Balux HB

Södermannagatan 42, 116 40 Stockholm — Visa karta

2.8 i betyg av 6 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 3036 rekommendationer
Nytorget 6, 11640, STOCKHOLM
Nytorget 6
Mårten B:
Bra och trevlig mat och service, trevlig atmosfär

Restauranger nära Balux HB:

Nytorget 6

Nytorget 6

3036 recos
Nytorget 6, STOCKHOLM
Nytorget 6 har modern husman och smaker från södra Europa både som servering och... Läs mer ›
Nytorget 6
Mårten B:
Bra och trevlig mat och service, trevlig atmosfär
Alkoholutbildarna

Alkoholutbildarna

18 recos
Hornsgatan 1, Stockholm
Vi erbjuder hjälp kring serveringstillstånd, utbildning i livsmedelshantering, f... Läs mer ›
Alkoholutbildarna
Rickard K:
Mycket tydlig och lättåtkomlig utbildning. Enkelt att logga in och starta pluggandet via hemsidan när tillfälle gavs. Det formella Provet kl...
Timmermans 1857

Timmermans 1857

495 recos
Timmermansgatan 35, STOCKHOLM
Timmermans 1857 serverar minnesvärd mat gjord med omsorg på färska, lokala råvar... Läs mer ›
Timmermans 1857
Ingvar B:
Vi har varit där nu fyra-fem gånger och är väldigt nöjda - en gång med vänner. Mycket trevlig restaurang, bra mat och det ligger bra för t e...
Sjätte Tunnan

Sjätte Tunnan

54 recos
Stora Nygatan 43, Stockholm
Medeltida julbord med levande musik Ett riktigt traditionellt julbord på annorlu... Läs mer ›
Sjätte Tunnan
Linda H:
En annorlunda men god matupplevelse i supermysig miljö. Musiken, miljön och personalens medeltidsklädsel gör att man skruvar tillbaka kloc...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 6 kunder tycker om Balux HB

 • Anneli I
  Anneli I skrev om Balux HB
  Varit ägarbyte? Underbart bemötande och fin service. Jättetrevliga mot mig, min dotter och mina barnbarn. God och nyttig lunch till ett bra pris, bl.a. en fin hälsotallrik. Lugn och trivsam lokal. Hit går vi definitivt fler gånger.
  gillar detta
 • Roger
  Roger skrev om Balux HB
  USELT!! KAN inte gå dit igen!! Rekommenderas endast om du söker förnedring!

  Jag har under mina latte-drickande år i Stockholm och andra städer ALDRIG blivit behandlad illa som på Pause! Några exempel:

  1) Blivit ombedd att placera barnvagn (med barn) i obevakad del av lokalen. När jag vänligt informerar om att barnet sover blir jag a) hotad med "chefen" som ska "ta hand om mig" och b) (när jag säger att "då vill du alltså att jag går?") vrålar servitrisen bara "NUMMER 19! KYCKLING!" (d.v.s. inte till mig, jag antar att hennes mål var att förnedra mig med ignorans?). Var det dolda kameran eller anställer man verkligen psykopater på ett kafé på Söder...?

  2) Ett självupptaget och opersonligt sätt mot kunder. Detta bekräftas av flera andra (vi är flera i bekantskapskretsen som bor i samma område). Känslan, charmen är inte bara obefintlig, utan direkt negativ. Som kund känner jag att jag stör, och nästan utgör ett hinder för personalens andra sysslor (Facebook, prata om fester med varandra, o.s.v.). En av servitriserna lät meddela att hon 'gärna skulle jobba som modell istället'. Jag uppmuntrar helt och fullt hennes planer på vägbyte i yrkeslivet.

  Den enda egentliga uppsidan, om man nu står ut med ovan förnedring, är några av maträtterna (smörgåsarna, salladerna är riktigt bra för att komma från ett kafé). Eftersom vi nu är flera som inte längre kan gå till Pause var detta lite av ett problem - som dock är löst nu tack vare ställen som Karthago, Urban Deli, m.fl. i närheten. På dessa ställen förstår personalen åtminstone sig på begreppet människovärde (som kund och inte minst medmänniska har man ju det), vilket som sagt totalt saknas på Pause.
  gillar detta
 • Yiassou B
  Yiassou B skrev om Balux HB
  Förstår ingenting av alla gnälliga kommentarer här!?
  Stället är toppen! Skön inredning, bra stämning och trevlig personal. Otroligt goda bakverk! Te och kaffe i stora baljor. Testa deras scones!
  Bra lunch med bergänsat antal rätter som byts ut då och då. Alltid goda och fräscha sallader! Dessa kan upplevas som lite dyra med har hög kvalitet. Bra uppkoppling.

  Dock kan det stundtals vara ganska mycket barn här. God stämning i alla fall, men är man extremt störd av barn kanske man ska välja ett annat ställe. Skön stämning och mycket gott för alla åldrar! Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Joel L
  Joel L skrev om Balux HB
  Superdåligt ställe, dyrt och dåligt. Enda bra är att det finns gott om plats. Kallt kaffe, ointresserad personal och löjligt trist utbud.
  gillar detta
 • Nicklas B
  Nicklas B skrev om Balux HB
  Stället är dyrt, tråkigt inrett och personalen är mer interesserade utav att prata med varandra än att serva kunder. Det är en skam att detta ställe ligger i sofo. Skulle hellre se att Bakfickan tar över lokalen.
  gillar detta
 • Krok M
  Krok M skrev om Balux HB
  Bakverk i världsklass! Trevlig personal!
  Yiassou B gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Södermannagatan 42, 116 40 Stockholm
Kategorier