Alla kategorier Restaurang Östergötland Linköping Café Berget

Café Berget

Klostergatan 38, 582 23 Linköping — Visa karta

3.3 i betyg av 16 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 16 kunder tycker om Café Berget

 • Kristoffer F
  Kristoffer F skrev om Café Berget
  Ett tokmysigt och trångt litet café med lågt i tak. Små rum med varierande inredning gör det till en liten upplevelse att vistas där. Kanske aningen dyrt, men jag tycker att omgivningen gör att det ändå känns okej. En liten oas mitt inne i centrala Linköping
  gillar detta
 • Ida N
  Ida N skrev om Café Berget
  Höga priser och personalen kunde vara lite mer framåt, men inredningen gör verkligen hela upplevelsen! Det är folk från alla åldrar där och känns som att sitta hemma hos mormor och fika. Minus för priserna och för att de inte tar kort.
  gillar detta
 • Line F
  Line F skrev om Café Berget
  Mysigt fik, men lite för dyrt. Synd att de inte har hembakat!
  gillar detta
 • Maya Ö
  Maya Ö skrev om Café Berget
  Mysigaste miljön, men ingen vegetariska mat överhuvudtaget.
  gillar detta
 • Elin K
  Elin K skrev om Café Berget
  Dyrt och med oinspirerad personal som inte passar med den härliga inredningen .
  gillar detta
 • Fredrik F
  Fredrik F skrev om Café Berget
  Många kanske skulle tycka att utbudet är lite tråkigt (eller gammaldags) men inredningen och miljön är väldigt trevlig!
  gillar detta
 • Edit T
  Edit T skrev om Café Berget
  Hade som andra höga förväntningar på det här stället, men blev lite besviken. Miljön är urmysig men utbudet var lite fattigt. Man blev inte riktigt sugen på att köpa något, utan ville hellre bara sitta med en slät kopp kaffe och titta på den fina inredningen!
  gillar detta
 • Elli B
  Elli B skrev om Café Berget
  Jag hade högre förväntningar på stället. Extremt mysiga lokaler, men tråkigt fika och oinspirerande personal. Om man vill koppla av en stund då man går på stan kan stället funka bra.
  gillar detta
 • elisabet g
  elisabet g skrev om Café Berget
  jag blev grymt besviken på detta stället. Det ser så himla mysigt ut men personalen var tjurig och det var inte särskilt prisvärt. Synd!
  gillar detta
 • Rebecca A
  Rebecca A skrev om Café Berget
  Skönt litet café mitt i Linköping på ett litet "berg" (snarare en sten). Jag kan verkligen rekomendera en kopp te på uteserveringen. Även inne är det mysigt om man gillar riktig "tantinredning". Fikat där är väl ok. Det är mest vanliga kakor, inget som känns speciellt spännande.
  gillar detta
 • Gustaf W
  Gustaf W skrev om Café Berget
  klockrent litet pittoreskt café mitt i centrala linköping. De har lyckats med en bra inredning och "tema" rakt igenom vilket upskattas. Priserna kan kännas lite väl höga ibland, men det är det värt att unna sig ibland
  gillar detta
 • Mattias A
  Mattias A skrev om Café Berget
  Trevligt litet cafe i hjärtat av Linköping, med tydlig familjär stämning. Det lilla trähuset sticker ut från omgivande bebyggelse, men inne är det nästan som att stiga in i någons hem. Vanligt cafeutbud till vettiga priser.
  gillar detta
 • Tove H
  Tove H skrev om Café Berget
  Mysigt café som för dig tillbaka i tiden. Känns som att vara hemma hos en excentrisk tantprofessor som råkat möblera varje rum som ett vardags- och matrum, på ett bra sätt. Pluspoäng för att man kan låna spel när man ätit klart.
  gillar detta
 • Josefine M
  Josefine M skrev om Café Berget
  Ett sött litet rött hus med vita som ligger på en bergknalle mitt inne i Linköpings kärna. Det finns sittplatser på två våningar samt utomhus i den lilla trädgården. De säljer olika saker att dricka, té, kaffe, läsk. De har även bakelser och varma mackor. Atmosfären är mysig och det hela ger en personlig och ombonad känsla.
  gillar detta
 • Stina A
  Stina A skrev om Café Berget
  Ritkigt mysigt kafé med mycket tantpoäng. Många små rum med gammeldags och riktigt snygg inredning. Dock är priserna ganska höga, men det kan vara det värt ibland.
  gillar detta
 • Malin P
  Malin P skrev om Café Berget
  Ett café beläget på ett litet berg mitt i stan. Ett charmigt trähus med mycket hemtrevlig, lite gammaldags inredning. Verkligen en jättetrevlig miljö att fika i. Bara det att det står "Berget - café och tehus" gör det lite lockande att gå in, eftersom jag tycker det låter så mysigt med "tehus"...
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Klostergatan 38, 582 23 Linköping
Kategorier