Din Kiropraktor

Din Kiropraktor

Din Kiropraktor i Kristianstad är en engagerad klinik, ledd av den erfarna och legitimerade kiropraktorn Per-Erik Ohlgren. Efter att ha fullbordat sin femåriga utbildning vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark och avslutat sin AT-tjänst, har Per-Erik ägnat sju år åt att ge sina patienter effektiv och professionell vård.

Hos oss på Din Kiropraktor i Kristianstad är ditt välmående vårt främsta fokus. Vi erbjuder smidig onlinebokning och ombokning, så att du som patient kan hantera dina besök på egen hand. Du kan också nå oss på vårt telefonnummer som du hittar här ovan.

Vi strävar efter att förbättra din rörlighet, lindra smärta och hjälpa dig att uppnå en bättre vardag. Genom att frigöra låsningar i leder, ser vi till att muskulatur och nervsystem samverkar optimalt. Denna holistiska behandlingsmetod bidrar till din övergripande hälsa och livskvalitet.

På Din Kiropraktor i Kristianstad arbetar vi tillsammans för att du ska må så bra som möjligt, alltid!

Utmärkelser

101 omdömen om Din Kiropraktor

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-06-02 Verifierad kund
    Vänligt bemötande och väldigt kunnig. Upplever att han bryr sig. Fixat min rygg under många år.
    Trygghet för mig att veta att jag kan komma dit snabbt om ryggen strular vilket har hänt ett antal gånger
    2023-06-01 Verifierad kund
    Denna kiropraktorn har jag besökt under många år. Han besitter hög kunskapsnivå och stor empatisk förmåga. Ett mycket trevligt bemötande och skapar trygghet. Omtänksam och hjälpsam med en fin humor som är avslappnande. Kan varmt rekommendera Per-Erik!
    2023-06-01 Verifierad kund
    Gott bemötande och yrkesskicklig Kiropraktor!
    Jag slipper ha ont i nacken och är så tacksam.
    Kompetens.
    Bra bemötande.
    Tillgänglighet.
    2023-05-29 Verifierad kund
    Blev mycke bra bemött. Ont i nacke och axlar vilket har blivit mycke bättre.
    2023-05-29 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Professionell och adekvat hjälp.
    2023-05-24 Verifierad kund
    Han verkar mycket kunnig.
    Behandlingarna har varit till hjälp.
    Vi kan även skoja en del med varandra.
  • Martin C
    skrev om Din Kiropraktor
    2023-05-23 Verifierad kund
    En kiropraktor som besitter mycket kunskap och är väldigt proffsig i sitt sätt att arbeta. Alltid fått den hjälp jag behövt. Alltid ett glatt bemötande. Kan starkt rekommendera denna kiropraktor.
    2023-05-23 Verifierad kund
    Snabb tid. Fint bemötande. Bra hjälp.
    2023-05-22 Verifierad kund
    Utmärkt bemötande
    Hade extrema problem med nacke och axelparti som Per-Erik fick rätt på rätt så omgående. Nu är det rent underhåll som gäller.
    2023-05-21 Verifierad kund
    Allt tid glad å positivt ingen problem med tider å säger ifrån om han inte kan göra mer
    2023-05-20 Verifierad kund
    Trevlig kiropraktor ärlig och ger bra tips. Bra behandling. Nöjd kund.
    2023-05-19 Verifierad kund
    En mycket duktig och och hjälpsam kiropraktiker som varmt rekommenderas
    2023-05-16 Verifierad kund
    Professionell och trevligt bemötande.
    2023-05-14 Verifierad kund
    Mycket bra. Kunnig i det han gör.
    2023-05-12 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande. Lyhörd för mina funderingar. Jag är alltid väldigt nöjd med behandlingen. Bara positivt!
    2023-05-11 Verifierad kund
    Engagerad och positiv, intresserad av mina besvär och försöker verkligen att avhjälpa dessa
    2023-05-05 Verifierad kund
    Mycket fint bemötande.
    Lyssnade på min berättelse om mina skador och sa att han skulle hjälpa mig.
    Har gjort olika rörelser för min nacke och högra arm, som jag skadade vid ett fall
    genom ett golv. Det går sakta framåt.
    2023-05-05 Verifierad kund
    Är bra på att lyssna och berätta vad som är fel och vad han ska göra. Duktig och effektiv.
    2023-05-03 Verifierad kund
    Min kiropraktor har räddat mig kvar i arbetslivet. Med ett mycket smärtsamt diskbråck och en allmänt dålig rygg, har min kiropraktor lyckats smärtlindra och ”knäcka” mig rätt.
    Per-Erik är en lugn, lyhörd, skicklig och mycket trevlig man som alltid möter sina kunder med ett leende.
    Jag känner mig trygg med både hans kompetens och att han inte ”lurar på mig” Onödiga behandlingar.
    2023-05-02 Verifierad kund
    Blir alltid väl omhändertagen och går utmärkt hjälp
    2023-04-25 Verifierad kund
    En mycket bra Kiroprakter som alltid bemöter en med ett leende
    2023-04-25 Verifierad kund
    Per Erik är den bästa kiropraktorn jag har varit hos. Han är extremt kunnig och man får ett personligt bemötande. Kommer alltid därifrån med mycket mindre eller inga besvär. Känns tryggt.
    2023-04-25 Verifierad kund
    Väldigt nöjd med mottagande och behandlingen
    2023-04-24 Verifierad kund
    Helt ok! Men det jag har i min rygg går kanske inte att bota, förslitningar osv.
    2023-04-24 Verifierad kund
    Kunnig. Bra bemötande. Jag har alltid blivit hjälpt!
    2023-04-23 Verifierad kund
    Positiva erfarenheter av tidigare besök under åren med bra resultat, Alltid trevligt och vänligt bemötande.
    2023-04-23 Verifierad kund
    Det är viktigt att man har förtroende för den kiropraktor man går till. Man ska känna att det är någon som lyssnar på vad som är problemet och sedan hittar en bra lösning. En lösning som inte bara fungerar för stunden utan kan hjälpa en i det långa loppet. Man ska helt enkelt känna att man är i trygga händer. Allt detta stämmer in på min kiropraktor.
    2023-04-15 Verifierad kund
    Kompetent och jag känner att jag får den hjälp jag behöver.
    2023-04-15 Verifierad kund
    Anledningen till att jag kontaktade Kiropraktikern var att jag under en längre tid haft besvär med min höger axel. Jag upplevde besöken positivt och kiropraktikern visade ett stort engagemang och ett vänligt bemötande. Resultatet av behandlingen har väl inte fått en omedelbar effekt men kiropraktern var tydlig med att inte kunna ge några garantier utan ge behandlingen ett försök.
    Om man hade fått önska så hade det varit fördelaktigt om besöken hade gått under högkostnadsskyddet.
    2023-04-15 Verifierad kund
    Har gått hos samma kiropraktor i ca 15 år och är väldigt nöjd.
    2023-04-13 Verifierad kund
    Jag upplever Per-Erik som mkt kompetent och kunnig. Han känns påläst och har koll på just min problematik när jag kommer på återbesök. Inga besök känns onödiga utan vi har tillsammans en plan framåt.
    2023-04-13 Verifierad kund
    Han är vänlig o kunnig o har hjälpt mig med mitt problem
    2023-04-12 Verifierad kund
    Per-Erik är verkligen super bra.
    Jag får alltid väldigt bra bemötande. Han har hjälpt mig med mina problem på ett proffsigt sätt. Jag är mycket nöjd.
    2023-04-12 Verifierad kund
    Har alltid fått ett bra bemötande och bra hjälp när jag varit där! Erbjuder den hjälp man behöver och försöker inte få en att gå mer än man behöver! Rekomenderar Per-Erik till alla som vill gå till kiropraktor!
    2023-04-12 Verifierad kund
    Hur bra som helst, trevlig, tydlig och effektiv - kan bara rekommendera
    2023-04-11 Verifierad kund
    Fantastisk, mycket kunnig och lyhörd
    2023-04-11 Verifierad kund
    Jag blev mycket vänligt och bra bemött av min kiropraktor.
    Jag hoppades att smärtan i höften skulle minska.
    Jag sökte hjälp för smärtan i min vänstra höft. Jämfört med som det var från början, så har jag inte så ont, när jag promenerar. Träningsprogrammet som jag fått, och som jag gör varje dag, tror jag är bra.
    Smärtan som jag hade i högra axeln några veckor, är nästan borta.
    Så på det hela taget är jag mycket nöjd med min kiropraktor.
    2023-04-11 Verifierad kund
    Kan varmt rekommendera,högsta betyg på allt,kunnighet,bemötande,förståelse,man får förtroende är dessutom väldigt trevlig
    2023-04-03 Verifierad kund
    Per-Erik är snabb och distinkt när han behandlar och det känns väldigt tryggt och passar mig perfekt. Det finns oftast tider i närtid, vilket är ett stort plus och humöret är alltid på topp när man kommer. Jag har tidigare varit hos några olika, men efter att jag kom till Per-Erik för ca 9 år sedan så skulle jag aldrig komma på tanken att gå till någon annan, ens om det var kris. ;-)
    2023-04-02 Verifierad kund
    Verkligt bra. Per-Erik ger ett förtroendeingivande intryck genom sitt kunnande och sin förmåga att kommunicera och lyssna av de besvär jag beskriver. Upplever en klar förbättring av mina besvär i nacke och axlar. Kanske en kombo av behandlingen jag fick och de övningar jag blev tipsad om att göra mellan besöken.
    2023-04-02 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande o trevlig kiropraktor.
    Går på kontroll 3 gånger om året, o under håller rygg, axlar o nacke.
    2023-04-01 Verifierad kund
    Lika fint bemötande som alltid.
    Professionellt men även personligt, känns alltid tryggt att vara hos Per-Erik.
    2023-03-31 Verifierad kund
    Har varit till stor hjälp, min rygg är betydligt bättre
    2023-03-31 Verifierad kund
    En mycket behaglig och trivsam person som på ett lugnt och pedagogiskt sätt bemöter de funderingar som kommer upp under besöket
    2023-03-20 Insamlad av företaget
    Kan rekommenderas.
    Trevligt bemötande och lyhörd för det jag behöver hjälp med.
    Då jag har problem med höfter och nacke är han den bästa hjälpen jag fått. har sökt flera utan resultat.
    2023-03-19 Insamlad av företaget
    Jag får den hjälp jag behöver och blir bemött på ett positivt och trevligt sätt.
    2023-03-18 Insamlad av företaget
    Känner att man blir bra bemöt och att Per-Erik vill verkligen hjälpa en.
    2023-03-18 Insamlad av företaget
    Är alltid väntad när man kommer till kiropraktorn, efter alla år som jag fått behandling är min kropp fortfarande arbetsför tack vare mina behandlingar
    2023-03-17 Insamlad av företaget
    Bra, seriöst och kunnigt bemötande. Går hit på grund av ryggont och behandlingen hjälper hittills mycket bra!