Comfortzone AB

Comfortzone AB

www.comfortzone.se
4.1

Välkommen till Comfortzone AB! Vi på Comfortzone AB har moderna, innovativa och driftsäkra värmepumpar som är bra för dig som bor i småhus såväl som för större fastigheter och villor. Vi ser till dig som hus, fastighets eller villaägare och ser till att alltid ge bästa totalekonomi för dig och ditt hushåll. Detta är något som...

8 omdömen om Comfortzone AB

Sedan starten hos Reco 2022

Elias S
Skrev om Comfortzone AB

Kinkig och bra personal. Skukt effektiv hjälp via telefon.

Svar från Comfortzone AB

Hej Elias! Tack för ditt fina omdöme och roligt att du är nöjd med vår service. MVH Elin, Comfortzone

Håkan A
Skrev om Comfortzone AB

Snabb leverans och enkel hantering på webben.

Svar från Comfortzone AB

Hej Håkan! Tack för ditt positiva omdöme! Vad bra att du upplevde att allt gick snabbt och smidigt med din beställning. MVH Elin, Comfortzone

Conny R
Skrev om Comfortzone AB

Beställde ett luftfilter till min nya frånluftvärmepump. Paketet levererad inom 3 dgr. Lätt att hitta produkten på hemsidan. Allt fungerade som förväntat.

Svar från Comfortzone AB

Hej Conny! Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Kul att allt fungerade som förväntat och att det var lätt att hitta rätt produkt på vår hemsida. MVH Elin, Comfortzone

Sven K
Skrev om Comfortzone AB

Har en RX 35, mycket nöjd, köper filter on-line till värmepumpen. Snabba leveranser och original filter, jag hjälper äldre grannar med värmepump pga de inte är bekväma med internet köp.

Svar från Comfortzone AB

Hej Sven! Tack för ditt positiva omdöme! Vad roligt att du är nöjd med köpet och vad fint av dig att hjälpa dina grannar. MVH Elin, Comfortzone

Thomas G
Skrev om Comfortzone AB

Bra å snabb leverans samt att det verkar vara en prisbild som passar dom flesta

Svar från Comfortzone AB

Hej Thomas! Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med din beställning. MVH Elin, Comfortzone

Anders J
Skrev om Comfortzone AB

Beställde filter till min EX 65. Gick snabbt och enkelt. Går att hitta billigare filter men känns bra att ha ett orginalfilter så att man känna sig trygg med luftkvalien till frånluftvärmepumpen och till huset.

Svar från Comfortzone AB

Hej Anders! Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med din beställning och att du nu har gett frånluftsvärmepumpen möjlighet att fungera optimalt. Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Mvh, Fredrik

Vvs Teknik Ab V
Skrev om Comfortzone AB

Behöver 2st rx50 till december. Hade gärna sett att ni skickar med ett smutsfilter och 2st raka 22klämringskopplingar till varma sidan jämt.

Anders K
Skrev om Comfortzone AB

Varning för köpa Comfortzone frånluftsvärmepumpar Jag har köpt en och ingenting har fungerat, felaktiga kretskort, läckage, sönderbrända kablar, dålig lukt, trasig växelventil, trasig kompressor, trasig fläktmotor – ingen ända på problemen. Företaget som jag köpte igenom har gjort allting för hjälpa mig och de har helt sluta sälja deras pumpar, för som de säger, det är i princip fel på alla deras pumpar. Enligt Comfortzone är alla fel andras fel, installatörens fel, användarens fel, huset fel osv… Samma sak med IVT 890/895...