Kanita

66 omdömen om Kanita

Sedan starten hos Reco 2023
Charlie P

Helt jävla värdelöst!!! Frisören kan inte ens klippa hår. Man frågar om en sak och får en annan. Sen gör dom inte ens den saken rätt. Riktigt uselt och vill aldrig komma tillbaka!

Svar från Kanita

Hej Charlie! Det är så tråkigt att höra att du inte känner dig helt nöjd med besöket. Vi på Creative Headz är väldigt måna om dig som kund och tar gärna till oss din feedback på info@creativeheadz.se. Kramar! 😃🌸

Marcela F

hon var vänlig, lyssnade på mina önskemål och förväntningar, delade med sig av sina förslag och fortsatte med att klippa mig medan hon kontrollerade att beslutet fortfarande stod sig.

Svar från Kanita

Hej Marcela! 🔥 Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Kanita! Tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Kram, Creative Headz 💞

Caroline P

Lyhörd och proffsig. Är supernöjd med resultatet.

Svar från Kanita

Hej Caroline! Vi blir så glada över att du känner dig nöjd med ditt besök och att du fick ditt önskade resultat. Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi väldigt mycket. Bästa hälsningar, Creative Headz 💕⭐️

Sofia K

Väldigt fint bemötande. Kunnig.

Svar från Kanita

Hej Sofia! 🌟 Så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Bästa hälsningar, Creative Headz ❤️

Annika G

Toppen! Jättebra bemötande och proffsig klippning!

Svar från Kanita

Hej Annika! 😍 Tack för din fina recension och att du tog dig tiden att skriva till oss! Vad glada vi blir att du känner dig nöjd med Kanita! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz 💖

Andreas R

Fattade mitt önskemål direkt.

Svar från Kanita

Hej Andreas! Stort tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva! Bästa hälsningar, Creative Headz 😊 💕

Per B

Otroligt trevlig & kunnig, toppen på alla sätt!

Hanaw R

Aldrig fått så mycket komplimanger efter ett frisörbesök!

Annika U

Kanita hjälpe mig fantastiskt bra med råd som passade för just mitt hår och mina önskningar. Trevlig och rolig stund i frisörstolen med ett resultat jag är supernöjd med! Vi har bokat ny tid.

Svar från Kanita

Hej Annika! Tack för din fina recension och att du tog dig tiden att skriva till oss! Vad glada vi blir att du känner dig nöjd med Kanita! Allt gott, Creative Headz 😊🌸

Hanna G

Bra och trevligt bemötande och väldigt nöjd med resultatet

Svar från Kanita

Hej Hanna! 😍 Så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Stora kramar, Creative Headz 🤍