklusive en dags tilläggsarbete under tiden vi var borta. När vi kom hem efter resan på söndagen så var allting klart, huset var välstädat och på bordet stod det en flaska bubbel och en välkommen hem-hälsning.

  Jag kan inte ge annat än högsta betyg till Bofin och jag rekommenderar deras tjänster med värme! Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Elham M
  Elham M skrev om Bofin living
  Vi anlitade Bofin för att bygga in en vinkyl som blev mycket bättre än vad vi hade tänkt oss. Mycket professionellt bemötande, planering samt utförning av de. Vi är supernöjda och kan rekommendera de varmt. Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Devran H skrev om Bofin living
  Hej,
  Artin tillsammans med sitt byggpersonal utförde ett kanon jobb i min lägenhet. Som projektledare var han tillgänglig och informativ, men framförallt var han väldigt hjälpsam med ett leende på läpparna. Jag är supernöjd med resultat och finner deras priser även fördelaktig.

  Rekommenderas starkt!!

  Hare bäst Artin och tack!! / Devran Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Emilie A skrev om Bofin living
  Vi är supernöjda med Bofin AB, vi fick ett bra intryck redan från start. Vi fick hjälp med att totalrenovera våra lägenhet förutom badrummet. Trots att vi hade många dolda fel i lägenheten så löste dom det utmärkt och höll oss informerade om alla steg i processen och vi är mer än nöjda med resultatet. Tusen tack :) Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Bedir Y
  Bedir Y skrev om Bofin living
  Bofin Ab renoverade mitt kök, sovrum samt hall. Artin och hans team genomförde detta ypperligt och uppdaterade mig hela processen om renoveringen. Här finns det inga problem, bara kreativa ideer från Artin och teamet. Kommer renovera framtida boenden med er!

  Rekommenderas varmt!

  Mvh Bedir Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Waqar A skrev om Bofin living
  Renoveringen av lägenheten gick väldigt smidigt. Alltid trevligt bemötande av Artin, lätt nåbar och hjälpsam. Killarna var snabba och väldigt noggranna. Jättenöjd med jobbet. Rekommenderar BoFin! Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Ehsan J
  Ehsan J skrev om Bofin living
  Bofin är ett seriöst företag som arbetar effektivt och snabbt. De började precis som de lovade och blev klara tom 1 dag tidigare än planerad. Det som var ännu mer imponerande var att vi behövde inte tänka på något alls när det gällde att skydda möbler osv. De plastade in allt dag 1 och täckte golvet. Utförder arbetet med högt tempo men samtidigt väldigt imponerande precision. Städade allt efter sig, vi behöve damma av lite. Allt gick verkligen smärtfritt. Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Barbro F skrev om Bofin living
  Toppenbra! Rekommenderas.

  Har renoverat köket med hjälp av Bofin.Är helnöjd.Bra bemötande från första stund.Skickliga hantverkare som var flexibla,noggranna,snabba och trevliga. Artin arbetsledare fanns till hands under hela renoveringen för frågor och stöd.
  Prisvärt dessutom. Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Emilia K
  Emilia K skrev om Bofin living
  Jag har fått hjälp med totalrenovering av litet kök: rivning, golvläggning, snickeri, målning, montering och snickeri.
  Håller med om tidigare omdömen: proffsigt team , bra service och det lilla extra: tips och råd med nya ideér. Kontakten med Artin funkade väldigt bra, det var lätt att få kontakt med honom redan från början och under hela arbetet fick jag snabba återkopplingar. Han var tillmötesgående och lyssnade på mina önskemål. Rekommenderar varmt! Läs mer
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Claes W
  Claes W skrev om Bofin living
  Har anlitat dem flera gånger. Allt funkar mycket bra.
  Målning, snickeriarbeten, samt montering av kök.
  Claes Läs mer
  2017-02-23 Artin M svarar Claes W
  Tack Claes för det fina förtroendet vi har fått av dig att vi har fått möjligheten att hjälpa er med att förverkliga era önskemål gällande renoveringen hos er. Ni är välkommen att kontakta oss när ni behöver hjälp med renoveringen i framtiden.

  Tack ännu en gång för all förtroende.
  Vänligen
  Bofin
  Artin
  Gilla  
  Artin M gillar detta
 • Anders H skrev om Bofin living
  Vi har fått hjälp med en omfattande renovering, vi känner oss nöjda och kan varmt rekomendera Bofin AB Läs mer
  2017-02-23 Artin M svarar Anders H
  Tack Anders och Caroline för att vi fick vara med och hjälpa er med renoveringen av ert fina hus. Det var stor glädje för att kunna förverkliga era önskemål med renoveringen och lära känna er. Vänliga Hälsningar / Artin & Teamet
  Artin M gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Gamla Enköpingsvägen 160, 174 64 Sundbyberg
Kategorier