Jättebra upplevelse och fint bemötande
Din Tandläkare i Solna
Välkommen till Din Tandläkare i Solna! Hos oss får du högkvalitativ tandvård. Vi finns i Solna Centrum, i en lugn och modern klinik med den senaste utrustningen. Här har du nära till bra kommunikationer med både buss och tunnelbana. På vardagar 1 timmes fri parkering. Bland de behandlingar vi erbjuder hittar du det mesta inom...
623 omdömen om Din Tandläkare i Solna
Sedan starten hos Reco 2017
Professionellt och trevligt bemötande. Jag fick en noggrann och ordentlig undersökning.
Vänlig, proffsigt bemötande! Rekommenderar varmt!👍👍👍
Professionellt bemötande, bokningen , service och själva lagningen av tanden var superbra. Jättenöjd och ska rekommendera till mina vänner .
Bra frågor för att förstå bättre vad jag besvärades av. Mycket bra förklaring vad som har hänt, vad som kan hända och tänderna uppbyggnad vilket var intressant och hjälpte mig få en bättre förståelse både för behandlingen och framtiden. Dem verkade seriösa men också trevliga och tillmötesgående
Alltid trevligt och bra bemötande.
Bra service, hög kunskap och trevligt bemötande.
Bra bemötande, jätte trevlig personal med fantastiskt service
Trevlig personal kunniga. Lugn och ren miljö
Trevligt mottagande i fräscha lokaler. Engagerade och väldig noggranna. Stressar ej. Tar sig tid att förklara åtgärder som behöver göras och visar på röntgenbilderna. Känner mig trygg. Glad att jag hittade denna tandläkarklinik. Tack till Er båda, Sebastian & Ozan Monica Carlsson
Jag kände mig nöjd. Tandläkaren var så kunnig. En trevlig atmosfär.
Väldigt proffsig vård! Jag upplevde att jag fick mer förklarat om hur man håller god tandhälsa än hos andra tandläkare jag har varit hos. Varmt bemötande och duktiga tandläkare.
Fantastisk tandläkare med ett mycket professionelt bemötande. Man var trygg under hela besöket och fick svar på sina frågor. Kommer definitivt att gå tillbaka med glädje.
Är bara bäst helt enkelt! Bemötandet är super! Kunniga tandläkare och en mycket fräsch mottagning! / Birgitta Aspevall
För en person som hatar att gå till tandläkaren, så var dessa väldigt bra. Trevliga lugna och sakliga vilket gjorde att jag kände mig trygg och kunde slappna av, trotts min avsky för tandläkare🙈
Lugnt och tryggt. Bra info om tandstatus.
Han var kunnig och effektiv. Kom in med en gång när jag kom dit
Trevligt bemötande samt proffesionellt hanterat.
Proffsigt bemötande, fick snabbt hjälp av duktiga tandläkare med en tand som skulle dras ut som Folktandvården inte fixade.
Lugna, metodiska, inget dömande av skicket, mer än vad rollen kräver så att säga. Lugn miljö.
Jag är supernöjd med mitt besök hos tandläkaren idag. Jag hoppas att jag kommer att vara det efter mina behandlingar också.
Jag rekommenderar verkligen, mycket professionell och kunnig, samtidigt mycket trevligt och lyhörd för mina behov.
Väldigt kunniga tandläkare. Ger utförliga och professionella svar på patienternas frågor, berättar om olika behandlingsalternativ. Man känner sig verkligen omhändertagen hos de. Rekommenderar starkt!
Toppen bemötande! Kunnig personal med kundbemötande i fokus. Kommer definitivt tillbaks.
Jag tycker inte om att gå till tandläkaren men det välkomnande bemötandet, lugnet och ordentliga förklaringar fick mig att känna mig trygg.
Trevlig och professionellt bemötande. Smidig och smärtfri behandling (trots att jag brukar vara rädd för att gå till tandläkare). De gav mig även en present: eltandborste + olika tandkräm + munskölj! Jag rekommenderar dem starkt.
Professionella tandläkare, trygg och snälla
Jag kände mig nöjd och väl tagen hand om. Jag skulle definitivt rekommendera kliniken om någon undrar.
Superproffsiga! Bra första intryck.
Fick en tid snabbt och ett trevligt bemötande från kunnig tandläkare. Rekommenderas!
Rekommenderar starkt. Besökte för en tandundersökning och efteråt schemalades en rengöring. Hela processen gick snabbt och kändes trygg, de informerade tydligt efteråt hur tänderna såg ut och vad som behövde göras i framtiden. Bokade en rengöring där och då eftersom besöket var proffesionellt och mycket bra.
Trevligt bemötande. Tandläkare och tandhygienist var över mina förväntningar och blev så nöjd med borttagning av tandsten samt undersökning.
Första besöket. Fina lokaler, ett mycket trevligt bemötande. Har tandläkarskräck, men det fina mottagande som jag fick gjorde mig lugn och trygg,
De är mycket viktigt och kunnig jobbet som De gör jätte bra jag är ganska nöjd
Trevlig o professionell bemötande
Jätte fint bemötande och stor tålamod för en som har stor tandläkarskräck. Genomtänkt Introduktion om hur behandlingen, ingreppet kommer att ske. Så stor TACK!
Proffsigt bemötande och skickligt handlag. När det är jobbigt, tar tid och gör ont var det fint att få en tröstande uppmuntrande hand att hålla i från sköterskan.
Trevliga, omtänksamma, noggranna.
Undersökning+ röntgen. Mycket tydlig och bra information. Snabb tid för att åtgärda de problem som uppdagats vid us. Trevligt bemötande och noggrann dokumentation. Kollega till tandläkaren dokumenterade under us.
Trevligt och professionellt bemötande.
Fantastiskt bra bemötande, kände mig väl omhändertagen.
Bra behandling och ansvarsfullt personal
Bra bemötande och proffesionellt intryck.
Jag fick ett mycket trevligt och vänligt bemötande och bra svar och förklaringar. Trots min tandvårdsrädsla känner jag mig trygg med att komma tillbaka.
Fick över förväntan rätt vård på ett pedagogiskt sett. Tandläkaren tog sig mycket god tid att förklara och visa. Kände mig trygg hela tiden. Var på gott humör efter mitt tandläkarbesök. Tog bort tandsten, tog röntgenbilder och ett noggrant status gjordes. Vi gick genom alla punkter efteråt och summerade besöket. Kände att tandläkaren var engagerad i att ge rett tandvård till mig.
Jag är jätte nöjd. Kan verkligen rekommendera denna klinik.
Vid varje besök är bemötandet och hjälpsamheten helt fantastisk. Är så tacksam för deras professionella hjälp och hur de ser till kundens välmående. Tusen tack /Shaeda
Behövde en akuttid då jag hade tandvärk, fick en tid med kort varsel. Trevligt och professionellt bemötande. Kändes väldigt tryggt. Rekommenderar denna klinik 🤗
Jättebra bemötande. Mycket kompetenta tandläkare. Jag är jättenöjd.
Tandläkarna på Din tandläkare i Solna är mycket professionella, och inger trygghet och förklarar steg efter steg hur behandlingen ska gå till. Nöjd patient med tandläkarskräck.