Leah

4.4 / 5 baserat på 14 omdömen
Skriv ett omdöme

14 omdömen om Leah

Sedan starten hos Reco 2023
Olle S

kompetent, lyssnande, social och effektiv.

Karin L

Positiv, trevlig och driven, föreslog både klipp och färg på ett sätt så jag blev övertygad.

Ebba W

Var bara en vanlig toppklippning så jag hade inte så mkt förväntningar men trevlig frisör som ansträngde sig.

Joe D

Duktig och vet vad hon gör. Ger förslag på hur håret ska klippas så det ser bättre ut. Fortsätt så.

Manlin S

Jättefint och bra! En enda liten sak, som ev kan vara användbar info: kunden ville gärna behålla sina naturliga lockar, men blev istället mycket fön och "skapade" lockar. Inget stort problem, i det stora hela var kunden supernöjd och glad!

Klara W

Supergullig och gjorde ett fantastiskt jobb med håret. Roliga och intressanta samtal under klippningen.

Sofia A

Jättegullig tjej som gav mig bra tips. Men jag hade bokat exclusive pamering och fix av bryn, men fick bara en tvätt+fön av hår, bad om ett Hollywood svall som skulle hålla hela kvällen men bara 1-2 timmar efter besöket så va håret helt platt. Kändes inte som att hon läst innan vad man bokat eller att det finns en rutin för vad skillnaden är för exclusive pampering och vanlig tvätt+fön!

Svar från Leah

Hej Sofia! Vi är super måna om dig som kund och hoppas att vi kan hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Vi hoppas få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz ⭐️

SHERIE K

Mitt andra besök hos Creative Headz på St:Eriksgatan där jag båda gånger gick från långt hår till pixie cut och är supernöjd ✨ Fantastisk lyhörd frisörska, blir nog min go-to girl 🫶🏻 tack!

Conny D

Snabbt och trevligt. Bara positivt

Stina P

Hon verkade inte kunna klippa korta frisyrer.

Svar från Leah

Hej Stina! Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med besöket hos oss. Vi är super måna om dig som kund och hoppas att vi kan hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Vi hoppas få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz ⭐️