Charlotte är en väldigt professionell och kunnig mäklare som alltid är tillgänglig för frågor och har kloka svar. Rekommenderar starkt!
Charlotte Vrethammar
Charlotte Vrethammar är mäklare på Bostada
.Charlotte Vrethammar har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Charlotte Vrethammar har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.9. Charlotte Vrethammar har haft 8 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
23 omdömen om Charlotte Vrethammar
Mycket bra och trevlig mäklare. Gav oss siffror på hur marknaden såg ut och vad vi kunde förvänta oss att sälja för. Ärlig och rak kommunikation hela tiden. En duktig mäklare som vi verkligen kan rekommendera
Charlotte har kompetens och arbetar på ett professionellt sätt.
Charlotte gör sitt yttersta för kunden, hon är vänlig, tydlig och professionell och har utfört sitt uppdrag på ett optimalt sätt.
Vi har köpt bostad via henne, och vi tyckte att hon var proffesionell så det var då vi bestämde oss att anlita henne till försäljning av vår bostad
En väldigt kunnig och trevlig mäklare.
Mycket kompetent och tillmötesgående.
En fantastisk mäklare och människa. Hon har mött oss på ett professionellt och personligt sätt och varit behjälplig i stort som smått. Jag skulle önska att alla som går i säljtankar har möjligheten att få denna otroliga service. Jag kommer varmt rekommendera hennes tjänster.
Vi som säljare är mycket nöjda med hur charlotte har hjälp oss igenom försäljningen av vår mammas lägenhet. Charlotte har koll på allt och är tydlig i sitt språk så det är lätt att hänga med. Beskrivningen av objektet blev överförväntan liksom det slutliga budet. kan bara säga ett STORT tack för allt.
Gott bemötande, lugn, hjälpsam, erfaren, professionell, bra kommunikation. Har känt mig trygg med vår mäklare.