Jonas Danielsson är mäklare på Brokr Fastighetsmäklare
.Jonas Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Jonas Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonas Danielsson har haft 36 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 81% av sina kunder efter omdömen.
– Jag är med under hela din säljprocess – från första tanke och fram till försäljning. Det är aldrig för tidigt att ta en första kontakt med mig.
Han känd som ”Kungen av Klubbacken”. Klubbacken är ett område i Mälarhöjden.
– Jag har själv bott där och kan varje litet skrymsle och hörn.
Hög kundnöjdhet, varma rekommendationer och ett stort engagemang är framgångsfaktorer som han alltid eftersträvar.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 33 Läs vad Jonas Danielsson
2020-12-19Verifierad kund
En av anledningarn att jag valde Jonas var att han var hungrig och följde upp vårt första möte väldigt snabbt. Fick känslan av att han verkligen ville sälja. Väldigt service minded, följde upp och höll mig uppdaterad genom hela processen. Mitt objekt var svårsålt med Jonas gav inte upp utan kämpade på och i slutänden fick jag det jag ville ha. Kan varmt rekommendeta Jonas på Brokr.
2020-11-12Verifierad kund
Under hela vårt köp av bostadsrätt i Idre har Jonas varit en klippa. Snabb med återkoppling samt trevligt och professionellt bemötande. Skulle starkt rekommendera Jonas! Har själv inte stött på en bättre mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Danielsson en del av Brokr Fastighetsmäklare -
2020-11-06Verifierad kund
Sålde min lägenhet. Extremt smidig process.
2020-10-26Verifierad kund
Sålde 2 rum kök med balkong. Mycket trevlig man, duktig säljegenskap. Behjälplig på alla sätt.
Hälsn, Monica Lundhsålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Danielsson en del av Brokr Fastighetsmäklare -
2020-10-05Verifierad kund
Jonas är professionell, snabb och tillmötesgående.
2020-10-04Verifierad kund
We bought a radhus. The broker Jonas Danielsson is a wonderful person. He explained everything in detail to us. I highly recommend him as a mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Jonas Danielsson en del av Brokr Fastighetsmäklare -
2020-10-02Verifierad kund
Jonas är mycket trevlig och svarar på alla dina frågor. Kunde inte ha önskat min en bättre mäklare att köpa min första lägenhet av.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Danielsson en del av Brokr FastighetsmäklareTack Zuzanna för din varma ord. Hoppas att du trivs i din första bostadsrätt och tveka inte att höra av dig om du behöva hjälp med någonting framöver!
2020-10-02Verifierad kund
En mycket lyhörd mäklare som ansträngde sig till det yttersta för att göra såväl köpare som säljare nöjda. Respektfull. Tog sig tid, ingen stress. Rekommenderar honom å det varmaste.
2020-10-02Verifierad kund
Kompetent och erfaren mäklare med fullt fokus på kundens bästa. Professionell och engagerad. Smidig och lätt att arbeta ihop med, allt flöt på med gott resultat.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Danielsson en del av Brokr FastighetsmäklareTack Karin, alltid kul när man når uppsatta mål öven när de är väldigt höga. Kul med nöjda återkommande kunder och hoppas att vi får göra fler lyckade affärer tillsammans i fortsättningen!
2020-10-02Verifierad kund
Vi köpte en 4:a på nybohovsbacken och det var helt oplanerat men vi älskade lägenheten direkt. Jonas var enkel o proffsig att ha o göra med. Kontraktet var påskrivet 6 dagar efter visning!
köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Danielsson en del av Brokr FastighetsmäklareTack Henrik för en fin rekommendation. Alltid kul när man prickar rätt och kan "spontan" köpa en fin bostad. Hoppas att ni hinner planera lite nu då det är ett par månader fram till tillträdet. Vi ses och hörs snart igen!