Joe Maatouk

Joe Maatouk

Joe Maatouk är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling

Joe Maatouk har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Joe Maatouk har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 524 omdömen med ett betyg på 5.0. Joe Maatouk har haft 66 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

524 omdömen om Joe Maatouk

Sedan starten hos Reco 2019
Stephen T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan / Hagastaden

Joe är en proffsig, transparent och engagerad mäklare. Det märks att Joe med sin erfarenhet som mäklare har skapat en strategisk arbetsmetod och ett brett kontaktnät som få mäklare kan mäta sig med. Trots ett tufft marknadsläge så lyckas Joe ändå leverera en bostadsaffär där både köparen och säljaren känner sig som en vinnare. Genom kontinuerliga och bra återkopplingar, från start till mål, gav Joe en värdefull trygghet till samtliga parter, något som i slutändan blev en avgörande faktor för en lyckad affär. Stort tack Joe, vi kan varmt rekommendera dig!

Simon L
Centrala Sundbyberg

Från första mötet kändes det väldigt tryggt med Joe. Och det visade sig var rätt känsla. Han höll mig och min partner uppdaterade under hela processen och vi kände på oss att Joe var en mäklare som kunde prestera oavsett marknad. Joe har varit otroligt hjälpsam, lätt att nå och ett fantastiskt bollplank. Jag kommer anlita honom vid alla framtida försäljningar.

Dragomir D
Sålde sitt hus med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling

Använde från start en annan mäklarfirma lokalt men blev besvikna. Hörde om Bronze fastighetsförmedling och Joe, vi tog kontakt och vi blev väldigt glada över deras bemötande och engagemang. Vi fick huset sålt snabbt och hela processen kändes proffsig. Tack till Joe för hans enorma driv och service förmåga.

Salvador Miguel Valencia A
Västra Skogen

Joe var väldigt engagerad och visade god kunskap inom såväl den ekonomiska som den juridiska delen av processen. Tack vare Joe gick bostadsförsäljningen smidigt och vi upplevde inga onödiga hinder längst vägen.

Victor M
Västra Skogen

Joe var professionell, effektiv och svarade alltid på nolltid. Jag fick aldrig känslan av att han var för på samtidigt som han inte heller var för upptagen med annat. Perfekt balans som inte alltid upplevts hos andra mäklare.

Filippa M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Västra Skogen

Jag köpte precis lägenhet genom Joe och har bara positivt att säga om honom! Joe var så trevlig, påläst, seriös och kommunikativ. Hela köpet gick väldigt smidigt. Rekommenderar honom varmt!

Fredrik B
Centrala Sundbyberg

Joe sålde en lägenhet till mig. Från start var han mycket trevlig och professionell! Väldigt lyhörd och svarar snabbt på frågor både via mail och sms! Rekommenderar Joe starkt!

Sandra B
Södermalm

Andra gången jag sålde min lägenhet med hjälp av Joe. Lika nöjd andra gången som första. Han skötte processen mycket snabbt och proffsigt samt är väldigt mån om sina kunder så att alla skall bli nöjda. Kan verkligen rekommendera honom!

Robin B
Vasastan

Min erfarenhet av Joe är mycket bra. Han var väldigt hjälpsam, snabb på att svara och gjorde så att allt gick smidigt.

Ashe S
Vasastan

Joe jobbade stenhårt konstant trots väldigt jobbiga förutsättningar, och hans grymma insats resulterade i en bra försäljning för mig. Helt klart någon jag rekommenderar!