Devita AB

Devita AB

4.8 / 5 baserat på 56 omdömen
Välkommen till oss på Devita! Här får du vackrare hy direkt med laserbehandlingar, fillers och botox.

Hos oss får du möjlighet att uppnå den skönhet du är värd och vi ger dig hjälp och råd på vägen. Vi är experter på icke-kirurgiska, men effektiva, skönhetsbehandlingar som IPL, fillers och botox. Tack vare många års erfarenhet och en gedigen kunskapsbas guidar vi dig tryggt genom marknadens senaste och säkraste skönhetsbehandlingar.

Inte säker på vilken behandling du behöver? Boka en kostnadsfri konsultation, vi hjälper dig sätta ihop en unik lösning som passar just dig.

Utmärkelser

Läs vad 56 kunder tycker om Devita AB 2

Skriv ett omdöme
 • 2021-12-08 Insamlad av företaget
  Jag har under flera år gjort många behandlingar och även operationer hos Dorina. Är mer än nöjd. Ett helt fantastiskt bemötande jag har känt mig så trygg och både Dorina och hennes läkare är så otroligt professionella. Rekommenderar alla att gå till Devita. Högsta betyg från mig
  Gilla
 • 2021-12-07 Insamlad av företaget
  Ett varmt och proffessionellt mottagande av Dorina A och av läkare.
  Har behandlats med laser 4 D. Huden stramades till och blev mjuk och slät.

  Op hals o ansikte. Får högsta tänkbara betyg. Inga ärr, jag är jätte nöjd med att se 20 år yngre ut än tidigare.

  B. Lund
  Gilla
 • 2021-09-28 Spontant omdöme
  superbra service innan, under och efter operation. Alltid trevligt bemötande, snabbt svar på frågor och funderingar.

  Jag har tidigare genomgått fettsugningar i narkos och nu testat att göra detsamma hos Devita fast utan narkos. SÅ ledsen att jag inte gjorde detta från början då det är så mkt smidigare och känns säkrare.

  Efter operation kunde jag promenera därifrån och nästa dag var jag uppe som vanligt. Tog inte ledigt från jobbet en enda dag. Jag fettsög hela magen och doktorn var otroligt noggrann och allt kändes väldigt proffsigt.

  Mer än nöjd med resultatet :)
  Gilla
 • 2021-09-17 Insamlad av företaget
  Har varit på Devita Kliniken och utfört plastikoperationen Bichectomi. Jag är så himla nöjd med bemötandet, konultationen och slutligen operationen. Jag rekommenderar starkt Devita Kliniken och personalen som arbetar där!
  Gilla
 • 2021-06-24 Spontant omdöme
  Jag har gjort BBL med fettsugning av magen och ryggen hos Devita. Både Dorina och Mihael har varit helt fantastiska innan - under och efter operationen. Har hela tiden känt mig trygg och ompysslad och resultatet är superfint! Kan varmt rekommendera och kommer garanterat komma tillbaka för andra behandlingar i framtiden!
  Gilla
 • 2021-04-12 Insamlad av företaget
  Fantastisk personal och väldigt professionella. Är jätte nöjd.
  Gilla
 • 2021-04-12 Insamlad av företaget
  Jag blev väl bemött av Dorinna Andersson. Dorinna är en mycket varm och professionell person. Jag kan varmt rekommendera Devita AB.
  Gilla
 • 2021-03-26 Insamlad av företaget
  Dr.Bunda är en superduktig och skicklig kirurg, man är i trygga händer hos honom!
  Dorina är alltid omhändertagande och härlig! Kan varmt rekommendera Devita skönhetsakuten! :)
  Gilla
 • 2021-03-25 Insamlad av företaget
  Proffsig, kunnig och ärlig. Många gånger har jag blivit rekommenderad att ej utföra en behandling som jag har funderat på. Det kan bero på att Dorina inte anser att jag behöver göra behandlingen eller jag har en felaktig förväntan på resultatet. Känner mig i trygga händer hos Dorina.
  Gilla
 • 2021-03-25 Insamlad av företaget
  Tack till ett mycket proffsigt och glädjefyllt möte med Dorina på skönhetsakuten. Kände mig så välkommen och lugn så fort jag steg på. Måste tillägga att mötas med ett glatt leende gör stor skillnad om man är nervös , blev genast lugn på en gång. Tänk att så lite kan göra så mycket , en mycket bra start innan behandlingen . Själva behandlingen gick superbra och kunde inte ha blivit bättre, är supernöjd. Tusen tack. Kan varmt rekommendera.
  Gilla
 • 2021-03-25 Insamlad av företaget
  Kunig och professionellt,jätte bra bemötande.jag rekommenderar dem
  Gilla
 • 2021-03-24 Insamlad av företaget
  Alltid bra och proffsigt! Tack för att du gör oss pigga och fina🌹
  Gilla
 • 2021-03-24 Insamlad av företaget
  Super trevligt mottagande, stark kundfokus och mycket kunnig personal!
  Gilla
 • 2021-03-24 Insamlad av företaget
  I'm a regular at Devita. Whenever i have traveled and been to another clinic i always regret. But Dorina always makes me look perfect again. She is not trying to sell more filler or treatments. She likes to do the natural look. I can highly recommend this clinic
  Gilla
 • 2021-03-17 Insamlad av företaget
  Jag tog bort hudförändringar på näsan med laser.
  Fantastiskt bemötande och resultat är mycket nöjd.
  Gilla
 • 2020-12-21 Insamlad av företaget
  Fint och kunnigt bemötande! Kommer definitivt komma tillbaka!
  Gilla
 • 2020-12-07 Insamlad av företaget
  Jag har gjort en ipl laser för att ta bort ytliga blodkärl i ansiktet. Här alltid varje gång blivit väldigt väl bemött. Min hud har blivit mycket finare ,fått bort synliga blodkärlen och fått finare slätare hud för övrigt som en extra bonus. Jag kommer verkligen fortsätta att vara kund här,nu behöver jag inga mer behandlingar än denna. Huden har blivit fast och fått ökad lyster. Salongen känns dessutom väldigt lyxig och fräsch ett extra plus ⭐🌹👌
  Gilla
 • 2020-12-02 Spontant omdöme
  Mycket trevlignoch professionell personal. Jag fick tid på en gång och resultatet var över all förväntan.
  Rekommenderas varmt!!!
  Gilla
 • 2020-11-23 Spontant omdöme
  Efter att jag fått mitt ansikte förstört under operation av Riikka Veltheim på Akademikliniken har min hud blivit helt förstörd av all påfrestning. Har gjort en IPL-behandling hos Dorina och är väldigt nöjd.
  Hon var trygg i hur mycket hon vågade gå på min skadade hud och resultatet har blivit väldigt bra. Upplever henne som mycket professionell, kunnig, engagerad och blev mycket bra bemött. Kommer absolut fortsätta göra mina behandlingar där.
  Gilla
 • Anneli Maria E
  skrev om Devita AB
  2020-10-05 Verifierad kundrelation
  Katastrof va utlämnad i en nybörjares händer som gjorde fel i behandlingen. Helt blå efteråt. Uselt bemötande dessutom? Stark varning
  Hej Anneli. Det är snart två år sedan du var hos oss, men hur som helst är det inte roligt att höra :( Just den perioden jobbade en undersköterska hos oss under några månader, som vi sedan blev tvungna att säga upp. När man jobbar med nålar så finns det alltid biverkningar, bla blåmärken vid olika behandlingar, inte ens de mest erfarna kan garantera detta. Men vi önskar att du återkommit till oss så hade vi kunnat fixat till det.
  Vad var det som gick fel under behandlingen, det vill vi gärna veta. Du är varmt välkommen tillbaka till oss.( med mer än 20 års erfarna händer :) )
  Devita AB
  Gilla
 • 2020-10-03 Spontant omdöme
  Jag gjorde fettsugning av överarmar och insida lår. Kände mig så väl omhändertagen genom hela proceduren, både Dorina och kirurgen var trevliga, förtroendeingivande och proffsiga. Smärtnivån under ingreppet var inte alls farlig, fick lokalbedövning och lugnande/smärtstillande. Det gjorde lite ont under läkningen (1-2 veckor) och jag fick blåmärken, men det är ändå imponerande hur snabbt och lättsamt återhämtningen gick. Och jag är SÅ NÖJD med resultatet! Särskilt armarna är så himla fina nu, jag trodde aldrig jag skulle känna mig nöjd med mina överarmar. Jag fick några halvmörka små ärr efter ingångshålen (två st per område), men vid återbesöket har Dorina behandlat dessa med laser/IPL helt utan extra kostnad. Jag tycker det blev lite bättre men kanske behövs någon IPL-behandling till bara. Summering: Jättenöjd kund!
  Gilla
 • 2020-04-01 Insamlad av företaget
  Jag gjorde en brazilian butt lift hos Devita och blev så nöjd! Proffesionellt bemötande, underbar personal och man kände sig trygg under hela ingreppet. Kände ingen smärta och efter ingreppet kunde jag gå därifrån med en riktigt snygg figur. Resultatet blev superbra och blev så nöjd. Jag tog fett från både kärlekshandtagen och låren, min figur och min rumpa har blivit 10 av 10 👍🏼
  Rekommenderar stark!
  Gilla
 • 2020-03-17 Insamlad av företaget
  Jag har gjort en fettsugning av lår hos devita. Det var under lokalbedövning och på en skala mellan 0-10 så var det en 1, det kändes lite mer på baksida lår men det gick väldigt bra.
  De är professionella och noga med hygien, snabba att få kontakt med vilket får en att känna trygg. Jag var på jobbet 5 dagar senare med Alvedon bara.
  Gilla
 • 2020-03-15 Insamlad av företaget
  Jag blev rekommenderad Devita genom en vän.
  Sedan dess har jag gått till Dorina i flera år.
  Har provat både fraktitonell laser teknik för att få bort akneärr i ansiktet och har även testat på portömmning med en speciell teknik som används, båda med jättebra resultat.
  Jag känner mig trygg när jag går till Dorina. Hon är lugn och informerande om alla sina behandlingar.

  /// Daniel
  Gilla
 • 2020-03-15 Insamlad av företaget
  Jag har gått hos Devita i många år och gjort flera olika sorters behandlingar som hårborttagning, hydrafacial, fillers, botox och ipl-laser. Jag är mycket nöjd med både bemötande och resultat. Dorina, som driver Devita, är både lyhörd och lätt på handen - när det gäller fillers och botox gör hon hellre för lite än för mycket. Jag har fått bra information före behandling och vilken reaktion som kan komma efteråt. Rena och fräscha lokaler.
  Gilla
 • 2020-03-14 Insamlad av företaget
  Alla drömmer vi om perfektion. Det Dorina skapar är perfektion. Hon är en sann skönhetskonstnär - och som om det inte vore nog så är hon också världens gulligaste person. Här är du i trygga händer.
  Gilla
 • 2020-03-13 Insamlad av företaget
  Dorina är bäst i stan helt enkelt. Oslagbart bemötande, och kvalité på allt. Man känner alltid sig välkommen hos Dorina.och i trygga händer. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2020-03-13 Insamlad av företaget
  Denna klinik är expert inom sitt område!
  Gilla
 • 2020-03-12 Insamlad av företaget
  Devita har en väldig välkomnande atmosfär och man blir bra bemött.
  Gilla
 • 2020-03-12 Insamlad av företaget
  Jag har varit kund i 10 år och är jätte nöjd!
  Gilla
 • 2020-03-12 Insamlad av företaget
  Jag kom till Devita för att få hjälp med att ta bort hud problem med hjälp av laser.
  Att komma till Devita är en fröjd. Trevligt mottagande och proffsig konsultation. Behandlingen var skickligt utförd och resultatet är fantastiskt
  Gilla
 • 2020-03-12 Insamlad av företaget
  Vill man ha det bästa resultatet och en behandling gjord av en otroligt kunnig och varm människa. Få går man hit..ingen annanstans.
  Gilla
 • 2020-03-12 Insamlad av företaget
  Fantastiskt ställe, kompetent o kunnig. Kände mig så trygg och resultatet är fantastiskt!
  Gilla
 • 2020-02-18 Spontant omdöme
  Dorina är en fantastisk person, mycket professionell och varmhjärtad. Hos henne kan en vara sig själv. Ger mina största rekommendationer.
  Gilla
 • 2020-02-06 Spontant omdöme
  Så professionell och superduktig!!
  Dorina vet precis vad hon gör. Hon är dessutom snabb och familjär.
  Gilla
 • 2019-11-22 Spontant omdöme
  Mycket PROFESSIONELLT bemötande och kände mig väl informerad, omhändertagen och trygg under mina nyss avslutade 5 månader av behandlingar inklusive plastikkirurgi helkropp. Mina åsikter, och frågeställningar togs på allvar och jag kände mig lyssnad på. Samtliga behandlingar jag gjort hos Devita har överträffat min och min omgivnings förväntningar och allra första gången jag genomgick behandling hos Dorina var för över 20 år sedan. Jag går ALDRIG till någon annan skönhetsklinik. Ingen annan får röra mitt ansikte eller kropp då jag vet att Devita står för högsta kvalitet och professionalism. Jag blir 44 år snart men ser ut som 30+ enligt andra. Mitt GRÄNSLÖSA tack till Dorina och Devita // Mimmi Janeld
  Gilla
 • 2019-09-23 Insamlad av företaget
  Tatuerade ögonbrynen
  Mycket kunniga och jättetrevligt bemötande.
  Jag har sedan 20 år alltid tatuerat mina ögonbryn hos Devita. Jag är så nöjd då det blir såå proffsigt och naturligt gjort. Det har varit flera på buss och arbetsplats och vänner som frågat var jag gjort dessa fina ögonbryn. Jag kan varmt rekommendera Devita som företag. Jag kommer fortsätta att konsultera dom. Nöjd kund Inger Markus
  Gilla
 • 2019-09-09 Spontant omdöme
  Bästa resultatet i stan!
  Finaste Dorina Andersson gör proffsiga resultat☺️
  Gilla
 • 2019-05-10 Spontant omdöme
  gjorde en Dermapen hos Devita av en anställd där
  Gilla
 • 2019-05-08 Insamlad av företaget
  Mycket vänligt mottagande! Duktig o professionell personal! Jag blev över förväntan nöjd o kommer att gå tillbaka till detta fräscha ställe.
  Gilla
 • 2019-05-05 Insamlad av företaget
  Bra bemötande, professional staff och kan rejommenderas!!. Min behandling utfördes av Babylonia. Bra klinik med bra personal
  Gilla
 • 2019-05-02 Insamlad av företaget
  Fettsugning: överarmar, ytter- och innerlår.
  Professionellt bemötande, fina resultat.
  Gilla
 • 2019-04-27 Insamlad av företaget
  Bästa stället i stan för att få perfekt hy
  Gilla
 • 2019-03-07 Insamlad av företaget
  Behandling
  Utmärkt
  Ett gott resultat. Ja
  Utom ordentligt nöjd
  Gilla
 • 2019-03-07 Insamlad av företaget
  Fantastisk personal med servicemind! Fina kunskaper kring hudvård och lyhörda för mina önskemål. Tack!
  Gilla
 • 2019-03-07 Insamlad av företaget
  Hade en behandling hos Devita , är sp nöjd med resultatet , kändes som jag var på lyx spa och kan med 150% recomendera Devita om du vill ha en pick me up service! Trevliga service med ett leende!!! Jag kommer defentivt att göra återbesök !!!
  Gilla
 • 2018-03-16 Insamlad av företaget
  Personlig service och proffsiga behandlingar genom alla år. Devita hänger med i utvecklingen av det senaste inom hudvård. Har varit kund i ca 20 år nu och alltid lika nöjd.
  Gilla
 • 2018-03-10 Insamlad av företaget
  Fantastiskt trevligt och varmt bemötande med starkt kundfokus. Kunnig personal med proffsighet och trygghet i behandlingar. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2018-03-08 Insamlad av företaget
  Super nöjd med allt!! Bra bemötande och jätte bra resultat. Kommer komma tillbaka!!
  Gilla
 • 2017-08-30 Insamlad av företaget
  Har blivit väldigt bra bemött. Från mötet med konsultation & under ingreppet.
  Har fettsugit armarba då jag har lipödem
  Gilla