Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Stockholm Bromma Ulvsunda industriområde Dekå Byggrenoveringar

Dekå Byggrenoveringar

Box 110 30, 161 11 Bromma — Visa karta

4.7 i betyg av 122 omdömen
Välkommen till oss på DEKÅ Byggrenoveringar!

Hos oss får du ett sammansvetsat team av skickliga hantverkare som levererar hög kvalitet - från rivning till färdigt hem. Vår vision är att leverera unika projekt och skapa Stockholms finaste hem till våra kunder.

Vi är proffs på totalrenovering, badrum och villautbyggnader. Vi har funnits sedan 2005 och består av 30 medarbetare som alla har olika kompetenser och behörighet. Detaljer är viktiga för oss, och självklart ser vi till att vara klara i tid.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Läs vad 122 kunder tycker om Dekå Byggrenoveringar

 • Nelly F skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi lät byta sovrum till kök och vice versa, samt gästtoalett. 2 veckor försenat mycket beroende på extra arbete med höjning av tak, förstärkning av balkar mm.
  En del korrigeringar vad gäller kakel annars är vi väldigt nöjda över resultatet.
  Ibland språkproblem men med god vilja redde det ut sig. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Ebba R skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Anlitade Dekå för helrenovering av lägenhet i Stockholm. Snabba svar, enkel kommunikation och proffsig personal gjorde processen enkel. Läs mer
  2018-10-10 Dekå Byggrenoveringar svarar Ebba R
  Hej Ebba,

  Tack så mycket för fint omdöme och vad kul att allt gått bra!

  Med vänlig hälsning,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Frida B skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi är väldigt nöjda med arbetet. DEKÅ har varit snabba, noggranna och flexibla, och de höll sin tidsplan. Vi kan varmt rekommendera DEKÅ Bygg. Läs mer
  2018-10-10 Dekå Byggrenoveringar svarar Frida B
  Hej Frida,

  Tack för ert fina omdöme och vad roligt att ni är nöjda med resultatet!

  Med vänlig hälsning,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Tord H
  Tord H skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Badrumrenovering
  Mycket bra bemötande, synd att handverkarna inte prata svenska
  Mycket väl utfört arbete

  Men Konradssons kakel kan jag inte rekommendera

  Dekå får mycket högt betyg Läs mer
  2018-10-10 Dekå Byggrenoveringar svarar Tord H
  Hej Tord,

  Vad roligt att du är nöjd med vårt utförda arbete. Våra hantverkare pratar engelska och våra arbetsledare pratar alla svenska.

  Tråkigt att höra att du inte varit nöjd med servicen från Konradssons, det beklagar vi.

  Tack för rekommendationen och roligt att du är nöjd med ditt projekt!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Erik O skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi anlitade DEKÅ för att bygga ett dubbelgarage och en tillbyggnad till vårt befintliga hus. Vi tog totalt in ca 10 offerter på jobbet och hade såväl arkitekts- som konstruktionsritningar med i anbudsunderlaget. Det vi sökte var en total entreprenad. DEKÅ stod ut bland de andra då det märktes att dem hade tagit del av våra underlag i detalj, kom med vettiga motfrågor, hade realistiska målsättningar om start tidpunkt samt var väldigt transparenta med prissättningen. DEKÅ var också villiga att ha med ett vite i avtalet vilket vi upplevde som seriöst och ett bra bevis på ansvarstagande. DEKÅ var långt i från billigast, snarare i det högre prisintervallet men kändes samtidigt som överlägset proffsigast.

  Projektet kom igång på utsatt tid och den personal som DEKÅ hade på plats har genom hela bygget varit väldigt trevliga, otroligt noggranna, alltid stämt av tveksamma moment och inte minst sett till att arbetsplatsen, vårt hem och tomt, varit rena från verktyg och byggmaterial så att man faktiskt kunnat leva på samma område under bygget utan att det känts alltför jobbigt. Detta upplevde jag som en stor fördel med DEKÅ som entreprenör.

  Det var betydligt mer saker som behövde bestämmas löpande under projektet än vad jag först trott men det fungerade väldigt bra tillsammans med projektledaren från DEKÅ som varit min kontaktperson genom projektet.

  Vi har många hantverkare i släkten som vid flera tillfällen kommenterat på både kvalite och finish på det arbete som DEKÅ gjort vilket känns väldigt skönt och vi är väldigt nöjda med slutresultatet. En del av detta är ett resultat av att DEKÅ och dess underentreprenörer under resans gång kommit med bra förslag och inspel som gjort att slutresultatet blivit om möjligt ännu bättre än vad vi tänkt från början med smarta lösningar och bra materialval.

  Om ovan är DEKÅs styrkor så upplevde jag att projektledningen kunde varit bättre. Ibland stod bygget lite still och det var först när man frågade vad som hände som man fick information om anledningen till detta, om jag bara fått informationen så hade jag inte haft något problem med förändringen. När jag pratade med projektledaren om detta blev det en märkbar förändring så all in all inte ett stort problem alls.

  Jag beställde en hel del extra jobb under arbetets gång och detta prissattes på ett bra sätt och i enlighet med avtal. Det blev av olika skäl en hel del förseningar i bygget, där kom vitet väl till pass! De saker som jag tog upp som behövde åtgärdas har rättats utan frågetecken och när det var dags att slutreglera så hittade vi snabbt och smidigt en lösning som jag upplevde som en win win för båda parter. Sammanfattningsvis inte det billigaste garaget och tillbyggnaden men utan tvekan bättre än vad vi tänkt oss! Rekommenderar varmt DEKÅ för dig som värdesätter kvalitet och finish över pris. Läs mer
  2018-06-15 Dekå Byggrenoveringar svarar Erik O
  Hej Erik,

  Tack för ditt utförliga och välskrivna omdöme om oss och det utförda jobbet.

  Kul att du är nöjd med jobbet och att ni uppskattat vårt arbete samt de förslag vi kommit med under arbetets gång.

  På återseende,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Victor O skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Väl utfört arbete och proffsigt bemötande. Kan rekomMendera! Läs mer
  2018-06-15 Dekå Byggrenoveringar svarar Victor O
  Hej Victor,

  Tack för ditt omdöme och rekommendation!

  Vänliga hälsningar,
  DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Fredrik H skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Anlitade DEKÅ för totalrenovering av vår sekelskifteslägenhet på Östermalm med 4 RoK. Från början till slut så levererade DEKÅ och projektledaren Peter klart över förväntan och alltid på ett positivt och professionellt sätt. De levererade projektet med hög kvalitet och var proaktiva med bra lösningar på de få problem som uppstod under processen. Läs mer
  2018-05-14 Dekå Byggrenoveringar svarar Fredrik H
  Hej Fredrik,

  Tack så mycket för ditt omdöme och rekommendation.

  Vad roligt att ni är nöjda med oss och Peter som projektledare!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Emelie H skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi är väldigt nöjda med vår badrumsrenovering, och att vi valde DeKå! Hantverkarna har arbetat hårt, och gjort ett snyggt och professionellt utfört arbete! Trots att vi talar olika språk har det fungerat bra tack vare Google translate och att vi kunnat ringa projektledaren för översättning. Vi skulle gärna anlita DeKå igen om vi behöver renovera! Läs mer
  2018-04-30 Dekå Byggrenoveringar svarar Emelie H
  Hej Emelie,

  Tack så mycket för din rekommendation!

  Roligt att ni är nöjda med renoveringen och smart av er att använda er av google translate i de fall då Peter varit upptagen för att svara på frågor.

  Vi hjälper er gärna i framtiden, på återseende!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Hans N skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi har använt Dekå för renovering bl a av ett större badrum i källaren. Det fungerade mycket bra och vi kan varmt rekommendera dem. De är inte billigast men det är ovanlig med en byggare som i vårt fall alltid kom i tid, gjorde en tydlig offert, gjorde det jobb som avtalats, höll tidplan och budget, samt städade efter sig!. Dessutom var kvaliteten på jobbet mycket bra. Det är viktigt att man som beställare själv vet vad man vill ha och specificerar det noggrant innan offert och bygget startar. De problem och ändringar som uppstod längs vägen var Dekå lyhörda för och kom ofta med egna förslag på bra lösningar. Läs mer
  2018-04-23 Dekå Byggrenoveringar svarar Hans N
  Hej Hans,

  Tack så mycket för omdömet och din rekommendation!

  Vad roligt att ni är nöjda med både jobbet och den kvalitet vi levererar. Vi är som du säger inte billigast på marknaden, men det gamla uttrycket "Man får vad man betalar för" brukar passa ganska bra i denna bransch.

  På återseende,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Luke C skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Hi,
  I would recommend more effective project management, such as documenting details of requirements, expected delivery dates etc. Things of course change and although you have multiple projects at any one time, proper documentation and communication goes a long way in managing expectations, as well as reducing confusion as to what was requested or not.

  This can be a relativcely simple standard exercise, and can improve efficiency for Dekå.

  Regards,
  Luke Croome Läs mer
  2018-04-20 Dekå Byggrenoveringar svarar Luke C
  Hi Luke,

  Thanks for your feedback regarding the project management, we take notice of this and always strive to be better. Hope you are satisfied with the project as a whole even though the project management could have been handled in a more efficient way.

  Best regards
  DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Gunnar H skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Bra koll, bra bemötande, prisvärt men inte billigt
  Mycket bra slutprodukt, något lång produktionstid. Kostnad hölls exakt. Bara betala extra för tillägg som beställts Läs mer
  2018-04-19 Dekå Byggrenoveringar svarar Gunnar H
  Hej Gunnar,

  Tack för ditt omdöme. Precis som du nämner så är vi absolut inte billigast på marknaden, men vi levererar en kvalitet som få kan stoltsera med samt levererar detta år efter år.

  Kul att du är nöjd med projektet och tack återigen!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Charlotta L
  Charlotta L skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Jag anlitade Dekå Bygg för renovering av kök och badrum på rekommendation av en arbetskamrat. Det fungerade utmärkt hela vägen från första mötet till slutbesiktning. Det tillstötte en del problem under resans gång eftersom ingen kunde veta vad som fanns bakom väggarna i vårt gamla hus i Gamla Stan, men Dekå hittade snabbt och smidigt de bästa lösningarna. Slutpris stämde exakt med offerten med vissa tillägg som var noggrant specificerade och rimliga.
  Jag ser en stor fördel i att Dekå har all kompetens med såväl snickare som rörmokare, elektriker, plattsättare och målare under ett och samma tak. Det är ett relativt stort företag men med familjär stämning. Jag planerar redan nu andra renoveringsprojekt och hoppas Dekå har tid att hjälpa mig.
  Det är en fröjd att baka och laga mat i mitt nya kök! Läs mer
  2018-03-23 Dekå Byggrenoveringar svarar Charlotta L
  Hej Charlotta,

  Vad roligt att höra att du är nöjd med köket!

  Tack så mycket för dina fina ord och rekommendationen, vi ser fram emot att få hjälpa dig med framtida projekt!

  på återseende,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  gillar detta
 • Daniel S skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Bra upplevelse genomgående. Proffsig och väldigt flexibelt bemötande, de "hjälper till" när ens egen idé är mer vag och de föreslår också förbättringar och ändringar som är bättre (oavsett om de är dyrare eller billigare) Läs mer
  2018-03-20 Dekå Byggrenoveringar svarar Daniel S
  Hej Daniel,

  Tack för rekommendationen, vad roligt att ni är nöjda med ert projekt.

  Som du säger så hjälper vi gärna till med förslag och förbättringar under projektets gång om så önskas eller är nödvändigt.

  Tack för ett trevligt samarbete,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Per S
  Per S skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi anlitade Dekå för totalrenovering av badrum på c:a 10 m2.

  Trots en försenad start på c:a 2,5 vecka så blev allt klart i tid och det flöt på smidigt under hela projektet.

  Vi hade själva både missat samt köpt ett par saker fel, men allt detta fixade Dekås medarbetare åt oss.

  Är väldigt nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera dem! Läs mer
  2018-01-30 Dekå Byggrenoveringar svarar Per S
  Hej Per,

  Tack för ditt omdöme!

  Det är inte helt enkelt att komma ihåg allting inför en renovering, därav vår renoveringsguide alla kunder får inför projektet, dock kan så klart misstag ske, tur att vi hann klart i tid och att du är nöjd med ert badrum.

  Tack igen för rekommendationen,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Kaveh N
  Kaveh N skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Dekå gör ett superbra jobb och är väldigt proffsiga. Vi är väldigt nöjda med kvaliteten på arbetet och de har bra priser och service. Det som Dekå behöver bli bättre på är kommunikation och uppdateringar under arbetets gång samt att tidsplanen tyvärr sprack mer än vad som är rimligt. Förmodligen på grund av att de är populära och kanske tar på sig för många jobb samtidigt. Extra viktigt när hantverkarna inte alltid kan prata svenska/engelska och kommunikationen måste gå via en överbelastad projektledare. Läs mer
  2018-01-22 Dekå Byggrenoveringar svarar Kaveh N
  Hej Kaveh,

  Tack för ditt omdöme och din konstruktiva feedback. Vi tar åt oss av detta och jobbar ständigt med förändring och förbättringsarbete inom vår organisation. Vad roligt att du är nöjd med kvaliteten och servicen av vårt arbete.

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Anna P skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Dekå har varit en fantastisk partner i vår totalrenovering av vår nyinköpta lägenhet. Allt från att ge en detaljrik offert till att bolla idéer samt att utföra renoveringen har gjorts på ett mycket professionellt sätt.
  Dekå har hjälpt oss med att dra om el, ta ner väggar, bygga väggar, dra om vatten, bygga kök, totalrenovera och förstora 2 badrum. Dessutom har ny stavparkett i ek lagts, väggar, tak och snickerier har åtgärdats. Allt detta har utförts professionellt och god dialog har förts med oss. Läs mer
  2018-01-16 Dekå Byggrenoveringar svarar Anna P
  Hej Anna,

  Tack så mycket för ditt omdöme och din rekommendation.

  Vad roligt att ni är nöjda med renoveringen och vårt bemötande samt utförande. Alltid kul med nöjda kunder!

  På återseende,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Adam C
  Adam C skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Supernöjd! Gjorde en totalrenovering av 82 kvm, inkl. flytt av kök. Dekå höll tidsplanen och gjorde ett superbra jobb. Läs mer
  2018-01-15 Dekå Byggrenoveringar svarar Adam C
  Hej Adam,

  Tack så mycket för din rekommendation och omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med renoveringen!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Karin F
  Karin F skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Mtp De recensioner här så var förväntningar höga. Tyvärr var det inget som infriades. Badrummet blev I slutändan bra men det var efter mycket tjafs och projektledaren lyssnade övht inte alls. Köket var först en katastrof med måleri gjort av en treåring. Polacker som inte pratade ett ord svenska och all kommunikation gick via projektledare som var helt inkompetent. Till slut fixade de köksmålning av luckor och I hall men “det var minsann inte något fel. Vid betalning la de på orimliga summor. Inget att rekommendera, har bilder som visar jobben initialt och det är ett skämt jämfört med deras hemsida. Kan ju bara hoppas att ingen mer råkar ut för projektledaren och hans kumpaner. Läs mer
  2018-01-15 Dekå Byggrenoveringar svarar Karin F
  Hej Karin,

  Tack för ditt kundomdöme.

  Vi på DEKÅ Bygg tar åt oss av kritiken och tycker det är mycket beklagligt att vi inte har levt upp till dina förväntningar.

  Som du skriver har vi väldigt fina kundomdömen och referensprojekt under många års tid. DEKÅ Bygg står för kvalitet – från första kundmöte till färdigt projekt. Vi kan inte göra annat än att undersöka var det har brustit och därefter göra nödvändiga förändringar i vår organisation.

  Tyvärr kan vi inte hitta ditt namn någonstans i våra dokument (?). Du får gärna maila oss på info@dekabygg.se så ska vi göra allt vi kan för att reda ut ärendet.

  Vi hoppas att du kan njuta av badrummet och resterande delar av din renovering.

  Med vänlig hälsning
  DEKÅ Bygg
  2018-08-15 Karin F svarar Dekå Byggrenoveringar
  Aningen mysko att ni först ”tar åt er av kritiken” och sedan ”inte kan hitta oss i ert register”..
  Jag kan hjälpa er på traven: Det var vi som fick våra reglage till ljus och golvvärme monterade BAKOM torktumlaren initialt. Det var vi som upprepade ggr påpekade att vi ville ha tvättpelare. Det var vi som fick handdukstorken monterad 5 cm ifrån taket. Det var vi som fick vårt köksbord och delar av parkett förstörda av era byggare. Det var vi som fick inte fick tapeten mönsterpassad, vilket berodde på tapetens mönster enligt er. En tapet ifrån svenskt tenn som funnits och satts upp i årtionden -MÖNSTERPASSAD. Det var vi som inte var nöjda med att alla lister målades i matt när vi beställt högblankt..
  Jag kan även återkomma till måleriet i kök och hall (se ovan) om det skulle få er att minnas bättre? Hoppas på att ej höra ifrån er igen
  Med vänlig hälsning, Karin
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Camilla S skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Anlitade DEKÅ Bygg för en totalrenovering av mitt badrum. Resultatet blev fantastiskt, och alla små problem som uppstod längs vägen löstes snabbt och utan diskussioner.
  Kan varmt rekommendera dem! Läs mer
  2017-12-08 Dekå Byggrenoveringar svarar Camilla S
  Hej Camilla,

  Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med badrummet.

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Charlotte R
  Charlotte R skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Jag anlitade DeKå bygg för omdragning av rör, flytt och platsbyggning av kök, ommålning, golvläggning av fiskbensparkett mm i min 87kvm lägenhet i centrala Stockholm.

  Killarna som arbetade i lägenheten var otroligt trevliga, arbetsamma och alla talade svenska eller engelska relativt bra. Vi hade Krzyszof eller Piotir på plats hela tiden som arbetsledare vilket förenklade hela processen. Projektet drog över tiden något men detta var delvis pga nya omständigheter eller ändringar i projektet från vår sida. De var noga med att meddela eventuella tillägg för merarbeten (vilket inte var många) och höll sig innanför offerten på alla områden. Jag vill dock poängtera att projektledaren ibland var extremt svårtillgänglig och fullbelagd så jag rekommenderar att ni i förväg kontrollerar så att DeKå har resurser på plats (vi valde att bygga om mitt i semestertider). Jag har aldrig tidigare vart så nöjd med resultatet efter en renovering och jag har redan rekommenderat DeKå vidare till vänner och familj. Om ni vill ha duktiga, rejäla hantverkare som håller vad de lovat, då har ni hittat rätt! Läs mer
  2017-12-06 Dekå Byggrenoveringar svarar Charlotte R
  Hej Charlotte,

  Tack så mycket för ditt omdöme och vad roligt att du är nöjd med vårt arbete!

  Vad kul att du upplevt våra killar som trevliga, arbetsamma och noggranna under processens gång, det gör oss glada!

  Som du nämner så hade vi lite väl mycket att stå i under sommaren, vilket tyvärr gjorde att våra projektledare inte riktigt hann med fullt ut, detta är något vi tagit action på och kommer se till att få till en bättre planering inför nästa sommar.

  Tack återigen för att du rekommenderat oss!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Åsa R skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi anlitade DEKÅ för att renovera vårt badrum, de kom på rekommendation från vänner. Vi är väldigt nöjda med det utförda arbetet och hur de har hanterat projektet i form av offerering, planering och utförande. Inte det billigaste alternativet, men helt klart värt det. Vi kommer absolut använda oss av DEKÅ i framtiden och rekommenderar denna firma till alla som ska utföra renovering hemma! Läs mer
  2017-12-06 Dekå Byggrenoveringar svarar Åsa R
  Hej Åsa,

  Tack så mycket för din rekommendation! Vad roligt att ni är nöjda med vårt arbete och ert badrum!

  På återseende,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Saga J
  Saga J skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi anlitade DEKÅ efter rekommendationer från vänner för en totalrenovering av vår lägenhet. DEKÅ ligger något högre i pris än vissa andra byggbolag men efter renoveringen känner vi att det absolut var värt det.

  Allting flöt på som det skulle och alla vi hade kontakt med var väldigt trevliga och tillmötesgående. Hantverkarna var proffsiga och projektledaren Peter kom med mycket bra förslag.

  I lägenheten gjorde dom flera platsbyggnationer bland annat en bokhylla och hallgarderob som vi är väldigt nöjda med.
  Allt i lägenheten är noga genomfört och med ett fantastiskt resultat.

  Det ska tilläggas att vi är väldigt kräsna och valde rakt igenom exklusiva material och lösningar, vilket gänget verkade ha väldigt god erfarenhet av.

  Jag kan varmt rekommendera DEKÅ bygg och kommer definitv köra med dom nästa gång! :) Läs mer
  2017-11-16 Dekå Byggrenoveringar svarar Saga J
  Hej Saga,

  Tack så mycket för din rekommendation! Vad roligt att ni är nöjda med vårt arbete.

  Extra kul när vi får bygga speciallösningar och platsbyggnationer samt när kunden i fråga har god smak och stil, då blir det oftast riktigt snyggt.

  På återseende,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Anna-Moa N

  2017-11-08

  Omdömet har granskats och är verifierat

  Anna-Moa N skrev om Dekå Byggrenoveringar
  VARNING!

  Vi anlitade DEKÅ för att renivera ett kök och badrum. Vi fick ett fast pris. Under arbetets gång hade vi kontakt med en projektledare som vi tyclte var både arrogant och ointresserad. Hantverkarna kunde varken prata engelska eller svenska och kunde inte läsa manualer vilket ledde till att vårt kök och ventilation blev felmonterade och delvis förstört.

  Efter genomfört arbete vill DEKÅ debitera oss för diverse arbeten som aldrig över huvudtaget blivit genomförda. Varför de ska ha betalt kan de inte motivera annat än att det ingick i offerten. Men att de struntat att genomföra arbetena spelar tydligen ingen roll, betalt ska de ha ändå eftersom de är "i behov av pengar" . Ska man skratta eller gråta.

  Vi blev tvugna att byta ett skåp med bredd 60 till ett med bredd 40. Detta ville de att vi skulle betala 20 000kr för eftersom att de får lägga tid på att konsultera oss i frågan (tog 5 minuter att komma överens om detta med en hantverkare som varken talade svenska eller engelska). Totalt bluff och båg.

  Lägg till att vi 2 månaders påringningar och sms-påtryckningar inte fått tillbaka de nycklar de haft under renoveringen. Otroligt obehagligt.

  Dessutom blev vi bestulna på årgångswhiskey och mina fina, sprillans nya kristallglas jag fått i födelsedagspresent . Detta har vi efter mständigheterna inte ens brytt oss om att påtala, så suckigt trött är jag på detta bluff-företag. Läs mer
  2017-12-08 Dekå Byggrenoveringar svarar Anna-Moa N
  Hej Anna-Moa,

  Tack för din feedback även om detta var ett oväntat och mycket tråkigt inlägg för oss på DEKÅ.

  Först och främst vill vi lyfta fram att du och din man har varit väldigt imponerade av vårt utförda arbete och att ni har velat anlita oss till en renovering av er restaurang.

  Vi håller just nu, tillsammans med er som beställare, att reda ut vad som är genomfört och vad som har avvikit från offert för att hitta en rättvis överenskommelse för båda parter.

  Som du är väl medveten om så har vi inte skickat en slutfaktura utan endast en preliminär sammanställning på hur vi ser på projektet.

  Att retoriskt ställa frågan ”om man ska skratta eller gråta”, för att vi vill ha betalt för vårt utförda arbete, tycker vi är anmärkningsvärt.

  Avseende tilläggskostnaden avsåg den de timmar det tog att ändra kökets ursprungliga layout, och inte själva diskussionen.

  Det är självklart olyckligt att nycklarna var hos gasinstallatören en tid men dessa returnerades till er.

  Vi vill understryka att vi har tagit brottsanklagelserna mycket allvarligt. Vi vill även lyfta fram att vi utför ca 200 projekt om året och har varit verksamma sedan 2005 och har aldrig blivit anklagade för något liknande tidigare.

  Nu ser vi fram emot en lösning så att båda parter kan skiljas åt på bästa sätt!

  Med vänlig hälsning,

  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Iain M skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Dekå är ett bra företag på byggrenoveringer. Teamet var hjälpsam och pålitlig. Vi är jatte nöjd med resultatet. Bra jobb Läs mer
  2017-10-10 Dekå Byggrenoveringar svarar Iain M
  Hej Iain, tack så mycket för rekommendationen.

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ
  Gilla  
  gillar detta
 • Christine A skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Då vi var ohört nöjda med Dekå Byggrenoveringar i samband med renovering av vårt kök, valde vi att även använda de nu när vi renoverade hall och bygde nytt badrum. Vi upplever Dekå som ett proffsigt företag från början till slut. Dialogen inför offert känns trygg och transparent. Offerten i sig själv är så tydlig att det ger ytterligare trygghet. Under själva byggandet finns kompetenta hårtarbetande projektmedarbetare på plats. Uppstår det saker undervägs så har vi rett ut det utan problem. Vi har varit nöjda och rekommenderar de varmt. Läs mer
  2017-08-30 Dekå Byggrenoveringar svarar Christine A
  Hej Christine,

  Tack så mycket för dina fina ord och rekommendation! Extra roligt när återkommande kunder väljer att anlita oss igen och blir nöjda med vårt arbete. Det har varit roligt att få vara med och skapa ert hem och hoppas ni skall trivas länge!

  På återseende,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Mona H skrev om Dekå Byggrenoveringar
  DEKÅ har hjälpt mig renovera ett kök och ett badrum. Trevliga, punktliga, gjort ett bra jobb och hållit snyggt omkring sig under byggtiden. Flexibla - när man upptäckte en gammal vattenskada och föreningen rev upp alla golv löste vi den nya situationen och mitt nya byggbehov på ett smidigt sätt. Jag hade några små synpunkter, och de rättades snabbt till. Jag är nöjd! Läs mer
  2017-08-24 Dekå Byggrenoveringar svarar Mona H
  Hej Mona,

  Tack så mycket för din rekommendation! Vad roligt att du är nöjd med vårt bemötande och utförda jobb.

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Meygol T
  Meygol T skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Väldigt bra resultat, dock svårt att få svar på frågor under semestertider. Läs mer
  2017-08-24 Dekå Byggrenoveringar svarar Meygol T
  Hej Meygol,

  Tack för ditt omdöme och rekommendation!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Jiang M skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Mycket tillgängliga. Otroligt nöjd med slutresultatet. Men de hade kunnat hålla bättre tempo. Läs mer
  2017-08-21 Dekå Byggrenoveringar svarar Jiang M
  Hej Jiang,

  Tack så mycket för din rekommendation, vad roligt att du är nöjd med projektet och resultatet!

  Gällande tempo, så blir det tyvärr ibland så på sommaren med leverantörshantering samt semestrar som gör att tempot ibland inte håller samma klass som i resterande del av året. Detta ber vi självklart om ursäkt för.

  Kul att du är nöjd och tack igen!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Emily N skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Fantastiskt jobb! Hög kvalité! Läs mer
  2017-08-07 Dekå Byggrenoveringar svarar Emily N
  Hej Emily,

  Tack så mycket för din rekommendation!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Christian M
  Christian M skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Jag anlitade Dekå Bygg på grund av rekommendationer samt konkurrenskraftigt pris.

  Projektet i sig var en omfattande totalrenovering i centrala Stockholm inklusive nyläggning av golv, rivning av väggar, renovering av två badrum, flytt och installation av ett nytt kök samt omdragning och infräsning av all el.

  Från start upplevde jag ett mycket professionellt bemötande av Darek och hans team som väldigt snabbt kom igång med rivnings- och förberedandearbeten och sedan i stort slutförde enligt ursprunglig tidplan.

  Under arbetet visade Dekå prov på eget initiativtagande och förmåga att arbeta med speciallösningar och ömtåliga material. Som under alla större renoveringar sker det givetvis ändringar till förutsättningarna löpande och Dekå anpassade sig väl till dessa och det var en tydlig och proaktiv dialog jag hade med Darek i dessa frågor.

  Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med Dekå's insats och skulle gärna använda dem igen samt har rekommenderat dem till flertalet bekanta som verkar minst lika nöjda! Läs mer
  2017-08-07 Dekå Byggrenoveringar svarar Christian M
  Hej Christian,

  Vad roligt att du är nöjd med din renovering och med oss som leverantör!

  Tack så mycket för din rekommendation och att du tipsat om oss till andra, det gör oss väldigt glada!

  På återseende,

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Rebecca B skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Väldigt nöjda med Dekå Bygg. Bra och tydlig offert. Hantverkarna var väldigt trevliga, noggranna och snabba. Inga obehagliga överraskningar, varken på utförandet eller slutoffert, utan renoveringen blev precis som vi ville till överenskommet pris. Har redan rekommenderat Dekå till vänner. Läs mer
  2017-07-10 Dekå Byggrenoveringar svarar Rebecca B
  Hej Rebecca,

  Tack så mycket för din rekommendation och fina ord.

  Vad kul att du valt att rekommendera oss till vänner, det gör oss väldigt stolta! Tack så mycket.

  Med vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • David N skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Hej, Dekå har från början till slutet varit mycket hjälpsamma och tillmötesgående i min badrumsrenovering.

  Peter har varit mycket hjälpsam och lösningsorienterad om det blev något som missats eller vart tvungen att rättats till.

  Skulle absolut rekommendera för alla jag känner som skall renovera badrum!

  Mycket bra & supernöjd med slutresultatet!

  Tack! Läs mer
  2017-07-10 Dekå Byggrenoveringar svarar David N
  Hej David,

  Tack så mycket för din rekommendation! Vad kul att samarbetet med Peter fungerat väl.

  Roligt att du är nöjd med badrummet!

  Med vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Ludwig E
  Ludwig E skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Proffesionalism från början till slut. god kommunikation genom hela projektet. Läs mer
  2017-07-10 Dekå Byggrenoveringar svarar Ludwig E
  Hej Ludwig,

  Tack så mycket för din rekommendation!

  Med vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Susann B skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Snabba, noggranna, pålitliga, trevliga och med perfekt resultat. Ett lekrum ombyggt till tre barnrum och det ser ut som det alltid varit så! Läs mer
  2017-07-10 Dekå Byggrenoveringar svarar Susann B
  Hej Susann,

  Tack så mycket för din rekommendation!

  Med vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Francois T skrev om Dekå Byggrenoveringar
  I can only recommend Dekå - very high quality with effective & clear communications. Very appreciated when taking up big projects - thanks team! Läs mer
  2017-04-24 Dekå Byggrenoveringar svarar Francois T
  Hi Francois,

  Thanks for your recommendation!

  Best regards
  DEKÅ Bygg
  gillar detta
 • Gustav E
  Gustav E skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Pålitliga! Med ett super resultat. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar varmt.De svarar alltid i telefon om man har någon fråga. Allt går och lösa tänket. Tack för ett fint badrum! Läs mer
  2017-04-18 Dekå Byggrenoveringar svarar Gustav E
  Hej Gustav,

  Tack så mycket för din rekommendation, vad roligt att ni är nöjda med badrummet!

  På återseende!

  Hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  gillar detta
 • Emelie M
  Emelie M skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi anlitade dekå bygg för totalrenovering av vårt badrum. Vi är otroligt nöjda med resultatet samt arbetets gång. Alla arbetarna är väldigt kompetenta, lyhörda och har hög arbetsmoral. Vi var så nöjda att vi lät dem installera vårt nya kök med. Kan varmt rekommendera dekå bygg. Läs mer
  2017-03-30 Dekå Byggrenoveringar svarar Emelie M
  Hej Emelie,

  Tack så mycket för din rekommendation och dina fina ord om oss och våra killar.

  Tack för förtroendet och på återseende!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  gillar detta
 • Magdalena
  Magdalena skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Jag anlitade DEKÅ för totalrenovering av mitt hus i Huddinge. Resultatet blev utmärkt! Alla byggmoment gick mycket smidigt och personalen var mycket väll organiserad!
  Arbetet utfördes mycket noggrant och proffsigt på alla sätt!
  Jag är super nöjd med resultatet och rekommenderar varmt DEKÅ Byggrenoveringar
  //Magdalena Läs mer
  2017-03-30 Dekå Byggrenoveringar svarar Magdalena
  Hej Magdalena,

  Tack så mycket för din rekommendation och vad roligt att du är nöjd med vårt utförda jobb.

  Njut av ert nya hus!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  gillar detta
 • Giovanni F skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi hade badrum redone. Bra service och mycket pbavo chefer att hantera och hitta de rätta lösningarna. mycket professionell Läs mer
  2017-03-15 Dekå Byggrenoveringar svarar Giovanni F
  Hej!

  Tack så mycket för din rekommendation!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Henrik D
  Henrik D skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi fick kontakt med Dekå Byggrenoveringar via vår arkitekt när vi skulle inreda vår Källare/Garage. Kontakten startade med deras säljare som snabbt återkom med en väldigt detaljerad offert. Efter att par rundor hittade vi en nivå och em mix mellan fastpris och rörligt som vi båda kände oss komfortabla med. När väl arbetet påbörjades gick det väldigt snabbt och synkningen mellan de olika hantverkarna sköttes utan dröjesmål och att vi behövde sällan blanda oss i. Killarna som var på plats var väldigt måna om att det skulle bli bra och kontaktade oss om det var minsta tveksamhet eller om de hade förslag på alternativa lösningar. Vi är väldigt nöjda med arbetet som utfördes och att de var klara betydligt tidigare än planerat gör att vi mer än gärna kan rekommendera Dekå Byggrenoveringar. Läs mer
  2017-03-15 Dekå Byggrenoveringar svarar Henrik D
  Hej Henrik,

  Tack så mycket för din rekommendation! Alltid roligt att få höra positiv feedback på vårt arbete i alla faser, från upphandling till färdigt projekt.

  På återseende!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Andreas M skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Anlitade DEKÅ Bygg för renovering av lägenhet. Professionellt utfört arbete från början till slut. Läs mer
  2017-02-28 Dekå Byggrenoveringar svarar Andreas M
  Hej Andreas,

  Tack så mycket för dina fina ord och rekommendation. Kul att du upplevt oss som professionella genom hela renoveringen och tack för ditt förtroende.

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Eric J skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Vi har renoverat i princip allt i vår lägenhet, med ommålning, omdragning av el, flytt av kök m.m. Professionellt och noggrann genomgång inför lämnande av anbud som ledde till en bra och tydlig offert. DEKÅ kunde inställa sig på kort varsel och komma igång med arbetet. Personalen var genomgående artig, trevlig och arbetade på i snabb takt, och tidplanen hölls i princip. Genomgående under projektets gång har vi haft bra avstämningar och god beredskap hos DEKÅ för frågor m.m. Slutresultatet har blivit väldigt fint. Vi skulle absolut anlita DEKÅ igen. Läs mer
  2017-02-24 Dekå Byggrenoveringar svarar Eric J
  Hej Eric,

  Tack så mycket för din rekommendation och fina ord. Kul att ni är nöjda med projektet i sin helhet. Som du nämner så är en tydlig och bra offert viktigt för att hela projektet skall flyta på smidigt.

  Återigen tack för fina ord om oss och våra killar!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ
  Gilla  
  gillar detta
 • Jenny skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Jag anlitade Dekå för att helrenovera mitt badrum. Baserade mitt beslut på en jämförelse av fyra olika leverantörer där Dekå kom bäst ut baserat på rekommendationer och offert. Levererade enligt överenskommelse och offert utan överraskningar. Var nästan hela tiden snabba att svara, flexibla, och hade egna bra idéer på lösningar. Jag blev jättenöjd med resultatet. Det enda skulle vara att det tog lite tid att efter avslutat arbete få våtrumsintyget, men fick det till slut i ordning, så det bara en liten anmärkning i sammanhanget. Blir högsta betyg. Läs mer
  2017-02-07 Dekå Byggrenoveringar svarar Jenny
  Hej Jenny, tack så mycket för din rekommendation och dina fina ord!

  Alltid roligt att få ett jobb när kunder jämför offerter och rekommendationer med andra företag :)

  Kul att du är nöjd med resultatet!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  gillar detta
 • maria r
  maria r skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Jag totalrenoverade en lägenhet på ca 50 kvm. Bytte plats på köket och gjorde om badrummet från grunden.

  Jag tyckte det var toppen med ett fast pris på hela arbetet, de är supersnabba i kommunikationen och kommer alltid jättesnabbt och kollar om det är ngt.

  Är supernöjd med resultatet även om det tog längre tid än planerat att bli klar :) Läs mer
  2017-02-06 Dekå Byggrenoveringar svarar maria r
  Hej Maria, Tack så mycket för din rekommendation!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ bygg
  gillar detta
 • Erika B
  Erika B skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Dekå Bygg har gjort en tillbyggnad på vår villa åt oss och vi är supernöjda med dem som leverantör. De jobbar så det ryker i ur och skur, tänker rätt, kommer med bra förslag och har hållit både tidsplan och budget. Riktigt bra alltså. Läs mer
  2017-02-02 Dekå Byggrenoveringar svarar Erika B
  Hej Erika, tack så mycket för ditt omdöme och rekommendation!

  Alltid kul att få höra positiva ord om våra grabbar! Tack!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Mattias F
  Mattias F skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Kan inte annat bli än högsta betyg! Fast pris utan överraskningar. Inställning att "inget är omöjligt". Håller vad de lovar och kommer alltid på överenskommen tid. Skicklig och hårt arbetande medarbetare som löpande höll rent efter sig. Rekommenderas starkt! Läs mer
  2017-01-23 Dekå Byggrenoveringar svarar Mattias F
  Hej Mattias!

  Tack så mycket för din rekommendaition. Kul att höra att du är nöjd med både ditt projekt samt vårt arbete, det gör oss stolta.

  Ha det bra!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Casper W skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Mycket proffsigt bemötande efter intresseanmälan på hemsidan - snabb återkoppling, bra inspektion av projekt (lägenhetsrenovering) på plats och snabb och tydlig offert.

  Under projektets gång var gick allt enligt tidsschema och ansvarig/VD var alltid tillgänglig eller återkopplade snabbt om han ej kunde prata genast.

  Duktiga hantverkare även om finishen på vissa arbeten som slutfördes i slutet var under förväntan. Detta fixades dock till efter att det påtalats.

  Sammanfattningsvis mycket nöjd med kvaliteten och bemötandet under projektets gång. Läs mer
  2017-01-17 Dekå Byggrenoveringar svarar Casper W
  Hej Casper,

  Tack så mycket för din rekommendation och fina ord!

  Kul att du blev nöjd med din renovering.

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Gunilla W skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Jag är helnöjd med renoveringen av mitt badrum, det blev precis som jag hade tänkt mig. Trevliga hantverkare som gjorde ett proffsigt jobb. Läs mer
  2016-12-06 Dekå Byggrenoveringar svarar Gunilla W
  Hej Gunilla,

  Tack så mycket för din rekommendation, kul att du är nöjd med badrummet!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Torbjörn R skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Professionellt från första kontakt till slutbesikting.
  Alltid möjliga att nå och återkommer alltid med svar på frågor.
  Jättefint slutresultat. Läs mer
  2016-12-02 Dekå Byggrenoveringar svarar Torbjörn R
  Hej Torbjörn, tack så mycket för din rekommendation och dina fina ord! :)

  Kul att du är nöjd med slutresultatet!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ Bygg
  Gilla  
  gillar detta
 • Carl Fredrik C
  Carl Fredrik C skrev om Dekå Byggrenoveringar
  Har använt en hel del olika entreprenadfirmor tidigare, och Darek med hans team överträffade all förväntan och tog stor ära i sitt arbete och lyssnade på alla önskemål och behov.

  En god dialog mellan byggherre och entreprenadfirma är otroligt viktigt, och Bozze, som agerade som ansvarig från Dekå under min renovering, var en av de trevligaste och lugnaste killarna jag träffat i branschen. Han frågade om hur varenda detalj skulle göras och förstod snabbt att finish var viktigt för mig och slutresultatet. Ideér och önskemål diskuterades under dagliga möten och vi kom tillsammans fram till de bästa lösningarna för varenda utmaning.

  De kan också hantera dyra material, armaturer osv. och badrumsrenoveringen blev exceptionellt bra, plattsättning osv.

  All in all, min go-to firma för framtida renoveringar, punkt. Läs mer
  2016-11-29 Dekå Byggrenoveringar svarar Carl Fredrik C
  Hej Fredrik, tack så jättemycket för dina fina ord och din rekommendation, det gör oss väldigt glada!

  Vi ser fram emot att höra av dig framöver när nästa renovering står för dörren!

  Vänliga hälsningar,
  Alla på DEKÅ bygg
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Box 110 30, 161 11 Bromma
Kategorier