Alla kategorier Köpa Däck Stockholms län Stockholm Bromma Alvik Bythjul.com

Bythjul.com

Gustavslundsvägen 151F, 167 51 Bromma — Visa karta

4.0 i betyg av 1107 rekommendationer
Välkommen till Bythjul.com när du behöver nya däck, fälgar eller hela hjul till bilen!

Vårt mål är en komplett serviceupplevelse där du alltid ska kunna köpa till de bästa priserna från oss och vi jobbar med välkända varumärken med hög standard. Du kan välja om du vill få produkterna levererade direkt hem till dig eller till någon av de riktigt bra verkstäder vi samarbetar med runt om i landet. De hjälper dig gärna med monteringen av dina nya hjul!

Genom att söka på vår hemsida med registreringsnummer och bilmodell får du resultat som ska passa din bil. Därför ger vi passningsgaranti när du handlar från oss, och om det mot förmodan blivit något fel tar vi tillbaka produkterna utan kostnad.

Vi har kompetent kundservice på fem språk som gärna står till tjänst och svarar på alla dina frågor. Välkommen!
Stängt just nu
Mån-Fre: 09:00-17:00
Lör-Sön: Stängt
 

Läs vad 1107 kunder tycker om Bythjul.com

 • Erik S
  Erik S skrev om Bythjul.com
  Fick vänta 3 veckor på mina beställda ultragrip ice2. Däcken som aldrig blev levererade. Varit i kontakt med kundtjänsten och dem lovade leverans snart. Tills jag blev uppringd av en okunnig person från bytthjul som sa: Tyvärr vi kan inte leverera dessa däck för att vi råkade lägga felpris på hemsidan. Han erbjöd ingen kompensation för mina 3 veckor där jag fick vänta helt i onödan. Istället så möts jag av hans okunskap >>>>>> detta är bäst>>>>>> han påstår att jag inte kunde köra på dessa däck nu ändå och att jag skulle fått böter 1500kr per däck om jag körde med ODUBBADE vinterdäck.. Vilket j*vla skämt.. Att ni ens jobbar med däck. Lär er reglarna åtminstone.
  Odubbade vinterdäck får man köra med åretrunt, det e fullt lagligt, sen om det e dåligt för däcken och greppet är det en annan 5a och inget eran personal nämde eller kanske visste om överhuvudtaget?

  Aja, Första å sista gången och skulle aldrig rekommendera er till någon jag känner.

  Vänligen Läs mer
  gillar detta
 • Johan N
  Johan N skrev om Bythjul.com
  Parodin fortsätter...

  Skrev tidigare ett inlägg om att ett av däcken jag fick levererade var ojämt och rörde sig på fälgen vilket ledde till vibrationer i bilen. Detta verifierades av en däckverkstad som är monteringspartner till bythjul. Nu har jag fått ett nyck däck levererat och monterat så bilen går bra men nu vill inte bythjul godkänna min reklamation och menar att det inte är någon obalans i däcket. Det hade jag kunnat berätta för de innan då det inte var det jag reklamerade däcket för. Bythjul anser nu att jag ska betala fakturan för det nya däcket vilket jag bestrider. Jag har även kontaktat konsumentombudsmannen samt ARN för att få deras vägledning. Som vanligt är svarstiderna hos Bythjuls kundservice väldigt långa och man undviker att svara på de frågor jag ställer.
  //Johan Nordberg Läs mer
  gillar detta
 • Mikael B
  Mikael B skrev om Bythjul.com
  Under all kritik. Jag beställde fyra stycken Goodyear till en verkstad som bythjul hade samarbete med, smidigt då man kunde betala även montering och däckskifte direkt till bythjul. Fick på alla däcken men fick redan samma kväll pumpa vänster framdäck, tänkte att de bara missats. Men efter några mil körda tändes lufttryckslampan i bilen igen. Luften hade gått ur. Bokade ny tid på verkstaden som misstänkte ventilen och bytte nålen. Dagen efter hade luft gått ur igen och jag fick ny tid på verkstan. Vatten sprayades över hela däcken men ingen läcka hittades. Fick då frågan vad jag ville att de skulle göra... Ringer Bythjul.com som då är trevliga och säger att det kan hända, men att de måste få in ett reklamationsmail. Jag skickar det 5 minuter efter telefonsamtalet. Sen går 2 dygn och jag får inget svar. Ringer upp bythjul och säger att det börjar bli akut för jag har ingen fungerande bil på semestern. Mailet hade de rent ut sagt skitit i att svara på. Han fixade så retursedlar skickades till verkstaden. Men nått nytt däck kunde han inte skicka innan de fått in och gått igenom det gamla, skulle jag ha ett nytt däck får jag minsann betala för det. Helt oförstående till att detta är ett jätteproblem för en familj som precis gått på semester. Att från början lämna in en fungerande bil och få på sprillans nya Goodyear och få tillbaka en obrukbar. Tycker det är märkligt att bythjul inte tar hand om sina kunder bättre, har alltid beställt där innan men kommer aldrig göra det igen. Det kan inte vara ofta något sång här händer, bättre att bara lösa det. Får nu åka till verkstan för att de ska montera ett annat däck medans de andra skickas till bythjul för att "gås igenom", kommer troligtvis sluta med att jag får köpa ett nytt, hos någon annan. Läs mer
  gillar detta
 • Lena B
  Lena B skrev om Bythjul.com
  Skriva in reg.nummer och få rätt hjul fungerade inte för min bil. Fick förklaring via support att Volvo klassat min bil fel. Flera av de som sitter i supporten hade långa förklaringar varför jag fick fel.
  Jag beställde 4 kompletta hjul, fälgen passade inte.
  Dålig service, nonchalanta personer som sitter i support. De skulle ringa upp mig men ingen ringde. Har skickat mail 2018-05-28 som jag inte fått svar på.
  Av en i supporten fick jag svar att jag skulle " ta mobilen och gå ut och sätt dig i solen" ??? Någon skulle ringa mig men ingen ringde.
  Kanske bra om allt fungerar men inte bra vid reklamation. Läs mer
  gillar detta
 • Bo B
  Bo B skrev om Bythjul.com
  allt bra fungrade bra tyckte jag Läs mer
  gillar detta
 • John S
  John S skrev om Bythjul.com
  Vi beställde 4 däck 21/5. Däcken skulle komma någon vecka senare och när jag då hörde av mig till dem så visste de inte var däcken var, de hittade ingenting. De skulle dessutom skicka däcken till en bilverkstad som de hade samarbete med. Jag provade att ta kontakt med verkstaden. Ägaren där blev nästan arg när jag ringde. Han sa att han INTE VILLE ha något samarbete med BytHjul mer (och det skulle han tydligen ha meddelat redan i mars) och att han hade fått mina däck till sig men att han hade skickat tillbaka dem. Eftersom jag behövde byta ett däck för att kunna ombesikta min bil i tid så ringde jag till Bythjul igen men de hittade inga däck, de hittade ingen order och de hade ingen aning om att verkstaden inte ville samarbeta med dem. Idag är det 18/6 och i morgon är det min sista dag för ombesiktning. Jag har fortfarande inte fått mina däck trots att jag har ringt till Bythjul flera gånger i veckan. jag får prata med olika personer varje gång och de lovar att kolla upp och ringa tillbaka till mig men de har de heller inte gjort. Trots att det nu har gått ca 3 veckor sedan verkstaden skickade tillbaka däcken och två av de personer som jag pratat med har sagt att de har sändningsnumret så säger de att de inte hittar däcken. och dessutom så säger de att det tar 5 dagar i transporttid inom Sverige (jag vet inte om de använder sig av något cykelbud i så fall för alla de större transportfirmorna brukar hämta ena dagen och leverera till mottagaren dagen efter). Jag kommer få körförbud på min bil nu, trots att jag var ute och beställde däck i god tid. Fakturan kom snabbt men den har jag pausat eftersom jag inte har fått mina däck. Jag kommer kräva att köpet går tillbaka för det här är mer än DÅLIGT!!! Läs mer
  gillar detta
 • Arne N
  Arne N skrev om Bythjul.com
  Däcken till pickup
  Postnord skickade tillbaka däcken direkt utan avisering.
  Bythjul skickade nya utan dröjsmål.
  Bra bemötande snabbt ordnat.
  Helt ok tyvärr punktering efter 15 mil däcket skrot
  Blir nog inte samma däck nästa gång.
  Använder gärna bythjul igen.
  Arne Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Arne N
  Tack Arne för din varma rekommendation,

  Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande
  och vill återkomma till oss trots allt!

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Fredrik J
  Fredrik J skrev om Bythjul.com
  Har köpt 4 sommardäck och dom skickades direkt till verkstaden!
  Har funkat superbra! Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Fredrik J
  Tack Fredrik för din varma rekommendation,

  Strålande att höra att du är nöjd med dina sommardäck
  och leverans direkt till vår verkstadspartner!

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Jan O Helen W
  Jan O Helen W skrev om Bythjul.com
  Snabb leverans
  Trevligt bemötande
  Enkelt att byta när något blivit fel
  Inget krångei Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Jan O Helen W
  Tack Jan o Helen för er varma rekommendation,

  Kul att höra att ni är nöjda med leveransen, vårt bemötande
  och att ni upplever att det är enkelt att ändra vid fel beställning!

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Roberth R
  Roberth R skrev om Bythjul.com
  Däck och fälg till bra pris och snabb leverans. Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Roberth R
  Tack Roberth för din varma rekommendation,

  Toppen att höra att du är nöjd med dina hjul, däck och fälg
  våra priser och leveransen!

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Kerstin G
  Kerstin G skrev om Bythjul.com
  Sommardäck. Allt skött professionellt. Tider hölls perfekt! Förväntningarna uppfyllda! Allt till största belåtenhet! Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Kerstin G
  Tack Kerstin för din varma rekommendation,

  Underbart att höra att vi har levt upp till alla dina förväntningar
  och att du är nöjd med dina sommardäck!

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Sofie B
  Sofie B skrev om Bythjul.com
  Lätt och smidigt från beställning till att få däcken monterade på verkstaden! Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Sofie B
  Tack Sofie för din varma rekommendation,

  Vi är glada att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse!

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Kimblads Bil & Däck
  Kimblads Bil & Däck skrev om Bythjul.com
  Leveranstiderna stämmer inte alltid. Man gör ingen återkoppling om leveransbesked.
  I övrigt har det fungerat bra. Läs mer
  2018-06-15 Bythjul svarar Kimblads Bil & Däck
  Tack för inlägg,

  Toppen att höra att ni är nöjda med vårt samarbete för övrigt!

  Vi beklagar att ni upplever att leveranstiderna inte hålls.

  Detta tar vi vidare i vår organisation då det bidrar till vår
  utveckling och vi fortsätter att jobba på att ge så rätt bild
  som möjligt.

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Marvin K
  Marvin K skrev om Bythjul.com
  Snabbt och smidigt. Lätt och betala och hitta en verkstad som tar emot och monterar däcken! Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Marvin K
  Tack Marvin för din varma rekommendation,

  Härligt att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse!

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Stig B
  Stig B skrev om Bythjul.com
  Urdålig leverans. Fick vänta i två veckor på att däcken skulle komma. Övrigt var bra. Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Stig B
  Tack Stig för ditt inlägg,

  Toppen att höra att du är nöjd med ditt köp för övrigt!

  Då vi inte kan söka fram din beställning och order på endast
  ditt förnamn ber vi dig kontakta oss så vi får en chans att
  följa upp med dig gällande leveranstiden.

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Robert K
  Robert K skrev om Bythjul.com
  Det är nu 6 veckor sedan jag beställde mina däck hos er och däcken har fortfarande ej levererats till er verkstadspartner för montering. Riktigt dåligt! Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Robert K
  Tack Robert för ditt inlägg,

  Vi tar allvarligt på detta du beskriver och vill gärna
  följa upp med dig.

  Då vi inte kan söka fram din beställning och order
  på endast ditt förnamn ber vi dig kontakta oss så
  vi får en chans att hjälpa dig på bästa sätt.

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Per R
  Per R skrev om Bythjul.com
  + Enkelt att beställa.
  + Bra priser.
  + Flexibla vid ändring.
  - Något otydliga vid leveransadressval. Jag råkade av misstag ange min hemadress. Bör gå att göra tydligare! Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Per R
  Tack Per för din varma och utförliga rekommendation,

  Toppen att höra att du upplever det enkelt att beställa på Bythjul.com
  är nöjd med våra priser och att du upplever att vi är flexibla vid behov
  av att ändra något i beställningen.

  Vi tar din synpunkt vidare i vår organisation gällande val av leverans
  adress då detta bidrar till vår utveckling.

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Pietro N
  Pietro N skrev om Bythjul.com
  toppen service snabbt leverans Läs mer
  2018-06-14 Bythjul svarar Pietro N
  Tack Pietro för din varma rekommendation,

  Vi är glada att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse!

  Med vänlig hälsning
  Stella med kollegor
  Bythjul.com
  gillar detta
 • S
  S skrev om Bythjul.com
  Bra priser och schysst upplägg men dåligt genomförande och dålig kundservice. Beställer däck som ska levereras till en verkstad. DHL får mitt nummer istället för verkstadens och ringer och jagar mig när de är på plats hos verkstaden - vad är logiken i detta? Två gånger försöker de leverera till verkstaden utan att lyckas. När jag mailar kundservice och ger dem all bakgrund och ber dem kontakta verkstaden för att lösa leveransen så får jag svaret "om du svarar på sms:et från DHL så levereras däcken ut till verkstaden". Vilket idiot-svar, de har ju inte ens läst mitt mail. Blir riktigt trött på sån här dålig service. Läs mer
  2018-05-15 Bythjul svarar S
  Tack för ditt inlägg,

  Toppen att höra att du är nöjd med våra priser och upplägg på Bythjul.com!

  Vi beklagar din köpupplevelse och tar allvarligt på detta du beskriver.

  Kontakta oss gärna så vi får en chans att följa upp med dig på bästa sätt.

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Mats A
  Mats A skrev om Bythjul.com
  Köpt däck och deras hemsida är super bra samt bra priser tycker jag. Läs mer
  2018-05-15 Bythjul svarar Mats A
  Tack Mats för din varma rekommendation,

  Kul att höra att du är nöjd med våra priser och Bythjul.com!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Christine W
  Christine W skrev om Bythjul.com
  Jag har köpt däck i flera omgångar. Första gången fick jag hjälp per telefon. Mycket vänlig och proffsig hjälp. Varje gång kom leveransen snabbt och jag kunde följa exakt var mina däck befann sig. En gång blev det fel dimension pga att jag inte hade originaldäck. Jag fick returnera dem utan problem och fick rätt däck utan extrakostnad. Numera köper jag alltid däck via Bythjul och låter min lokala verkstad montera dem. Helt petfekt. Läs mer
  2018-05-15 Bythjul svarar Christine W
  Tack Christine för din varma och utförliga rekommendation,

  Vi är mycket glada att höra att du är återkommande kund till oss
  och att du är nöjd med hela din köpupplevelse!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Urban A
  Urban A skrev om Bythjul.com
  Bra service och snabb leverans. Synd att ni har frakt på däcken som en liten däckverkstad så blir andra tyvärr lite billigare men ni har en jätte stor fördel som inte använder postnord mvh Urban Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Urban A
  Tack Urban för din varma rekommendation,

  Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och leveransen!

  Vi tar din synpunkt om fraktkostnaden vidare i vår organisation.

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Andreas A
  Andreas A skrev om Bythjul.com
  Dåligt bemötande vid strul. Fungerar bra om inget strular.

  Har beställt hela hjul (däck+fälg) flera gånger, snabb leverans och det har bara varit att sätta dem på bilen.
  Men. När det strular så är bemötandet dåligt och det är väldigt långa handläggningstider och jag har fått ligga ute med pengar och lite oro för att de inte ska ordna det.

  1. Fick hjul som inte passade på bilen. Det tog i bromsoket. De hävdade att jag hade fyllt i fel, men så var det inte.
  2. Efter en vinter så tappade ena fälgen klarlacken.
  Väntar fortfarande på svar på detta. 2 veckor senare. Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Andreas A
  Tack Andreas för ditt inlägg,

  Vi beklagar din köpupplevelse och tar allvarligt på detta!

  Kontakta oss gärna så vi får en chans att följa upp med dig.

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Anders H
  Anders H skrev om Bythjul.com
  Jag köpte vinterhjul
  Bra interface på webben och per telefon
  Hyfsat bra pris och utmärkt leverans. Monteringen hos en fristående part fungerade även den mycket bra.
  Jag rekommenderar alla att ha med bytahjul.com när det är dags för nya hjul och/eller däck. Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Anders H
  Tack Anders för din varma rekommendation,

  Kul att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Christer A
  Christer A skrev om Bythjul.com
  köpte vinterdäck som levererades snabbt Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Christer A
  Tack Christer för din varma rekommendation,

  Härligt att höra att du är nöjd med dina vinterdäck och leveransen!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Lars W
  Lars W skrev om Bythjul.com
  Lite problem med administrationen hos Bytahjul i mitt fall Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Lars W
  Tack Lars för din rekommendation,

  Kontakta oss gärna gällande detta du beskriver
  så vi får en chans att följa upp med dig!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Kjell L
  Kjell L skrev om Bythjul.com
  Här köpt både kompletta vinterhjul och sommardäck, till bra pris och service.
  Trevlig personal när man ringt och frågat om saker.
  Bra företag! Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Kjell L
  Tack Kjell för din varma rekommendation,

  Underbart att höra att du är nöjd med däcken, våra priser och service!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Esko K
  Esko K skrev om Bythjul.com
  Jag kör med eran hjul plus mina pojkar de.hanlar 6 ST. Bilar vi är jätte nöjda. Tack. Ju vi mä Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Esko K
  Tack Esko för din varma rekommendation,

  Toppen att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Lars P
  Lars P skrev om Bythjul.com
  Det fungerar bra.
  Brukar återkommande köpa sommar- och vinterdäck. Inga problem med någonting.
  Hemsidan kan dock utvecklas vidare. Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Lars P
  Tack Lars för din varma rekommendation,

  Vi är glada att du är nöjd och återkommande kund till oss!

  Kontakta oss gärna om Bythjul.com då vi löpande arbetar
  med att utveckla webbplatsen och välkomnar förslag
  gällande detta.

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Angelica R
  Angelica R skrev om Bythjul.com
  De skickar fel däck och vill inte ens ge någon liten kompensation för att jag har behövt lämna in bilen och skaffa lånebil i onödan.
  När jag ifrågasätter detta får jag svaret "hur tror du det skulle bli om vi alltid behöver dela ut kompensation?". Min slutsats av det är att bythjul skickar fel så ofta att det skulle bli för dyrt för dem att ge sina kunder ett "plåster på såret". Läs mer
  2018-05-04 Bythjul svarar Angelica R
  Tack Angelica för ditt inlägg,

  Vi beklagar din köpupplevelse och tar allvarligt på detta.

  Kontakta oss gärna så vi får en chans att följa upp med
  dig och vi kan då också titta på en kompensation vilket vi
  självfallet erbjuder våra kunder om det finns en hållbar
  motivering till kompensation.

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • John J
  John J skrev om Bythjul.com
  Sidan funkar kanon! Dock är jag väldigt missnöjd med kundsupporten. Lade en beställning, som den n00b man är lyckades jag köpa fel dimension. Kontaktade supporten 1h efter köpet (dock en söndag) fick svar måndag eftermiddag att det inte gick att ta bort ordern. Tydligen var däcken tvungna att ta turen via verkstaden. Idag, tre veckor senare, har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Överlag så har supporten var dåliga på att svara och haft en tråkig ton. Funkar inte riktigt att vara så ofokuserad på kundvård 2018 så jag tar mina pengar någon annanstans vid nästa köp. Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar John J
  Tack John för din rekommendation,

  Härligt att höra att du är nöjd med Bythjul.com!

  Vi beklagar din upplevelse och tar allvarligt på det
  du beskriver.

  Kontakta oss gärna så vi får en chans att följa upp
  detta då det bidrar till vår utveckling.

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  2018-05-16 John J svarar Bythjul
  Har snart gått två månader. Fortfarande inga pengar tillbaka. HUR är det möjligt?
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • John Å
  John Å skrev om Bythjul.com
  Enkelt och prisvärt via hemsidan, dålig service och nonchalant bemötande på monteringsstationen som användes i Osby. Kommer inte att använda igen. Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar John Å
  Tack John för din rekommendation,

  Toppen att höra att du är nöjd med ditt köp på Bythjul.com

  Vi beklagar din upplevelse hos vår verkstadspartner och tar
  detta vidare i vår organisation då det bidrar till vår utveckling.

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Carsten L
  Carsten L skrev om Bythjul.com
  Hej,bythjul fungerar mycket bra, snabba lev,samt bra priser,m, a, o ,kanon. Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar Carsten L
  Tack Carsten för din varma rekommendation,

  Strålande att höra att du är nöjd med Bythjul.com
  våra priser och leveransen!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Miguel F
  Miguel F skrev om Bythjul.com
  Det var enkelt att göra en beställning. När jag hade en fråga via telefon fick jag ett snabbt, korrekt och förståeligt svar. Prisvärt. Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar Miguel F
  Tack Miguel för din varma rekommendation,

  Kul att höra att du upplever det enkelt och prisvärt att beställa samt att du är nöjd med vårt bemötande i kundtjänst och svar på din fråga!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Peter S
  Peter S skrev om Bythjul.com
  Bra och enkel hemsida och smidig leverans. Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar Peter S
  Tack Peter för din varma rekommendation,

  Vi är glada att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Gert-olof B
  Gert-olof B skrev om Bythjul.com
  Ett företag som inte tar hand om reklamationer. Struntar i kunden. Stödjer vilseledande prissättning. Ett riktigt skitföretag. Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar Gert-olof B
  Hej Gert-Olof,
  Vi har noterat ditt inlägg.

  Kontakta oss gärna så vi får en möjlighet att följa upp det du beskriver
  då vi tar allvarligt på detta!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Kimmo P
  Kimmo P skrev om Bythjul.com
  Kanon företag snabb o smidig leverans Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar Kimmo P
  Tack Kimmo för din rekommendation,

  Härligt att höra att du är nöjd med Bythjul och att det gick smidigt med leveransen!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Feargal B
  Feargal B skrev om Bythjul.com
  Easy to use and great idea to be able to have the wheels delivered straight to your mechanics door instead of home. Very good selection also. Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar Feargal B
  Thank you Feargal for your recommendation,

  Great to hear that you are pleased with Bythjul.com offer
  and to be able to choose delivery to one of our workshop partners!

  Sincerely
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Dag T
  Dag T skrev om Bythjul.com
  Allting fungerade bra. Det är svårt att ge någon mer detaljerad recension åt endera hållet eftersom jag inte hade någon som helst kontakt med företaget mer än att fylla i ett webbformulär, få en leverans och sedan betala en faktura. Men inom dessa ramar uppfyllde bythjul alla mina förväntningar. Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar Dag T
  Tack Dag för din rekommendation,

  Toppen att höra att vi har levt upp till dina förväntningar med ditt köp på Bythjul.com!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Lars L
  Lars L skrev om Bythjul.com
  Snabbt, enkelt och till riktigt bra priser. Jag köpte 4st Hakka9 och fick dessa hemkörda, två dagar från beställning till leverans. Däcken var purfärska så allt är till högsta belåtenhet.

  När det är dags för sommardäck blir det BytHjul.com som får leverera igen, helt klart.

  // Lars Läs mer
  2018-05-03 Bythjul svarar Lars L
  Tack Lars för din varma rekommendation,

  Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse
  och att du vill återkomma till oss!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Mek Däck Och Delar I Södertälje
  Mek Däck Och Delar I Södertälje skrev om Bythjul.com
  Fraktpriset är för högt och det finns ingen rabatt för verkstäder som beställer endast 4 däck. Läs mer
  gillar detta
 • Peter G
  Peter G skrev om Bythjul.com
  Jag har redan tidigare, svarat på dessa frågor.
  Det bör ni väl känna till! Läs mer
  gillar detta
 • Emelie E
  Emelie E skrev om Bythjul.com
  Enkelt, snabbt å bra priser!
  Leveransen va smidig och utan problem. Skulle lätt kunna beställa av er igen. Läs mer
  gillar detta
 • Lennart B
  Lennart B skrev om Bythjul.com
  Nya sommardäck
  Bra
  Bra
  Helt nöjd med bemötande och leverans Läs mer
  gillar detta
 • Lars R
  Lars R skrev om Bythjul.com
  Kontaktade dem 10 minuter efter lagd order men det gick inte att stoppa eller ändra "stod redan på lastkajen".
  Sista gången jag köper från dem. Läs mer
  gillar detta
 • Per Johan L
  Per Johan L skrev om Bythjul.com
  Lätt hitta rätt däck och bra firma för däckmonteringen
  Jag kommer fortsätta med Bythjul Läs mer
  gillar detta
 • Ola A
  Ola A skrev om Bythjul.com
  Lätt att beställa &snabb leverans bra pris Läs mer
  gillar detta
 • Stefan R
  Stefan R skrev om Bythjul.com
  Snabb leverans och bra partner för omläggningen av däcken Läs mer
  2018-03-22 Bythjul svarar Stefan R
  Tack Stefan för din varma rekommendation,

  Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och vår verkstadspartner!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Stefan G
  Stefan G skrev om Bythjul.com
  Jag köpte 4st vinterdäck. Vid leverans fick jag bara 3 st däck. Fick ringa och efterlysa det 4 däcket. Det däcket kom tre dagar senare. Man kan ju tycka att alla däcken kommer som ett paket / fösendelse. Men mina hade en följesedel för varje däck. Läs mer
  2018-03-22 Bythjul svarar Stefan G
  Tack Stefan för ditt inlägg,

  Vi beklagar att ett däck kom på efterkälken tre dagar senare!

  Vi är tacksamma om du kontaktar oss när detta är aktuellt för
  att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

  Det händer att våra kunder ibland får leverans från vår direktleverantör
  och då finns ett försändelse ID för varje däck.

  Flertalet av de ordrar som skickas utgår dock från vårt lager och med
  ett sändningsnummer för hela ordern.

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta
 • Fredrik B
  Fredrik B skrev om Bythjul.com
  Köpte vinter däck och leverans till verkstad gick smidigt och jag är nöjd med hela tjänsten/ produkten Läs mer
  2018-03-22 Bythjul svarar Fredrik B
  Tack Fredrik för din varma rekommendation,

  Toppen att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse!

  Med vänliga hälsningar
  Bythjul.com
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Gustavslundsvägen 151F, 167 51 Bromma
Kategorier