Charlotte Vrethammar

Charlotte Vrethammar

Charlotte Vrethammar är mäklare på Bostada Lidköping

Charlotte Vrethammar har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Charlotte Vrethammar har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.9. Charlotte Vrethammar har haft 4 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

23 omdömen om Charlotte Vrethammar

Sedan starten hos Reco 2020
Rikard M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Vrethammar en del av Bostada Lidköping
Centralt Väster

Charlotte är en väldigt professionell och kunnig mäklare som alltid är tillgänglig för frågor och har kloka svar. Rekommenderar starkt!

Malin J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Vrethammar en del av Bostada Lidköping
Arnö

Mycket bra och trevlig mäklare. Gav oss siffror på hur marknaden såg ut och vad vi kunde förvänta oss att sälja för. Ärlig och rak kommunikation hela tiden. En duktig mäklare som vi verkligen kan rekommendera

Mouayad S
Arnö

Charlotte har kompetens och arbetar på ett professionellt sätt.

Amira D
Brandkärr

Charlotte gör sitt yttersta för kunden, hon är vänlig, tydlig och professionell och har utfört sitt uppdrag på ett optimalt sätt.

Adis O
Krikonbacken

Vi har köpt bostad via henne, och vi tyckte att hon var proffesionell så det var då vi bestämde oss att anlita henne till försäljning av vår bostad

Kristina A
Svalsta

En väldigt kunnig och trevlig mäklare.

Sandra H
Krikonbacken

Mycket kompetent och tillmötesgående.

Lise-Lotte L
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Vrethammar en del av Bostada Lidköping
Oxelösund

En fantastisk mäklare och människa. Hon har mött oss på ett professionellt och personligt sätt och varit behjälplig i stort som smått. Jag skulle önska att alla som går i säljtankar har möjligheten att få denna otroliga service. Jag kommer varmt rekommendera hennes tjänster.

Lena J
Vrena

Vi som säljare är mycket nöjda med hur charlotte har hjälp oss igenom försäljningen av vår mammas lägenhet. Charlotte har koll på allt och är tydlig i sitt språk så det är lätt att hänga med. Beskrivningen av objektet blev överförväntan liksom det slutliga budet. kan bara säga ett STORT tack för allt.

Marianne B
Fågelbo

Gott bemötande, lugn, hjälpsam, erfaren, professionell, bra kommunikation. Har känt mig trygg med vår mäklare.