Proffsigt hela vägen igenom! Mycket nöjd med resultatet.
17 omdömen om Nathalie Akgun
Hej Emma! ❤️ Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi väldigt mycket. Vi blir så glada över att du känner dig nöjd med Nathalie och att du fick ditt önskade resultat. Kram, Creative Headz 🌟
Nathalie har minst sagt ett öga för hår, oavsett om det gäller frisyr eller färg. Jag behövde knappt säga något, hon förstod precis, och kom med bra tips och råd. Efter en kort stund i frisörstolen kände jag trygghet nog att låta henne göra sitt jobb, jag behövde inte styra eller komma med önskemål, fann tillit direkt. Toppentjej dessutom!
Hej Monica! Super kul att du känner dig nöjd med ditt besök och med bästa Nathalie.😍 Ett stort tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕
Nathalie är ett proffs! Blir alltid så nöjd, grymt bra!
Hej finaste! Stort tack för din kommentar, det är så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. Du är alltid välkommen! Stora kramar, Creative Headz 🤩❤️
Otroligt begåvad frisör på alla sätt! Nattis levererar alltid på TOPP och överträffar alltid mina förväntningar! Ren Magi! ✨🙌🏼
Hej Fiorella! Så himla kul att du känner dig nöjd med Nattis, hon är grym! 🔥 Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! ❤️
Nathalie är jätteduktig och gullig. Det känns lyxigt att gå till henne.
Hej Sofi! Gud så kul att du känner dig nöjd med besöket och med vår frisör Nathalie, hon är grym! Tack snälla för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Varmt välkommen åter. Allt gott, Creative Headz 🌸
Trevligt bemötande, Nathalie var jätte duktig och lyssnade på vad jag ville även fast jag själv var lite virrig. Blev jätte nöjd med klippningen och kommer komma tillbaka, skulle rekommendera!
Hej Noel! Super kul att du känner dig nöjd med ditt besök och med Nathalie! Ett stort tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕☀️
Ett mycket fint och tryggt bemötande som genomsyrade hela besöket. Jag är otroligt tacksam och nöjd över mitt besök och kommer komma tillbaka.
Hej Linda! 🌸 Vad glada vi blir över att du känner dig nöjd med besöket hos oss! Tack för din fina kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Önskar dig allt gott! 🌟
Nathalie! Vilken stjärna! Jag har aldrig vågat klippa av håret, men Nathalie visade, peppade och påminde om att det bara är att tejpa in lite hairtalk om jag inte skulle trivas i BOB. Men ... Satan vad bra det blev. Inte känt mig såhär snygg i håret sen jag gifte mig <3
Hej Johanna! 😊 Gud vad kul att du känner dig nöjd med besöket och med Nathalie, hon är amazing! Tack snälla för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Varmt välkommen åter. Önskar dig allt gott, Creative Headz 🌸
Stockholms bästa frisör. Punkt.
Hej Emilie! 😊 Super kul att du känner dig nöjd med ditt besök och med Nattis, hon är grym! Ett stort tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Bästa hälsningar, Creative Headz 💖
Har bytt nyans tre ggr på håret och har blivit lika nöjd varje gång. Nattis är en stjärna 💫
Hej Mia! 🤩 Super kul att du känner dig nöjd med ditt besök och med Nattis, hon är grym! Ett stort tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Kram, Creative Headz ❤️