Andreas Klingberg en del av Doowin Uppsala

Mitt namn är Andreas Klingberg jag driver enheterna Stockholm och Uppsala tillsammans med mina anställd montörer.

Vi är idag 8 personer som jobbar på Doowin Stockholm/Uppsala.

Vi strävar efter att ge dig som kund bäst service och upplevelse det bara går.

Att byta fönster är en djungel och det finns många som vill vara med och tävla om jobben, och för dig som kund är det positivt.

Det gör att vi alltid är konkurrensutsatta och behöver vara på tårna för att ge dig den bästa upplevelsen.

Doowin koncept finns runt om i Sverige och vi jobbar med BRF, Privatpersoner och fastighetsägare.

Våra största leverantörer är Elitfönster, Velux, Diplomatdörrar, SnickarPer, Halle och Sapa. Men vi jobbar även med mindre aktörer inom fönstertillverkning för att kunna tillgodo se kundens alla önskningar.

Varmt välkomna att besöka oss på doowin.se eller i våra showroom.

Allt gott, Andreas

33 omdömen om Andreas Klingberg

Sedan starten hos Reco 2021
    2022-10-16 Insamlad av företaget
    Fantastiskt första bemötande av Andreas Klingberg som var väldigt trevlig, lyssnade till våra önskemål och kom med bra tips när vi skulle sätta in nya fönster i vårt hus.

Även stort PLUS för trevliga och proffsiga montörer.

Vi är super super nöjda med Doowin och kan varmt rekommendera dom. Fem guldstjärnor från oss⭐️

/Olof, Madelene och Walter
    Tack Olof, det värmer att höra. Lycka med nya huset! Andreas Klingberg
    2022-10-11 Insamlad av företaget
    Väldigt snabb & proffsig hjälp. Besvarade alla funderingar man hade omgående. Bytte ut alla våra fönster samt altandörrar, totalt 13 enheter. Väldigt nöjda med Doowin som företag och de gjorde ett klockrent jobb. Snickarna som var där var också otroligt proffsiga och höll det alltid jätterent och fint när de höll på.

Rekommenderar dessa 10 gånger av 10!
    Tack Martin.
    Ta hand om familjen och frun.
    Allt gott,
    Andreas
    2022-04-21 Insamlad av företaget
    Vi köpte en enkel dörr samt ett set pardörrar där Andreas var säljaren. Hade ett väldigt trevligt första möte med Andreas och vi valde att anlita Doowin. Fick info att dom skulle installeras i februari någon gång vilket då var om ca 3 månader. En fredag i februari fick jag ett mejl av Andreas som undrade om dom kunde komma på måndagen. Jag svarade ja, fick ingen bekräftelse utan kl 9 på måndagen så kom det två killar redo för att börja. Killarna var superduktiga och trevliga. Allt gick på två dagar. Det var något strul med varianten som vi hade bestämt att vi skulle få och det som killarna hade med sig. Och hade jag inget varit uppmärksam så hade det missats. Dock gick det att lösa. Några dagar efter att killarna var klara så märkte vi att det var väldigt svårt att få upp pardörren. Jag var tvungen att använda mina axlar för att knuffa upp den. Påpekade detta för Andreas som sa att han skulle fixa det när han hade vägarna förbi. Dock så tog det ca 2 månader efter tjat att dom kom ut och bytte blecket som var fel. Sen märkte vi ganska snabbt att det var svårt att öppna dörren. Efter påtalande till Andreas så var han snabb med att skicka en video hur man löste det problemet. Dock råkade jag skrapa dörren lite så lite irriterande. Nu är jag nöjd med dörrarna som är så fina men det har varit lite för mycket problem än vad jag gillar. Andreas har varit snabb med svar när man sökt honom men man måste ligga på för att det ska hända något.
    Tack Annette.
    När jag fick informationen av er om att dörren inte gick att öppna, så sa jag till er att det var Yale Doorman som var problemet. Jag talade även om för er hur ni skulle lösa det provisoriskt så att dörren gick att använda, vilket jag trodde att ni gjorde, men det verkar ni alltså inte ha gjort, då blir det problem såklart. När vi var ute på ett annat arbete i närheten kom vi ut och byte ut låskistan som lovat. Vi hoppas ni kommer ha mkt nöje med era dörrar framåt. Allt gott, Andreas
    2022-03-31 Insamlad av företaget
    Det som utfördes var av bästa kvalitet. Fönsterbytena var utfört av professionella installatörer som hittade lösningar som harmonierade med huset och bra kvalitet.
    2022-03-24 Insamlad av företaget
    Vi är väldigt nöjda med Doowins arbete! Bra kommunikation, snabbare leverans och installation än väntat och trevliga och noggranna installatörer som arbetade systematiskt. Rekommenderas 👌🏻
  • Lars S
    skrev om Andreas Klingberg en del av Doowin Uppsala
    2022-03-22 Insamlad av företaget
    Vi anlitade Andreas för ett totalt fönsterbyte i vårt radhus. Från första stund var bemötandet klandersfritt från offert till färdig installation. Väldigt prisvärt.

Väldigt kunnig och så var även hans montörer. Kan varmt rekommendera Doowin o Andreas med team.

/Lasse
    2022-03-22 Insamlad av företaget
    Andreas har varit mycket lyhörd inför våra önskemål, kommit med bra förslag vilket har gjort att vi har kunnat optimera vårt resultat. Andreas har också varit otroligt tillgänglig. De arbeten som har utförts hos oss har varit noggranna och effektiva, vilket har gjort att det har gått snabbt och den utsatta arbetstiden har hållits.
    Vi vänder oss till Andreas igen i framtiden och rekommenderar honom vidare.
    2022-03-22 Insamlad av företaget
    Seriöst och strukturerat med hög flexibilitet.. Vi fick stöd i val av fönster o dörrar, förslag på lösningar och personligt engagemang.
    Vi fick 6 nya fönster och 2 motordrivna garageportar installerade på 2 dagar. Mycket snyggt utfört och städning efteråt.
    Vi är mycket nöjda och diskuterar nytt uppdrag med bl.a. ny balkongdörrslösning.
    2022-03-21 Insamlad av företaget
    Vi har köpt fönster och dörrar med installation av Doowin Uppsala och Andreas Klingberg.

Vi är mycket nöjda med Andreas och han har levererat allt på ett mycket proffsigt och kundvänligt sätt!

Våra förväntningar infriades till fullo och vi är mycket nöjda.

Eva och Håkan
    2022-03-20 Insamlad av företaget
    Andreas var hjälpsam och tillmötesgående.
    Leverans skedde på utlovad tid och installationen gjordes på ett snabbt och bra sätt.