Andreas Pontén

Andreas Pontén

Andreas Pontén är mäklare på Bostada

Andreas Pontén har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Andreas Pontén har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 5.0. Andreas Pontén har haft 6 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

Att vara fastighetsmäklare innebär att jag får vara med och hjälpa till vid en otroligt viktig händelse i folks liv. Att köpa eller sälja sin bostad är inte bara en stor affär utan det är så många fler aspekter involverade, både av abstrakt och konkret natur. Allt ska gärna kännas rätt och det är där jag som mäklare kommer in för att både vara lyhörd och lugn när det passar och mer säljorienterad när den sidan ska fram för att nå ett tryggt och bra resultat för alla involverade.

2022-09 - 2023-02

10 omdömen om Andreas Pontén

Sedan starten hos Reco 2018
  • sålde sitt hus med hjälp av Andreas Pontén en del av Bostada
    • Glanshammar
    2023-03-07 Verifierad kund
    Andreas har varit en klippa från första mötet vilket är underbart i och med att vi inte kunde något om hur man ska göra vid en försäljning.
    Vi hade nog inga speciella förväntningar efter att ha varit i kontakt med en annan mäklare för ett antal år sedan, vilket inte var så lyckat. Med Andreas blev det däremot väldigt lyckat.
    Allt har fungerat väldigt bra med hela försäljningen och vi känner att vi har fått bra stöd och information hela tiden.
    Ett extra plus att han tålmodigt svarar på alla frågor vi haft om och om igen.
    Vi är väldigt nöjda.
  • köpte sitt hus med hjälp av Andreas Pontén en del av Bostada
    • Glanshammar
    2023-03-07 Verifierad kund
    Transparency, honesty and friendliness; this is how we can summarize our experience with Andreas Ponten from Bostada.

Andreas showed readiness to communicate with me in English proficiently. He was friendly all along the process, not least in facilitating a cozy contract signing at the sellers' place. He kept his word and promises incredibly. Most importantly, he led the most amazing bidding process where transparency was key. We have not felt this safe with other realtors in several bidding processes.
    Andreas encourages bidders to think well and to take their time, which is very useful in bidding processes where emotions can be high and may lead to reckless bidding.
    The idea of pausing the bidding in the late afternoon until the early morning next day was genius. We could at least have time to think about our next bedding strategy more calmly that we would have when the bidding was still ongoing.

We highly recommend Andreas Ponten and Bostada.
    • Solfjädern
    2023-01-18 Verifierad kund
    Allt var bara toppen kontakten med mäklaren 👍
    • Solfjädern
    2023-01-18 Verifierad kund
    Väldigt bra mött av mäklaren.
    Mycket proffsig agerat av mäklaren.
    • Lillån
    2022-12-31 Verifierad kund
    Mitt intryck av Andreas Ponte’n är en lugn och trevlig mäklare. Tar stort ansvar och sitt uppdrag på fullaste allvar. Bästa mäklaren i Örebro. Kan varmt rekommendera honom till andra. Kommer definitivt anlita hans tjänster nästa gång det behövs. Med vänlig hälsning, Pelle
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Pontén en del av Bostada
    • Almby
    2022-12-14 Verifierad kund
    Utmärkt på alla sätt, trevligt och professionellt.
    • Almby
    2022-12-13 Verifierad kund
    Kunnig och engagerad. Ingav ett stort förtroende för oss som säljare.
  • sålde sitt hus med hjälp av Andreas Pontén en del av Bostada
    • Hallsberg
    2022-10-26 Verifierad kund
    Andreas är en väldigt hjälpsam tillmötesgående mäklare som var väldigt lyhörd och snabb i sitt åtagande.
    Han hade alltid svar på frågor och påläst om vi hade frågor, samt snabb att återknyta,
    Som person upplevde vi honom som ärlig, varmhjärtad, uppriktig och angagerad.
    Tack åter igen för ett snabbt och proffsigt jobb!
    • Hagsätra
    2020-06-26 Verifierad kund
    Andreas hjälpte oss med försäljning av en bostad. En duktig, driven och pålitlig mäklare. Alltid tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderas starkt.
  • Teddy R
    sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Pontén en del av Bostada
    • Vasastan
    2019-10-26 Verifierad kund
    Skulle sälja en bostadsrätt i Stockholm, och tittade på nätet för att kunna få en uppfattning om olika mäklares arvode, och det verkade finnas en massa olika upplägg när det gällde arvoden, en del ganska krångliga med olika procentsatser förutom det fasta arvodet.
    Då upptäckte jag Bostada som hade ett fast pris utan en massa krångliga tillägg och det passade mig perfekt.
    Det var så jag kom i kontakt med Andreas, och vi trivdes bra med varandra från första stund, och han ställde upp med en service som jag aldrig hade kunnat drömma om, ingenting verkade vara besvärligt när Andreas tog sig an försäljningen av lägenheten.
    Jag kan absolut rekommendera Andreas Pontén på Bostada.