Danyel Ceylan

Danyel Ceylan

Danyel Ceylan är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Danyel Ceylan har varit registrerad mäklare sedan 2007-08. Danyel Ceylan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 5.0. Danyel Ceylan har haft 29 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

156 omdömen om Danyel Ceylan

Sedan starten hos Reco 2021
Caroline A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Gamla Kålgården

Danyel har varit otrolig. Vi som hela tiden har bott på annan ort har fått uppdateringar dagligen gällande vår försäljning. Vi har känt sedan första dagen att Danyel är pålitlig, öppen, ärlig och jobbar stenhårt.

Karl G
Gamla Kålgården

Danyel har från första kontakt till avslut motsvarat alla våra förväntningar. Vi har haft en öppen och bra dialog genom hela processen, vilket har varit otroligt uppskattat från vår sida. Danyel har varit transparens och tydlig att marknaden är dålig, och inte gett oss falska förhoppningar på en bra försäljning, något som vi verkligen uppskattat. Danyel har lyssnat på oss, men samtidigt kommit med råd hur vi ska agera. Vi kommer varmt rekommendera Danyel till vänner och familj i framtiden.

Sonja Monika P
Sålde sitt hus med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Tenhult

Danyel är mycket trevlig och förklarar allt jätte bra så att man förstår. Han skötte försäljningen perfekt.

Christoffer R
Gräshagen

Danyel imponerar med sitt lugna och professionella bemötande från allra första stund. Han är mycket lyhörd för våra önskemål och arbetar målmedvetet för att vi ska nå våra gemensamma mål, från den allra första kontakten ända till avslutet av affären. Oavsett om du planerar att sälja eller köpa, är vi övertygade om att han är den rätta personen att ha vid din sida.

Gustav H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Väster

Mycket hjälpsam och professionell, hade svar på alla frågor och förklarade processen tydligt.

Robin N
Väster

Danyel bidrog med proffessionalitet och lugn från start till mål, vilket skapade enorm trygghet i vår första bostadsaffär.

Dennis E
Södra Munksjön - Skeppsbron

Danyel gjorde ett klockrent arbete med försäljningen av vår lägenhet. Vi är mer än nöjda över vårt val av mäklare. Tack, Danyel!

Matheus A
Södra Munksjön - Skeppsbron

Proffsig, tillmötesgående och mycket bra service fr början till slut!! Massa +++++

Joanna U
Södra Munksjön - Skeppsbron

Vi är väldigt nöjda med Danyel. Det syntes tydligt att han är en driven mäklare med hög arbetsmoral. Hela affären kändes trygg och bra vilket är viktigt i en sån här marknad. Tack för bra samarbete.

Roberth S
Huskvarna

Har tidigare kommit i kontakt med Danyel när jag har varit på visning av lägenhet som Ceylan Sandberg hade hand om, det goda intrycket jag då fick av Danyel gjorde valet självklart när det gällde försäljning av min lägenhet. Från första mötet där vi gick igenom strategin för försäljningen av min lägenhet till att den blev såld så var det aldrig några oklarheter, Danyel är ett riktigt proffs. Han är lugn, klar och tydlig, har man någon fråga så hade han svar. Förklarar allt på ett mycket bra sätt. Danyel gav mig nästan...