Nathalie H

21 omdömen om Nathalie H

Sedan starten hos Reco 2023
Lisa S

Superproffsig, trevlig och bryr sig om ditt hår långsiktigt!!

Anette L

Hon var lyhörd och jag fick ett vänligt bemötande. Klippningen blev mycket bra. Jag är 100% nöjd med med resultatet. Det var första gången Nathalie H klippte mig. Jag kommer att boka tid hos henne när det blir dags nästa gång.

Lovisa M

Mitt hår blev exakt så som jag tänkt i huvudet. Nathalie var noggrann och jätteduktig. Utöver proffessionalitet så varm och trevlig tjej! God kaffe och härlig stund. Tack!

Theresia G

Klippte mig hos Nathalie H. Det blev jättebra, hon lyssnade på hur jag ville ha det och stämde av vartefter att det blev som jag ville. Trevligt bemötande.

Svar från Nathalie H

Hej Theresia! Så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! Stora kramar, Creative Headz 🤩❤️

Karolina W

Hela familjen går hos Nathalie och alla tre är hur nöjda som helst!

Svar från Nathalie H

Tack Karolina för att du tar dig tid och skriver en så fin recension ❤️ Vi uppskattar dig massor! 🌸🌟 Kram Creative Headz ☺️

Emma S

Det är alltid ett bra bemötande på creative headz, man känner sig varmt välkommen och blir alltid glad att få komma tillbaka. Nathalie H gör alltid ett utmärkt jobb.

Lena L

Mkt trevligt bemötande! Bra klippning!

Pernilla A

Nathalie är inlyssnande och skicklig.

Svar från Nathalie H

Hej Pernilla! Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi väldigt mycket. Vi blir så glada över att du känner dig nöjd med ditt besök och att du fick ditt önskade resultat. Hos oss är du alltid välkommen! Bästa hälsningar, Creative Headz 🌸☺️

Rebecka L

Trevlig, trygg och professionell som lyssnar på dina önskemål och kommer med förslag för att tillsammans nå ett bra resultat. Jag kan starkt rekommendera Nathalie!

Svar från Nathalie H

Hej Rebecka! Det är så roligt att höra att du känner dig nöjd med Nathalie. Vi uppskattar din feedback och hoppas få se dig fler gånger i framtiden. Kram, Creative Headz 💞

Hanna W

Noggrann klippning och naturlig nyans - så nöjd!

Svar från Nathalie H

Hej Hanna! Ett stort tack för din recension, vi uppskattar den så mycket! Det är så kul att höra att du känner dig nöjd med besöket hos oss och hoppas få se dig fler gånger i framtiden! Önskar dig allt gott, Creative Headz 🌟