Så fantastiskt och professionellt bemötande allting var som förväntat en kunnig och jordnära mäklare.
Antonio Yuksel
Antonio Yuksel är mäklare på Bostada
.Antonio Yuksel har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Antonio Yuksel har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.9. Antonio Yuksel har haft 60 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
224 omdömen om Antonio Yuksel
Lätttillgänglig. Bra bemötande. Väl insatt och ärlig.
Bra bemötande. Lätt att prata med och förklarar bra.
Jag hoppades på en engagerad och inkännande mäklare som skulle ta till sig min situation och agera utifrån det samt ge tydlig och saklig information genom hela processen. Vidare ett smart upplägg och en snabb process utifrån givna förutsättningar. Antonio har uppfyllt samtliga önskemål och förväntningar. /Sara
Duktig kompetent och social, lätt att ha och göra med snabb och effektiv i arbetet. Kan varmt rekommendera Antonio. 25 augusti Hästhagsvägen 23
Alltid glad, trevligt och tillmötesgående. Toppen mäklare!
Antonio har visat ett stort enagemang och professionalitet i sitt mäkleri. Vi har blivit bra bemötta och och fått bra stöttning ifrån början till slut. Vi kommer rekommendera honom varmt och anlita honom vid kommande försäljningar / köp.
Trevlig, professionell och gör allt för en så bea affär som möjligt.
Antonio är lyhörd och mycket professionell och tydlig i relationen till både säljare och köpare.
Antonio Yuksel har på ett mycket proffesionellt sätt hjälpt oss att genomföra försäljningen. Han är kunnig och mycket sympatisk. Han rekommenderas gärna