Bright Elteknik AB
Välkommen till Bright Elteknik AB
Grundat 2015 av riktiga elektriker.
Vi är din trygga elektriker med kunden i fokus som utför uppdrag med fokus yrkesstolthet - säkerhet och personligt engagemang
Vi utför alla typer av elinstallationer, inget uppdrag är för litet för oss.
Vi strävar efter att hålla hög kvalité och för oss betyder det "Att göra rätt, när ingen ser på"
Exempel på uppdrag vi utför
-Om och tillbyggnationer
-Felsökning inom styr och reglerteknik
-Felsökning fastigheter
-Installationer av laddboxar
Grundat 2015 av riktiga elektriker.
Vi utför alla typer av elinstallationer, inget uppdrag är för litet för oss.
Exempel på uppdrag vi utför
Utmärkelser
156 omdömen om Bright Elteknik AB
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Bright Elteknik AB
Det tog lång väntan innan arbetet blev gjort. Jag trodde det skulle göras senast i oktober.
Jag fick lite information om när.
Högsta betyg för ni svarade snabbt på telefon.
Högsta betyg för bemötandet av arbetande tekniker.
Jag fick mina gamla tygkabler bytta i en massupphandling i Brf Reimer.
God Jul på er
mvh
Björn Jarlvik -
skrev om Bright Elteknik AB
Jag hade en mycket trevlig och duktig ung kille som höll på hos mig hela tiden och när han behövde assistans så kom en australisk kille och hjälpte honom och han var också mycket trevlig och duktig plus att av det jag kunder höra så var han en utmärkt instruktör för den yngre killen , lugn och sansad och gav hela tiden instruktioner med lågmäld snäll röst , sånt är jätteviktigt ! Så jag är mycket nöjd med personalen och arbetet. Tack så mycket ! Hälsningar Eva Mattsson
skrev om Bright Elteknik AB
Snabb och proffsig installation av laddboxen till bra pris.
skrev om Bright Elteknik AB
Väldigt kunniga, förklarar mycket och erbjuder hela tiden olika förslag på lösningar och ger rekommendationer.
skrev om Bright Elteknik AB
Väldigt bra och proffesionellt arbete. Kan varmt rekommenderas
skrev om Bright Elteknik AB
Väldigt bra och snabbt bemötande i telefon efter jag visat mitt intresse.
Jag har alltid höga förväntningar och Bright Elteknik gjorde mig ej besviken.Ett bra arbete utfördes inom överenskommen tid.
Indragning av el till badrum för tvättmaskin -
skrev om Bright Elteknik AB
Jag har alltid fått ett mycket proffsigt bemötande av såväl projekt ledare till el installatör.
Har använt mig av Bright el både privat och som företag och kan med lätt sinne rekommendera dem till mina kunder och bekanta.
Har fått hjälp med byte av elcentral, laddboxar, trapphus renovering mm. -
skrev om Bright Elteknik AB
Personen som kom uppträdde mycket proffsigt och kunde lösa problemet som vi hade. Kan varmt rekommendera Bright elteknik.
skrev om Bright Elteknik AB
Väl bemötande, bra jobb,de har installerat utomhus lyckta med (Plejd) funktion
Mycket trevlig personal
Snabba åtgärder
Lyckades lösa ett mycket märkligt elfel -
skrev om Bright Elteknik AB
Bright Elteknik är fantastiska att jobba med. Proffsiga, kommer med innovativa lösningar, och är enkla och smidiga att kommunicera med. Håller tidsram. Min starkaste rekommendation.
skrev om Bright Elteknik AB
Snabbt, proffsigt, tillmötesgående. Även lite klurig äldre installation var inga problem att fixa.
skrev om Bright Elteknik AB
Enkelt och smidigt. Bra jobb. Inga överraskningar.
skrev om Bright Elteknik AB
Utmärkt och professionellt hjälp! Rekommenderas!
Väldig nöjd med Georg som hjälpte mig med installation av ett nytt system. -
skrev om Bright Elteknik AB
Vi har anlitat Bright ett antal gånger. För de enklare grejerna (felsöka gamla installationer från 50-talet och installera nya uttag) har vi fått hjälp av en junior som var toppen!
För lite annat (installation av pump i dagvattenbrunn, samt laddstolpe vid parkering etc) fick vi en något mer senior (35årsåldern) som var ganska dryg, drog rätt fula kablar utmed fasaden (ojämnt dragna), samt gjorde en fast installation i brunnen, så att det inte går att koppla loss pumpen. -
Super. Skulle inte kunna vara bättre. Topp
skrev om Bright Elteknik AB
Fint bemötande och snabba med hjälp. Väldigt lugnt men också proffsiga.
skrev om Bright Elteknik AB
Mycket nöjd med resultatet. Duktiga och kompetenta killar.
Rekommenderar! -
skrev om Bright Elteknik AB
Installation av nätverkskablar i lägenhet. Mycket effektiv och snygg lösning. Tack!
skrev om Bright Elteknik AB
Jag fick ett professionellt och kompetent hjälp av Puntus Nicklasson. Varmt rekommenderar honom!
skrev om Bright Elteknik AB
Fått hjälp av dem flera gr och är mycket nöjd.
skrev om Bright Elteknik AB
Vi vände oss till brightel just för att de har bra rekommendationer via reco. Vid kontakt var de snabb med återkoppling och vi fick ett överblicks besök omgående. På plats var det enkelt att kommunicera allt gällande våra önskemål. De är väldigt noggranna, tydliga med både kommunikationen och hur arbetet skulle utföras.
De utförde installationen enligt alla önskemålen utan några konstigheter. Vi är super nöjda med brightel och rekommenderar dom! -
skrev om Bright Elteknik AB
Mycket nöjd med jobbet de gjorde. Trevligt kundbemötande, snabba och kompetenta.
skrev om Bright Elteknik AB
Snabba och noggranna, överträffade förväntningarna.
skrev om Bright Elteknik AB
Punktliga, kompetenta, gör jobbet till god kvalitet med anständiga priser.
skrev om Bright Elteknik AB
Enklare elinstallation i husgrunden, Inget att klaga på och väldigt service minded.
skrev om Bright Elteknik AB
Adam är grym! Super jobb, och veldig nöjd
skrev om Bright Elteknik AB
Seriöst företag som verkligen visar att dem är måna om sina kunder.
Kunniga, proffsiga, snabba på återkoppling, trevligt bemötande.
Kommer tveklöst att anlita Bright Elteknik AB.
Många andra hantverkare mm borde lära sig av detta företag, då återkoppling och tydlig och informativ kommunikation saknas helt av många andra hantverkare. -
skrev om Bright Elteknik AB
Var ej på plats men hanterades föredömligt via telefon och instruktion gavs tydligt. Bra! Rekommenderar dem!
skrev om Bright Elteknik AB
Bra upplevelse av företaget och Adam som gjorde el jobb hos oss 👌🏼
Elinstallation inom- och utomhus
skrev om Bright Elteknik AB
Klockrent samarbete från början till slut! 😊
Arbetet utfördes mycket professionellt och det märks tydligt att det är ett väl utfört arbete samt kunden som står i fokus.
Mycket nöjd! Kan varmt rekommendera er att anlita detta företag! -
skrev om Bright Elteknik AB
Köpte en Zaptec GO laddstation som fungerar utmärkt. Installation gick snabbt och smidigt -- var lite oklart hur den skulle anslutas till elcentralen men det löste installatören mycket bra.
skrev om Bright Elteknik AB
Vi behövde snabbt hjälp med elen hemma.
Vi fick jätte snabbt återkoppling och besök från Firman. Jojje var noggran och de utförde ett jätte bra jobb hos oss och på kort varsel. Rekommenderar verkligen företaget. -
skrev om Bright Elteknik AB
Really good service at a good price
skrev om Bright Elteknik AB
Fick hjälp snabbt, trevliga, kompetenta och bra utfört arbete.
Rekommenderas! -
skrev om Bright Elteknik AB
Besparades ett dyrt jouruppdrag tack vare mycket proffsig guidning över telefon. Kan varmt rekommendera Bright Elteknik.
skrev om Bright Elteknik AB
Snabb återkoppling, trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete - rekommenderas varmt!
skrev om Bright Elteknik AB
Good job, done on time. There were two people working on the outdoor lights and small indoor fixes for our house. One was less experienced and made some small mistakes, but they were all fixed. I'm satisfied with the result overall. Thanks!
skrev om Bright Elteknik AB
Bokade en tid för byte av ett gäng spottar. Fick en tid mindre än en vecka senare. Medarbetaren var punktlig och gjorde arbetet snabbt och effektivt på ca 20 minuter. Toppen!
skrev om Bright Elteknik AB
Vi gjorde ett ganska stort jobb med installation av infravärme och byte av elcentral. Jojje fixade det med den äran!
skrev om Bright Elteknik AB
Omöjligt att få klara besked om hur, när osv!
Snabba, trevliga och hjälpsamma
skrev om Bright Elteknik AB
Lysande! Trevlig, snabb och duktig.
skrev om Bright Elteknik AB
Väldigt nöjd med Brights insats, trevligt och proffesionellt bemötande.
Rekommenderar verkligen deras tjänster! -
skrev om Bright Elteknik AB
Bright elteknik utförde helrenovering av elen i vårt gamla hus från 1939. Snabbt, smidigt och god kommunikation. Perfekt utfört arbete. Tack!
skrev om Bright Elteknik AB
Fick snabbt hjälp av en otroligt vänlig och serviceinriktad elektriker.
Gav mig även goda råd för framtida elbruk och belysning. -
skrev om Bright Elteknik AB
Snabb, trevlig och superbra service!
skrev om Bright Elteknik AB
Fantastiskt snabb, lyckades pressa in mig samma dag, trots en hetsig period. Svintrevlig snubbe som snabbt hittade och löste problemet! Toppkvalitet rakt igenom.
Rekommenderas starkt!
Bright hjälpte oss att säkra elen i vårt hus från 1933.
Trevliga, snabba på plats och lösningsfokuserade!