Bostadsagenten

Vi är specialister på fastighetsförmedling i Malmö!
Om du letar efter en personligare mäklare har du kommit rätt. Vi på Bostadsagenten har många nöjda kunder efter massor av år i branschen. Vi har flera tusen försäljningar bakom oss och vet värdet av att se varje affär som unik.
Vårt vinnande koncept är att vi kombinerar annonser på de stora marknadssajterna med lokal marknadsföring. Det är sannolikt en av anledningarna till varför vi har de mest nöjda kunderna bland mäklare här i Malmö.
Låt oss vara det självklara valet när du letar bostad. Vi ser fram emot din kontakt!
  • En modern mäklartjänst
  • Snabbväxande företag sedan 2006
  • Hög kundnöjdhet
Bostadsagenten
"Annika har varit vår mäklare gällande en bostadsrätt på Erikstorpsgatan i Malmö. Lägenheten var ett dödsbo. Annika har skött sitt uppdrag på ett föredömligt sätt. Jag och min syster har varit trygga o..."
Kerstin R anlitade Grip Fastighetsmäkleri
"Jag köpte en bostadsrätt via mäklaren Annika och hela processen gick väldigt smidigt! Jag bemöttes av en positiv personlighet och hon har hela tiden funnits tillhands och hjälpt mig med alla frågor ja..."
Arvid B anlitade Bostadsagenten

Våra kontor

4.7 / 528 recos
Kungsgatan 10, Malmö
4.9 / 119 recos
Kungsgatan 10, Malmö

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar